evo neki stari komp s939.
chipset se malo grije pa je dodan vent, a na grafičkoj (6600gt) je prozujao pa je i on dobio zamjenu.
ovaj drugi vent ispod ovog od cpu je zalijepljen super ljepilom
ne drži ga gumica ovako u stranu. he he.
evo neki stari komp s939.
chipset se malo grije pa je dodan vent, a na grafičkoj (6600gt) je prozujao pa je i on dobio zamjenu.
ovaj drugi vent ispod ovog od cpu je zalijepljen super ljepilom
ne drži ga gumica ovako u stranu. he he.
Malac od 6 litara. Nije komponenta, ali s obzirom da sam mu namijenio službu čišćenja hardwarea, bio sam slobodan postaviti ga u ovu temu.
Sutra će biti stavljen u funkciju, s obzirom da je večeras stigao.
edit: zbog puno zainteresiranih kolega, dodajem još slike specifikacija. Kompresor košta 859kn u Bauhausu, i još 39kn košta zračni pištolj.
buka mu je 97dB, (prosječni usisavač ima 78dB) uz razliku što kompresor ima specifičan "reski" zvuk.
ISUS (kako je moj stari rekao) N73SV-TZ506
Evo stigla jučer moja bebica.
Odlično-bolesno-dobra izvedba hardverski jakog laptopa.
Kompfort i snaga u ovom slučaju dolazne zajedno.
Bang &Olufsen zvuk = nećeš vjerovati dok ne ispropaš.
Neki su rekli da je tipkovnica glasna = rekao bih da ti imaju problema sa sluhom.
HEBEM VAM UPLOADER!!!! sorry, BUGovci, ali iritira i uploadaer i editor.
Evo slaganje frendovog kompa dosta dobar komp za 3600 kn
EDIT:
Matična ploča sAM3 Asrock M3A770DE
Memorija DDR3 1600MHz 4GB Corsair 2x2GB
Procesor sAM3 Phenom II X4 965 BOX Black Edition, 3.4GHz,8MB
Optički uređaj DVD-ROM Samsung SH-D163C SATA
Napajanje 430W Corsair CX Series
HDD SATA III 320 GB WD Caviar Blue
Kućište Gigabyte GZ-X6
VGA ATI XFX HD6850 775M 1GB DDR5
SVEUKUPNO SA DOSTAVOM: 3.685,47
evo vidim da je kolega Moonwalker82 stavio slike kompresora...
isto mi je namjena za čiščenje/ispuhivanje hardveraja samo što je moj samogradnja što ispada puno tiše i jeftinije.
ako koga interesira više ima u temi samogradnja: http://www.bug.hr/forum/topic/samogradnja/samogradnja-kompresora-ciscenje-racunala/116560.aspx
Evo moram još kablovinje sredit, stavil 4 venta, s tim da mi je proc sad pasivac, pošto mi je vent riknul na njemu. Uglavnom kolko vidim temperature su pale dole kojih 5-6c..
CM 690 White.
Imate kakvu preporuku za neki vent od 120mm za zalman cnps extreme?
Evo da i ja pokažem svoj hardver :D
Jučer sam u ADM-u naručio novu matičnu ploču Gigabyte GA990XA-UD3 i 2x2GB RAM-a KingMax DDR3-1333MHz.
Danas je to stiglo i evo da s Vama podijelim slike:
Dakle,matična i RAM su novi,ovo sve drugo je staro.
Nemam kućište,no sve sam složio na stolu.
Ispričavam se ako je neka slika loše kvalitete - slikano je mobitelom (HTC Desire).
Evo slike mog novog laptopa Asus N55SF (SX219).
Specifikacije:
Procesor: Intel Core i7 2630QM
Grafička: nVidia GT555M 2GB
RAM: 6GB (1333mhz)
HDD: 750 GB (7200rpm)
Rezolucija 1366x768 (15,6")
Platio ga oko 7100 kn
Evo i video neki koji sam "nekako" snimio:
www.youtube.com/watch?v=ITn4c-1DlHU
evo jučer dobio kablove od Monopola :D
super su nastavci ali je bilo neljudski složiti kablove iza, tj. napraviti neki normalan cable managment s tim :S
evo stavio sam malo više slika jer volim slikat i nemrem izabrat koje su bolje a koje lošije slike xD
ostala su mi dva 8pin pci konektora ali to sam za ubuduće naručio :)
p.s. kablovi su naručeni sa EBAY-a , i mogu reći da su odlični i jako kvalitetni :)
Dopi*dilo mi čekat Bulldozer, pa sam konačno nakon stajanja gomile komponenata po ladicama, krenuo
raditi novu konfu. Baza Sandy bridge i7 2600k na z68 matičnoj.
1. set kulera, čekaju testiranje koji bude najpodobniji, ostali natrag u ladice.
2. i7 2600k - i vjerojatno najneadekvatniji box kuler za isporučeni procesor ikad.
3. matična, napajanje, kućište sharkoon rebel value,
sa posebnom naglaskom na privremenu grafičku (gf9800gt ovdje sa oglasa);
- naime ima amd stock kuler sa xilence ventom koji sam izbušio i ušarafio da bude grafa tiša od defalutne sa
gainwardovim hladnjakom. No to ide u stroj na kojem sad tipkam, ovo je samo za upogonit sistem, kada
bude gore vjerojatno jedna gtx 580
4. Pošto je z68 chipset, koristit ću SSD Caching za Smart Response Technology pa sam ubo
osim intel ssd-a i jedan velociraptor, da nešto nebi štekalo ;)
5. memorija. Klasika, niski heatspreaderi na corsairu, 16GB DDR3 1600 da ne smetaju cpu kuleru.
Nastavak slijedi kad ulovim vremena dalje šarafat i cable managementat.