Vas desktop - Pitanja i odgovori

poruka: 390
|
čitano: 71.153
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Prije nekog vremena sam instalirao Token Icon Pack, znači sve sistemske ikone token. I sad bi želio vratiti windows stock ikone, kako da to napravim?

The Dark Knight
16 godina
neaktivan
Re: Vas desktop - Pitanja i odgovori
donator_bubrega kaže...

Prije nekog vremena sam instalirao Token Icon Pack, znači sve sistemske ikone token. I sad bi želio vratiti windows stock ikone, kako da to napravim?

Imaš u mapi od instalacije token ikona, uninstall opciju, samo to pokreni, prati upute, i to je to.

15 godina
neaktivan

Imam problem sa ikonama, ne znam kak da namjestim da se ne "zbrišu" sa taskbara kada ih pomaknem u neki drugi folder, upravo mi se to sada dogodilo i sada mi stoji dolje kao da nema ikone, a prilično je iritantno jer želim napravit to tak da mi sve paše sa temom, tako da ima ko kakav savjet? 

14 godina
neaktivan

@LowRider

Ja kreiram nevidljivu mapu na desku i u nju strpam ikone.

16 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...

@LowRider

Ja kreiram nevidljivu mapu na desku i u nju strpam ikone.

Ja prvo napravim mapu, onda strpam ikone, i kada ih sve promijenim, samo ih vratim, i onda izbrišem mapu... To je to...

14 godina

Znima me ima li negdje za skinuti nekakav softwer sa puno gadgeta za windows 7? Vidim da je windows 7 prestao sa gadgetima..

14 godina
neaktivan
dinos3 kaže...

Znima me ima li negdje za skinuti nekakav softwer sa puno gadgeta za windows 7? Vidim da je windows 7 prestao sa gadgetima..

Rainmeter

Rainmeter deviantart

13 godina
neaktivan

Evo imam ove gadgete http://legends-designer.deviantart.com/gallery/?set=32688083&offset=48#/ds6h89 i nesta sam prcko i stisnuo hide jel zna neko kako da ih vratim ?

Soccer <3
16 godina
@big_guy Moze wall? Tnx!
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
16 godina
Ispricavam se za double post, ali trebam preporuku nekih rainmeter widgeta koji citaju temperature.
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
16 godina
neaktivan
power_user kaže...
@big_guy Moze wall? Tnx!

klik

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
15 godina
neaktivan

Može jedno pitanje, ako promijenim ovu dolje tray traku, stavim  drugu temu, da bude tanja, ikone na sredini i to, da li će to biti samo na mom user accountu? 

Da pitam odmah prije nego to učinim :)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
14 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Može jedno pitanje, ako promijenim ovu dolje tray traku, stavim  drugu temu, da bude tanja, ikone na sredini i to, da li će to biti samo na mom user accountu? 

Da pitam odmah prije nego to učinim :)

Ako se ne varam to će bit samo na tvom acc-u.

Btw Mario, koje su to ikone?

15 godina

mozete li mi preporuciti nekakve gadgete ili temu da pase uz ovo 

lnova65
14 godina
neaktivan

Pozdrav, ekipa!

Zanima me kako napravite da vam umjesto ikone bude samo tekst? Super izgleda, a pretražio sam i stare postove na temi predstavljanja i ovu temu, ali nigdje ne mogu naći, pa ako je netko voljan objasniti, bio bih zahvalan:)

13 godina
neaktivan
Epson2 kaže...

Pozdrav, ekipa!

Zanima me kako napravite da vam umjesto ikone bude samo tekst? Super izgleda, a pretražio sam i stare postove na temi predstavljanja i ovu temu, ali nigdje ne mogu naći, pa ako je netko voljan objasniti, bio bih zahvalan:)

Mislim rocket dock,skines ikone koje imaju samo tekst i to je to nesto ovako

http://rocketdock.com/addon/icons/19348

13 godina
neaktivan

Također text možeš dobiti i pomoću raznih rainmeter tema....naravno prije toga moraš imati instaliran rainmeter, te nakon toga pronaći rainmeter temu koja se tebi sviđa.... 

13 godina
neaktivan

Da li je moguce ikako rocket dock podijeliti na 2 dijela da na jednom dijelu ekrana imam programe a na drugom ostale foldere

13 godina
neaktivan

ariuse ja mislim da bi ti htio ono što sam ti ja predložio u mom prijašnjem postu a to je rainmater skin jer rocket dock je samo dock i to je to dok sa rainmeterom možeš raditi svašta

13 godina
neaktivan
Galiante kaže...

ariuse ja mislim da bi ti htio ono što sam ti ja predložio u mom prijašnjem postu a to je rainmater skin jer rocket dock je samo dock i to je to dok sa rainmeterom možeš raditi svašta

probat cu sa rainmetrom mada ga vec imam instaliranog ali nisam znao da to moze da se odradi pomocu njega...

14 godina

Zodac, molim te podijeli s nama sve što ukrašava tvoj desktop. Tenks

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
13 godina
neaktivan

Instalirao sam onaj Token dark icon pack i promjenile su mi se samo one sitemske ikone a drugo nista zna ko kako rjesiti problem ?

Soccer <3
16 godina
neaktivan

Kolega arius zatražio da mu dam temu, evo link

15 godina

Ivan_hacker- može link na temu i ikone.

Hvala :)

14 godina
bradonja_85 kaže...

Ivan_hacker- može link na temu i ikone.

Hvala :)

Ikone: Albook_extended_dark_811_icons_by_StopDreaming

Wallpaper

Tema:Shine 2.0 

16 godina

@voyager za tvoj post. Gdje si izvukao ove ikone za igre? Izgleda... predobro! (slabo riječi ovo mogu opisati)

14 godina
WackyZG kaže...

@voyager za tvoj post. Gdje si izvukao ove ikone za igre? Izgleda... predobro! (slabo riječi ovo mogu opisati)

@Voyager: Odakle dobivas novosti iz Technology-a?

14 godina
Windows 8 ikone?!

Jedno kratko pitanje, je li itko isprobao Huge Token icon installer?

Na 7ici je radilo, radi li na 8ici?
Čitam dolje komentare, samo jedna osoba je napisala da ne rade. 

Samsung Galaxy SII crew.
14 godina

@Bzik

Kako si stavio ovo dolje General / Media / Internet itd.

Jel to neki skin ili? + koji windowsi su ovo?

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
15 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

@Bzik

Kako si stavio ovo dolje General / Media / Internet itd.

Jel to neki skin ili? + koji windowsi su ovo?

Rainmeter:Sa Modanjem u Settings! Klik

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.12.2012 18:41 (Bzik).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice