Slike vašeg Hardvera
- poruka: 11.995
- |
- čitano: 3.667.022
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ove godine sam se pocastio sa par novih sitnica pa da i vas počastim slikama . Prvo cemo krenut sa mikrofonom koji sam uzeo sa gearbesta za 30 dolara sa arm standom , puna kapa mije mikrofona na slusalicama jer mi taj mic uvijek prvi ode pa sam odlicuo uzeti malo bolji kondenzacijski mic , Uz njega naravno ide i Phantom PS jer mic neradi bez toga , njega uzeo sa ebaya za 30 dollara tako da me ajmo rec mikrofon ispao skupo 60 dollara al rijesio sam se mikrofona na dulje vrijeme . Ja sam zadovoljan te me vrhunski , trenutno ne jer mi je napajanje otislo na Kompu :D
Sa gearbesta sam uzeo xioami yi kameru jer sam uvijek htio imati takvu kameru ala go pro al go pro je dubok za moj dep , xioami yi placen 550 kn plus isto toliko za dodatke koje sam uzimao od selfie stapa , baterija , punjaca , mountova , itd itd . I tu je naravno extremno brza micro sd kartica da xioami yi ima di spremat ;)
Nisam odavno koju sliju zalipia, evo par nakon premještaja u drugu sobu, par komada periferije, neki 2in1 laptop...
Toplapić je odličan, nisam uspia nać sa ssd-em, no možda ubacim kakvog poslije. Baterija strašno dugo traje, i3 5005u stvarno troši "ko upaljač"...
Evo da se i ja pohvalima malim upgradeovima u zadnje vrijeme,budem jedanput stavio slike HD 7xxx/R9 2xx serije koja mi prosla kroz ruke,nekih 6-7 grafickih
Uzeo novu maticnu radi SATA 3 i USB 3.0 i mozda overclock kakvog K procesora kad skupim love,dosla MSI R9 280 3G i uzeo Kingston Hyper Fury X 120 GB.
Kud svi, tud i Mujo. Ponovio se u neke komponente, 2 nova case-a. A i Fortuna me pomilovala jer sam za 100kn dobio neispravno napajanje sa šumom kabela koje sam na kraju popravio. I za kraj našao Zalman CNPS9700 LED koji treba samo poliranje i spreman za korištenje. Chieftec PSU nije u kućištu zato jer ide na farbanje sutra tak oda se uklopi u ostatak crveno-crne konfe. Naručen i crveni LED pwm fan za LC-95. Slike nisu baš najbolje kvalitete ali nemam volje tražit digitalac.
evo da se pohvalim s novim hardverom kupljenog/poklonjenog u zadnje vrijeme:
-2x4Gb Kingston HyperX Fury Blue 1866MHz
-FSP Hyper M 700W
-SSDnow Kingston v+200 60gb
i posljednje ali nista manje vazno, inace slusalice koje sam dobio na poklon od najdraze :)
-Sennheiser HD 201
nije puno al covjeka veseli!
cable management je vjerojatno mogao biti i bolji..
SSD stoji ukoso jer ja ne znam drugacije ili to jednostavno mora tako jedino da sam malo savio lim koji ga drzi od ispod no nije mi se dalo.. drugom prilikom
Evo malo novosti :)
Nova matična i RAM.
Bila dobra ponuda, pa zašto ne :D
Zanemarite loše slike, neide bolje u mraku s mobitelom...
Danas smo se malo zabavljali i upogonili dva nova stroja
Procesor Intel Core i7-6700K (8MB Cache, up to 4.2GHz)
Matična ploča ASUS Z170 Pro Gaming, s1151
Napajanje XFX TS Series Pro 650W PSU
Grafička kartica SAPPHIRE NITRO R9 380X 4G D5, 4 GB DDR5, backplate
SSD 2x 250GB Samsung 850 Evo, SATA3
HDD 2TB WD Red Pro, 3.5", 7200RPM, 64MB Cache
DVD upisivač LG GH24NS, DVD±RW, 24x DVD±R ,8x DL
Cooler Master Hyper 212 Evo, RR-B10-212P-GP
Zalman Z12 Plus mid tower case. 215(W) x 470(H) x 480(D)mm
DDR4 32GB (4x8GB) Corsair Vengeance LPX Black, 3000MHz
DELL P2414H (24", 1920x1080, IPS
Sve je na brzinu poslikano...
Nabavio Led RGB rasvjetu Nzxt Hue od kolege zagy15061984-a!
Moram priznati da sam zadovoljan! kaj vi mislite?
edit. neznam zakaj su slike tak lose, imam najjaci canon-ov digitalac na kompu super izgledaju
Evo linka za full size i kratki
!LP
Izletio mi je povoljno neki NEC EA221WMe pa sam ga pokupio.
Nažalost, rezolucija je jadnih 1680x1050, ali nema veze za tu cijenu. Pivotirajući je pa je ok.
Nisam znao gdje pitati, a znam da je ova tema čitana pa ako može netko u PM da odgovori kako da uključim da mi programi otvoreni na jednom monitoru stoje u taskbaru samo tog monitora?