Prije nekog vremena sam instalirao Token Icon Pack, znači sve sistemske ikone token. I sad bi želio vratiti windows stock ikone, kako da to napravim?
Prije nekog vremena sam instalirao Token Icon Pack, znači sve sistemske ikone token. I sad bi želio vratiti windows stock ikone, kako da to napravim?
Imaš u mapi od instalacije token ikona, uninstall opciju, samo to pokreni, prati upute, i to je to.
Imam problem sa ikonama, ne znam kak da namjestim da se ne "zbrišu" sa taskbara kada ih pomaknem u neki drugi folder, upravo mi se to sada dogodilo i sada mi stoji dolje kao da nema ikone, a prilično je iritantno jer želim napravit to tak da mi sve paše sa temom, tako da ima ko kakav savjet?
@LowRider
Ja kreiram nevidljivu mapu na desku i u nju strpam ikone.
@LowRider
Ja kreiram nevidljivu mapu na desku i u nju strpam ikone.
Ja prvo napravim mapu, onda strpam ikone, i kada ih sve promijenim, samo ih vratim, i onda izbrišem mapu... To je to...
Znima me ima li negdje za skinuti nekakav softwer sa puno gadgeta za windows 7? Vidim da je windows 7 prestao sa gadgetima..
Znima me ima li negdje za skinuti nekakav softwer sa puno gadgeta za windows 7? Vidim da je windows 7 prestao sa gadgetima..
Evo imam ove gadgete http://legends-designer.deviantart.com/gallery/?set=32688083&offset=48#/ds6h89 i nesta sam prcko i stisnuo hide jel zna neko kako da ih vratim ?
Može jedno pitanje, ako promijenim ovu dolje tray traku, stavim drugu temu, da bude tanja, ikone na sredini i to, da li će to biti samo na mom user accountu?
Da pitam odmah prije nego to učinim :)
Može jedno pitanje, ako promijenim ovu dolje tray traku, stavim drugu temu, da bude tanja, ikone na sredini i to, da li će to biti samo na mom user accountu?
Da pitam odmah prije nego to učinim :)
Ako se ne varam to će bit samo na tvom acc-u.
Btw Mario, koje su to ikone?
Pozdrav, ekipa!
Zanima me kako napravite da vam umjesto ikone bude samo tekst? Super izgleda, a pretražio sam i stare postove na temi predstavljanja i ovu temu, ali nigdje ne mogu naći, pa ako je netko voljan objasniti, bio bih zahvalan:)
Pozdrav, ekipa!
Zanima me kako napravite da vam umjesto ikone bude samo tekst? Super izgleda, a pretražio sam i stare postove na temi predstavljanja i ovu temu, ali nigdje ne mogu naći, pa ako je netko voljan objasniti, bio bih zahvalan:)
Mislim rocket dock,skines ikone koje imaju samo tekst i to je to nesto ovako
Da li je moguce ikako rocket dock podijeliti na 2 dijela da na jednom dijelu ekrana imam programe a na drugom ostale foldere
ariuse ja mislim da bi ti htio ono što sam ti ja predložio u mom prijašnjem postu a to je rainmater skin jer rocket dock je samo dock i to je to dok sa rainmeterom možeš raditi svašta
ariuse ja mislim da bi ti htio ono što sam ti ja predložio u mom prijašnjem postu a to je rainmater skin jer rocket dock je samo dock i to je to dok sa rainmeterom možeš raditi svašta
probat cu sa rainmetrom mada ga vec imam instaliranog ali nisam znao da to moze da se odradi pomocu njega...
Zodac, molim te podijeli s nama sve što ukrašava tvoj desktop. Tenks
Instalirao sam onaj Token dark icon pack i promjenile su mi se samo one sitemske ikone a drugo nista zna ko kako rjesiti problem ?
Ivan_hacker- može link na temu i ikone.
Hvala :)
Ivan_hacker- može link na temu i ikone.
Hvala :)
Ikone: Albook_extended_dark_811_icons_by_StopDreaming
Tema:Shine 2.0
Jedno kratko pitanje, je li itko isprobao Huge Token icon installer?
Na 7ici je radilo, radi li na 8ici?
Čitam dolje komentare, samo jedna osoba je napisala da ne rade.