@BOGDO
Što te nebi jeftinije izašao 1Tb disk?
Ili je to polovno?
Ne novo je. Kompenzacija.
@BOGDO
Ili je to polovno?
@BOGDO
Ili je to polovno?
RAID 0?
bez obzira kaj su ko stvoreni za raid nebu trenutno u njega išli.
@volegradele
Dosadno mi je priko ljeta, iako sam u more, stvarno mi je dosadno za popit.
Sve 5!
@Marko Lipo si te kablove sredia. Obavezno farbanje kejsa u crno iznutra. Jel ti bučna Vapourica?
@Marko Lipo si te kablove sredia. Obavezno farbanje kejsa u crno iznutra. Jel ti bučna Vapourica?
Pa i nije bučna, stavio sam fan na 35% i taktove na 875/1.175 MHz i temperature su ok 65C u Skyrimu, a kartica tiha
CX430..... sve je ok,ali gdje bas to napajanje uzmes...imax od xfx-a dobra napajanja za istu cijenu a mozda cak i jeftinije a puno bolje od ovog
Ok je CX430, a XFX 450 košta cca 400 Kn, 70 Kn više. A i nedostupan je u ADM-a gdje je vjerojatno uzimao.
Ma dobro je i CX430W, pogotovo V2, ali ionako će mu Ivy i HD7850 povuči tek nešto više od 200W i to kad su oboje full opterećeni..
CX430 V1 se više ne proizvodi i ne valja ništa, CX430 V2 se proizvodi i ovo je V2 verzija koja je znatno poboljšana.
Slažem se s kolegom odličan cabel menegment,ja otkad sam probao TFIII znam dobro što znači dobar cooler!!
Kad bih zavrtio BF3, XFX-ica pali mlazni pogon,zuji ko mlažnjak,a vent lockan na 35 % znači samo jedno,kick out of the game u roku 5 min!Never again!
CX430..... sve je ok,ali gdje bas to napajanje uzmes...imax od xfx-a dobra napajanja za istu cijenu a mozda cak i jeftinije a puno bolje od ovog
Napajanje je dobro. Tiho (ne cuje se, jer su ventovi od kucista dosta glasni), drzi to sve bez problema, a i negdje sam morao stediti. XFX je skuplji makar 100kn
Napajanje je dobro. Tiho (ne cuje se, jer su ventovi od kucista dosta glasni), drzi to sve bez problema, a i negdje sam morao stediti. XFX je skuplji makar 100kn
I ja sam imao prije corsair cx 430,napajanje je odlicno,ne cujno,jeftino.....
Bruno steta je imati takav procesor na LX ploci, to je okrljastena S1155 ploca.
Bruno steta je imati takav procesor na LX ploci, to je okrljastena S1155 ploca.
O čemu ti pričaš?
Bio sam na prestavlju dotične ploče i moram reći, da definitivno ovo nije bačen novac
Jedna jako zgodna sitnica na njoj, za update biosa ti ne treba cijela konfa, samo matična i napajanje. Spojiš 24pinski i ubaciš stick sa bios-om, i ploča se sama update-a
O čemu ti pričaš?
Bio sam na prestavlju dotične ploče i moram reći, da definitivno ovo nije bačen novac
Jedna jako zgodna sitnica na njoj, za update biosa ti ne treba cijela konfa, samo matična i napajanje. Spojiš 24pinski i ubaciš stick sa bios-om, i ploča se sama update-a
Pricam o faznoj regulaciji koja je jako losa, jedna P67 PRO3 B3 je mnogo bolji izbor od ove, ipak ima K procesor.Sto se tice ovog tvoga, to ima vecina ASUS ploca, barem novijih.
O čemu ti pričaš?
Pricam o faznoj regulaciji koja je jako losa, jedna P67 PRO3 B3 je mnogo bolji izbor od ove, ipak ima K procesor.Sto se tice ovog tvoga, to ima vecina ASUS ploca, barem novijih.
NOT true, do sad si morao imati cijelu konfu sastavljenu, dakle ubačen i proc i ram unutra, sad netrebaš
Fazna regulacija je isto dobra 8+2 digi vram, tpu koji štedi energiju, a opet daje optimalne performanse
Vidiš da nisam spavao na prezentaciji
Čovjek je uzeo najbolje što je mogao,zašto ga odmah napadaš?
ALi ploča je dobra, zašto se svi odnosite kao da je smeće
ALi ploča je dobra, zašto se svi odnosite kao da je smeće
Post je bio upućen Vegeti. Ploča i je dobra.
E da, i ugrađeni modem unutra, za stvaranje vlastite mreže, bez da imaš router (naravno ako imaš pristup netu) i ono vrlo praktično, valstiti share, kojem možeš pristupati pomuču mobitela ili laptopa i tv-a koji imaju wifi, a možeš koristiti sve što se nalazi na tvojim diskovima. Dakle da se dosta toga lijepog napraviti s tom pločom, samo treba imati mašte
E da, i ugrađeni modem unutra, za stvaranje vlastite mreže, bez da imaš router (naravno ako imaš pristup netu) i ono vrlo praktično, valstiti share, kojem možeš pristupati pomuču mobitela ili laptopa i tv-a koji imaju wifi, a možeš koristiti sve što se nalazi na tvojim diskovima. Dakle da se dosta toga lijepog napraviti s tom pločom, samo treba imati mašte
Ma pusti Vegetu,on je ljut na sve koji imaju bolji cable managment od njega.
Nije mogao nači ništa drugo loše pa je morao nešto
hahahahahah, ovo me dobro nasmijalo
Ma pustite Vegetu, dobar je on !
Ma pustite Vegetu, dobar je on !
Je dobar šišku,napadne svakoga tko ima lošiju ploču (po njegovom mišljenju) i trpa okolo TD-ove.
Dobro kaj mog ecs-a nitko ne pljuje. Definitivno najgora ploca koju sam ikad imao...
Dobro kaj mog ecs-a nitko ne pljuje. Definitivno najgora ploca koju sam ikad imao...
Ako ti se ne sviđa,uvijek ju možeš dati meni.