athlon64 (http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=212&jumpto=2838049&sort=asc&view=flat)
ne kužim, držiš otvoren hard? Jel nije to jedina stvar koja se ne smije napravit s hardom?
athlon64 (http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=212&jumpto=2838049&sort=asc&view=flat)
ne kužim, držiš otvoren hard? Jel nije to jedina stvar koja se ne smije napravit s hardom?
To je stara crknuta seagate baracuda,samo za test je stavia. nisam rastavlja greena ne brini ;)
A flying notebook!
A flying notebook!
ne čitaš :D
Ivanjino ako sam dobro skuzia došlo mu je da baci laptop jer je mislia da sam rastavia wd green-a xd, a da ono tamo je sekundarni monitor/ telka
A flying notebook!
ne čitaš :D
Ivanjino ako sam dobro skuzia došlo mu je da baci laptop jer je mislia da sam rastavia wd green-a xd, a da ono tamo je sekundarni monitor/ telka
Nisam mislio ni prvo ni drugo, nego na bilježnicu koja izgleda ko da lebdi (na rubu stola).
EDIT: evo i slika ;)
ne lebdi nego je još jedna knjiga ispod nje,koja se ne vidi. Pa je malo vizualna varka xd.
koji ti je ovo hdd crka? ako sam u pravu samo wd blackovi imaju još jedan ovakav cover poviše ploče?
koji ti je ovo hdd crka? ako sam u pravu samo wd blackovi imaju još jedan ovakav cover poviše ploče?
Samsung HD501LJ, Brunov, post iznad moga je napisao da je zamjenjen Caviar Blackom. On ti mora reci vise o njemu, koliko je meni rekao, star je 4 god, 500GB, 7200RPM.
Samsung HD501LJ, Brunov, post iznad moga je napisao da je zamjenjen Caviar Blackom. On ti mora reci vise o njemu, koliko je meni rekao, star je 4 god, 500GB, 7200RPM.
aha,to je njegov disk.Kk pitat cu ga jos neke detalje,zanima me.
Nisam je platio nego dobio direktno od ECS-a na recenziju s kojima suradujemo :)
Ploca uzivo jos bolje izgleda, jos samo da BIOS malo poprave... Recenzija ce biti online na HW Gurus stranici do kraja tjedna
@irumora,
Sad ti je mob debel oko 10cm?
Nego, kad će sleeve?
Iskreno da ti kažem mislio sam da će biti dosta debel ali maskica je oko 3mm debela te kad stavim mobitel visina je 18 mm što i nije puno jer ima dosta debelu gumu te jako dobro leži u ruci.
Sleevsi su na putu prem meni te bo trebali doći kroz ovaj tjedan ili poćetkom sljedećeg.
Da znam sada mi je nekako preveliko xd nakon 17" na 23" uhh ali naviknut ću se a i za dobru cijenu sam ga kupio za samo 900 kn bez ikakvog oštećenja i ima garu malo više od dvije godine još
Eto super, napokon.
Bilo je smiješno gledati odličnu konfiguraciju pored 17".
Ludilo si proša, šteta šta nije neki Dell, al eto, napredak je tu...
dell kosta :) , a za ivanove potrebe sigurno je i ovaj dosta
Kalko1212 kakvu su ti slušalice?Jeli pravi 7.1 ili virtualni?I koliko su te došle ako nije tajna?
Zvuk je pravi 7.1, išao sam isprobavati na 7.1 video i vidio razliku. Došle su me 530kn z Portiu i 35kn dostava, na slušalicamaimaš tipku za iskuljučivanje dobly-a i uključivanje. Tako da isplati se uzeti.
Kalko1212 kakvu su ti slušalice?Jeli pravi 7.1 ili virtualni?I koliko su te došle ako nije tajna?
Zvuk je pravi 7.1, išao sam isprobavati na 7.1 video i vidio razliku. Došle su me 530kn z Portiu i 35kn dostava, na slušalicamaimaš tipku za iskuljučivanje dobly-a i uključivanje. Tako da isplati se uzeti.
Hvala ,aj čekm review :)....................
dell kosta :) , a za ivanove potrebe sigurno je i ovaj dosta
Dell i ovaj LG su istog cjenovnog ranga. Samo što Dell nitko ne prodaje.
dell je skuplji nije li? Istina dell ne prodaju... ja planiram 3 ova , cisto mi se zvida jer ima rupe za zid i sto su tanki borderi. Sad i ivanov mi je zapeo zbog isto tankih tih okvira, dal je taj njegov s tanjim okvirima? Onako odokativno? xd
ovo ti bas ne drzi vodu jer nisi nikad vidio sliku na dellovom ips-u , ili sam u krivu?
dell je skuplji nije li? Istina dell ne prodaju... ja planiram 3 ova , cisto mi se zvida jer ima rupe za zid i sto su tanki borderi. Sad i ivanov mi je zapeo zbog isto tankih tih okvira, dal je taj njegov s tanjim okvirima? Onako odokativno? xd
Dell je trenutno cak jeftiniji novi (akcija u linksa 1400kn), LG na nabavi 1400-1500. ;)
A sad AOC ne bi nikad uzima... neman pojma zašto. Radije LG, imao sam ih nekoliko, od CRT-a, LCD-a, DTV monitora kojeg sad imam, svi rade bez problema i danas, a nisu skupi za ono što nude. Isto tako ni Philips nema lošu ponudu.
je dell je 1400 pa na dalje ivanov je 1300, al nema ips
je dell je 1400 pa na dalje ivanov je 1300, al nema ips
http://www.jeftinije.hr/racunalna-oprema/monitori/lcd-monitori-vise-od-22-/lg-monitor-23-e2360v-pn_-_CX0014C131
Ne znam u kojim ga ducanima ima, al ovde je LG od 1450kn (u Konikoma i 1720kn). Al totalno nebitno, jer se Dell teško može nać za 900kn. Ovo je odlična kupovina.