Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 11.966
|
čitano: 3.628.248
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
15 godina
neaktivan
RE: Slike vašeg Hardvera
trackmanijak kaže...
ključna riječ: computer
u naslovu piše samo "hardver"

Barem nikada neće faliti ovako pametnih kao ti i ostalih random spamera i onih koji su još uvijek na majčinoj sisi {#}

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 + XFX 9800GT | 2x WD Caviar Black 640GB RAID 0 | Corsair HX850W | CM-690 |
16 godina
Slike vašeg Hardvera

Danas kupljen XBOX 360 Slim 250GB

XBOX 360 Slim 250GB XBOX 360 Slim 250GB
lab.simurai.com/html5/ads/
13 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

sve je to lijepo ali kad skidam svoje komponente uvije me strah,mislim ono,kako vi svakih 2-3 mijeseca skidate grafulje stavljate,skidate napajanja ploće, mislim jel va strah da jednostavno nebi ošlo u ku.ac????

14 godina
neaktivan
Innsider kaže...

sve je to lijepo ali kad skidam svoje komponente uvije me strah,mislim ono,kako vi svakih 2-3 mijeseca skidate grafulje stavljate,skidate napajanja ploće, mislim jel va strah da jednostavno nebi ošlo u ku.ac????

2-3 mjeseca ? haahah , svaki tjedan čistim cijeli komp , svako 2 mjeseca vadim grafu da je malo ispuštem , pa prodam nesto pa mi novo dode pa opet rastavljam pa vracam , pa nesto isprobavam pa opet rastavljam , ako znas sta radis nemas sta unistit , samo se moram ispraznit od elektriciteta i nemas sta unistit , osim ako ti ne ispadne nesto,zaboravi na stvari koje jednostavno idu u ku.ac , krepat ce ako je ti uništiš.

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.12.2010 10:44 (athlon64).
16 godina
Innsider kaže...

Nema zašto, ja ionako nisam nježan sa time pa opet nikom ništa.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Battlestar Galactica 75 -The Bucket- and Battlestar Pegasus 62 -The Beast-
13 godina
protjeran
Innsider kaže...

Mene počinje bit strah,od kako je krepucnula grafa nakon skidanja kulera stavljanja paste i pročiščavanja samo krepucnula radila par sati igro cod4 i krepala pa ju uspio oživit pa krepala.

http://forum.links.hr/index.php?tab=forum
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Malo izgleda prazno, ali šta ću... HD6850 i 2x F3 500 će tek biti iza Nove...

Negdje sam na ovom forumu pročitao da kučište Centurion 5II ima užasno loš cable management, da nema mogučnost provođenja kablova iza matične i tak... 

Pa eto malo fotki za sve one koji se odluče za ovo kučište.

Cable management je vrlo dobar, možda fali dodatna rupa gore kod 24-pin ATX utora, ali i bez toga je super. Za sad toliko.

pozz

Centurion 5 II Centurion 5 II
Side_01 Side_01
Side_02 Side_02
Sisa hobotnica Sisa hobotnica
Zalman Performa Zalman Performa
Sisa 520 Sisa 520
Front LED Front LED
Inside_01 Inside_01
Inside_02 Inside_02
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Stigao je novi mobitel i novi razmještaj na stolu pa sam poslikao malo.

BF:BC2 ingame:xRALEx----------http://e-sport.hr/
14 godina
neaktivan
DJECHACHIC kaže...

Stigao je novi mobitel i novi razmještaj na stolu pa sam poslikao malo.

Jel ti rezolucija tj. slika losa? Ja sam ga isto jucer kupio (wildfire) i slika mi je ocajna. Mobitel je inace odlican, to je jedina zamjerka.. 

Stavim slike u sljedecem postu kad se uploadaju.

IGN: weirdek (EU)
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

malo ste pretjerali sa tim vise "hardeverom".mislim da bi tu trebale slike biti naseg kompjutorskog hardvera znaci kutija i sve kaj je u njoj a ne...počelo se slikati svakojake gluposti i stavljati u temu.mislim da se prvotno mislilo na kompjutorski hardever.te time molim da se izbrisu sve slike koje nemaju veze sa kompjutorskim hardverom.mozda sam u krivu ali ja sam shvatil tu temu kak sam i opisal.pozz

neki od primjera:

prvi(kreso91-dremel tool)

Drugi(looka-rubikova kocka)

Itd...

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.12.2010 13:59 (jura).
16 godina
jura kaže...

malo ste pretjerali sa tim vise "hardeverom".mislim da bi tu trebale slike biti naseg kompjutorskog hardvera znaci kutija i sve kaj je u njoj a ne...počelo se slikati svakojake gluposti i stavljati u temu.mislim da se prvotno mislilo na kompjutorski hardever.te time molim da se izbrisu sve slike koje nemaju veze sa kompjutorskim hardverom.mozda sam u krivu ali ja sam shvatil tu temu kak sam i opisal.pozz

neki od primjera:

Itd...

I stara kenja {#}

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
15 godina
jura kaže...

neki od primjera:

Itd...

treći(perkoxcar-piromanlije)

Evo ga sada smo skroz pretjerali.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Opet ste počeli sa spamom.

Tema ide pod ključa do daljnjeg.

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Tema otključana.

Znači ako je tema hardver onda se stavljaju slike hardvera a ne mješalica, dasaka za šalovanje i slično.

Glupiranje po temi moglo bi skupo stajati.

Uživajte u slikanju.

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

jejj , dobili smo temu natrag , evo da ja odma začinim ,, prodao sam svoja 2 radeona hd 4850 iz cf-a  i kupio gainwardowu gtx 285 za 900kn , nereferenti hladnjak clocka se ko luda , jos samo cekam novi ekran da je malo testiram na 1920 1080:

15 godina

Kupiš novu karticu i skidaš hladnjak?!

Evo, obnovio sam se ja što se tiče mrežne opreme.. Sada konačno mrežna može prodisati u punih 1 Gbps, a WD TV Live u 11n.. I više me ne zeza T-comov Zyxel shit, koji je svako malo dropao.

Belkin Router Belkin Router
Izvrsno riješeni indikatori (ledice na vrhu "mjere" brzinu downloada) Izvrsno riješeni indikatori (ledice na vrhu "mjere" brzinu downloada)
Konektori (mmm..storage). Konektori (mmm..storage).
Ovo čudo od 1 TB upiknuto u USB na routeru (djeli se na mreži). Ovo čudo od 1 TB upiknuto u USB na routeru (djeli se na mreži).
Modem, jer ga router nema ugrađenog. Modem, jer ga router nema ugrađenog.
DiamondBack 3G..nemogu reći baš da sam prezadovoljan, sumnjam da ću više uzeti Razera DiamondBack 3G..nemogu reći baš da sam prezadovoljan, sumnjam da ću više uzeti Razera
Workplace Workplace
Božićni duh..:P Božićni duh..:P
Bilo pri ruci, pa da poslikam..:P Bilo pri ruci, pa da poslikam..:P
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo i ja da si kupim nešto novo: LG Flatron w2240....samo što su starije slike nove ču staviti kasnije...

I napokon da se otvorila tema .... zato su stare slike :D

Kučište i napajanje kupujem kasnije (kad budem imo love).

Pc snova: Ekstremna EVGA x2 i7 975 eed 12x corsair 2 gb 1866mhz 7x 5870 1gb 8x 2tb hdd
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.1.2011 16:02 (the mir).
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

a i vi ste mudri u pm...kljucate temu zbog spama i OT a majke ti,dajte autoru koji spama ili OT-a zuti karton nakon upozorenja i vise nece...a ne ovako ostale "ugrožavat"...

ugl da mi neko nebi prigovao evo 2 slike...

Kejs star nekih 5 god. al ga neplaniram mjenjat :) Kejs star nekih 5 god. al ga neplaniram mjenjat :)
Imam i ja logitech x-530 Imam i ja logitech x-530
muskarci imaju dvije emocije:napaljen i gladan...ako ga vidis bez erekcije, napravi mu sandwitch....
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Malo DIY wannabe servera i EL: wire TRON efekata pod stolom

EDIT:

EL žica ilitiga elektro luminescentna žica je žica koja ima dvije elektrode između kojih je fosfor.

Na te žice spojen je napon od oko 90V koji pulsira na nekih 2 kHz što čini da fosfor svijetli.

Žicu sam kupio u Kopru, u Tušu u technomarketu. Košta15 eura za oko 2m i dobije se transformator uz to.

Za stol sam je prvo fiksirao selotejpom pa onda lijepio u točkicama super atakom

Do the inposible, see the invisible ROW ROW FIGHT THE POWER
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.1.2011 10:00 (Katana).
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo malo i mog Hardvera :))

malo ispod haube :) malo ispod haube :)
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo i u mene malo novog hardwera. Tu su Sapphire HD6950 i HD6970, te meni najdraži Nvidijin 3D Vision Kit sa pripadajučim LG-evim 3D monitorom.{#}

I'll be back
13 godina
microman kaže...

Evo i u mene malo novog hardwera. Tu su Sapphire HD6950 i HD6970, te meni najdraži Nvidijin 3D Vision Kit sa pripadajučim LG-evim 3D monitorom.{#}

Lijepo, lijepo. Čime se bavi mladi gospodin kada tako ubada stalno besne komponente? {#}

ja sam se ponovio danas DDR2 Kingmax 2GB @1066 MHz

^nisam svoje uslikao pa sam na netu našao, sorry {#}

** Live 4 Music **
15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Ove dvije grafe ionako u ponedeljak odlaze, a 3D Vision Kit i 3D monitor sam kupio čisto za svoj gušt. Moram priznati da igre izgledaju prekrasno sa Nvidijinom 3D tehnologijom. Igrao sam malo metro2033 na 1920x1080,Very High,DX11,Teselacija ON, DOF isključen i uključen AAA no GTX580 sama žvaće bez beda, FPS mi neide ispod 25 šo igru čini potpuno igrivo na tim postavkama, a izgleda stvarno prekrasno.COD BO isto je sasvim nova razina sa 3D prikazom To se mora doživit{#}

Evo da nebude čisti SPAM stavljam slikicu svog novog štakora Razer Naga

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.1.2011 20:50 (microman).
15 godina

Mogu ti bit prijatelj? {#}

Da ne bude offtopic, evo media centar u dnevnom boravku..

Nisam poslikao sve gadgetarije..budem po danu jednom..

WD TV Live WD TV Live
..i njegov WLAN prijamnik ..i njegov WLAN prijamnik
PVR PVR
Skupa.. Skupa..
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo od mene par stvarcica. Nista posebno.

2x 512MB & 2x 256MB ddr 400MHz rama 2x 512MB & 2x 256MB ddr 400MHz rama
WD 40GB WD 40GB
Creative Sound Blaster Audigy SE Creative Sound Blaster Audigy SE
Foxconn maticna ploca Foxconn maticna ploca
Foxconn maticna ploca (2) Foxconn maticna ploca (2)
Phoenix Technologies maticna ploca Phoenix Technologies maticna ploca
Stanje opceg kaosa Stanje opceg kaosa
Low life ! Alat ne cini majstora!
14 godina

@DamageHigh

čita se Proust ;) thumbs up!!

ev i moje kante, onak, z boka {#}

kućište iz 2001...a unutra:

AMD Athlon II X3 445

ASrock 880g/extreme3

2x2 Gb RAM DDR3

....trenutno žudim za pristojnom grafom..{#}

tu su i gospoda mr. MaXtor i  Mr.Sharkoon

kanta1 kanta1
kanta1.1 kanta1.1
opći dojam opći dojam
sharkoon sharkoon
mr.maxtor mr.maxtor
mutikaša i probisvijet
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 9:39 (prle_zg).
14 godina
athlon64 kaže...
Hacker002 kaže...

sry na spamu al moro sam..

@athlon64

daj zacepi vise zbog takvih sarana ko sto si ti tema je i isla pod kljuc a ice opet ak ne usutis..

zato..usuti vise!!!!!!

obećavam neću napisat ni jedan spamerski post nakon ovoga , admini budite milostvi :d, samo sam tia reć da je to moje mišljenje , naga mi nikako ne sjedi u ruci jer mi je nekako pre uska u prednjem dijelu, nisu to sranja radi kojih se tema zatvorila , ja sam samo komentirao sliku , tema se zatvorila reci perilica rublja pod slike hw-a , destructor mi se stvarno svida jer prelijepo klizi , samo sam komentirao sliku nisam imao nikakve lose namjere, necu vise spammat :).

Hahahahaha opet ti spammaš, nije nas briga što ti misliš o Nagi pogotovo ako to pišeš u temi za slike hardvera {#}{#}

Da nebude OT evo slike

15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Stigao novi monitor iz Links.a. Samsung BX2431, LED.

Izlazi: VGA

HDMI 2x

Audio out (radi samo ako je spojeni hdmi to hdmi kabel)

Slika je amazing =)

15 godina
Slike vašeg Hardvera

Vidim da vam je falila tema, i meni je.{#}

Evo i ja sam se malo ponovio; podloga i tipkovnica te neke sitnice.

Steelseries qck standard Steelseries qck standard
tipkovnica tipkovnica
kabel koji je isto izgorio kabel koji je isto izgorio
tipkovnica tipkovnica
TIPKOVNICA TIPKOVNICA
stol full oprema stol full oprema
stop full oporema 2 stop full oporema 2
ruglo od kućišta ruglo od kućišta
glavna periferija glavna periferija
Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

My Gaming Rig {#}  ( znam prejadna podloga za Koneta, no to je samo privremeno .. iako dobro klizi po njoj {#} )

zaista tanki LED LCD ekran :) zaista tanki LED LCD ekran :)
Specification Specification
Roccat Kone v2 Roccat Kone v2
Kone u mraku Kone u mraku
Creative subwoofer @ Pioneer SE-MJ51 Creative subwoofer @ Pioneer SE-MJ51
LG Optimus GT540 2.1 Android LG Optimus GT540 2.1 Android
LG Optimus Home Screen LG Optimus Home Screen
Sve zajedno :) Sve zajedno :)
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.1.2011 22:48 (fakEEE).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice