Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori izdvojena tema

poruka: 11.973
|
čitano: 1.964.238
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vašeg Hardvera
15 godina
Re: Slike vaseg hardwera-Pitanja & odgovori
donator_bubrega kaže...

@BOGDO

Što te nebi jeftinije izašao 1Tb disk?

Ili je to polovno?

Ne novo je. Kompenzacija.

Never trust a computer you can't throw out a window.
16 godina
neaktivan
BOGDO kaže...
donator_bubrega kaže...

@BOGDO

Što te nebi jeftinije izašao 1Tb disk?

Ili je to polovno?

Ne novo je. Kompenzacija.

RAID 0?

http://www.narodni-list.hr/articles/1DGpKjqH-qu
15 godina
Slike vaseg hardwera-Pitanja & odgovori

bez obzira kaj su ko stvoreni za raid nebu trenutno u njega išli.

Never trust a computer you can't throw out a window.
16 godina
neaktivan
Pa mijenjaj onda za neki od 1 tjerabajt.
http://www.narodni-list.hr/articles/1DGpKjqH-qu
13 godina
.
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.6.2012 3:20 (KrpaZG).
13 godina
neaktivan

@volegradele

Dosadno mi je priko ljeta, iako sam u more, stvarno mi je dosadno za pop{#}it.

Tražim starije BUG-ove...na PP...Inače gledam samo nedjeljom u kristalnu kuglu(xxx-man ne radi tada), i vidim vaše komponente :D
14 godina

Sve 5!{#}

[url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2349188][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/2349188.png[/img][/url]
14 godina
neaktivan

@Marko   Lipo si te kablove sredia.   Obavezno farbanje kejsa u crno iznutra. Jel ti bučna Vapourica?  {#}

OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac) ||| Music As A Weapon!
14 godina
odjavljen
donator_bubrega kaže...

@Marko   Lipo si te kablove sredia.   Obavezno farbanje kejsa u crno iznutra. Jel ti bučna Vapourica? {#}

Pa i nije bučna, stavio sam fan na 35% i taktove na 875/1.175 MHz i temperature su ok 65C u Skyrimu, a kartica tiha {#}

15 godina
neaktivan

Bruno Matejcic

CX430..... sve je ok,ali gdje bas to napajanje uzmes...imax od xfx-a dobra napajanja za istu cijenu a mozda cak i jeftinije a puno bolje od ovog

14 godina
neaktivan

Ok je CX430, a XFX 450 košta cca 400 Kn, 70 Kn više. A i nedostupan je u ADM-a gdje je vjerojatno uzimao.

17 godina
neaktivan

Ma dobro je i CX430W, pogotovo V2, ali ionako će mu Ivy i HD7850 povuči tek nešto više od 200W i to kad su oboje full opterećeni..

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.6.2012 22:50 (Penryn).
14 godina
neaktivan

CX430 V1 se više ne proizvodi i ne valja ništa, CX430 V2 se proizvodi i ovo je V2 verzija koja je znatno poboljšana.

14 godina
donator_bubrega kaže...

@Marko   Lipo si te kablove sredia.   Obavezno farbanje kejsa u crno iznutra. Jel ti bučna Vapourica? {#}

Slažem se s kolegom odličan cabel menegment,ja otkad sam probao TFIII znam dobro što znači dobar cooler!!

Kad bih zavrtio BF3, XFX-ica pali mlazni pogon,zuji ko mlažnjak,a vent lockan na 35 % znači samo jedno,kick out of the game u roku 5 min!Never again!

[url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2349188][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/2349188.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
eplati.com kaže...

Bruno Matejcic

CX430..... sve je ok,ali gdje bas to napajanje uzmes...imax od xfx-a dobra napajanja za istu cijenu a mozda cak i jeftinije a puno bolje od ovog

Napajanje je dobro. Tiho (ne cuje se, jer su ventovi od kucista dosta glasni), drzi to sve bez problema, a i negdje sam morao stediti. XFX je skuplji makar 100kn

14 godina
neaktivan
Bruno Matejcic kaže...
eplati.com kaže...

Bruno Matejcic

Napajanje je dobro. Tiho (ne cuje se, jer su ventovi od kucista dosta glasni), drzi to sve bez problema, a i negdje sam morao stediti. XFX je skuplji makar 100kn

I ja sam imao prije corsair cx 430,napajanje je odlicno,ne cujno,jeftino.....

http://www.youtube.com/watch?v=DP71Uv40Umk&feature=related
13 godina
protjeran

Bruno steta je imati takav procesor na LX ploci, to je okrljastena S1155 ploca.

clock2much
17 godina
Vegeta kaže...

Bruno steta je imati takav procesor na LX ploci, to je okrljastena S1155 ploca.

O čemu ti pričaš?

Bio sam na prestavlju dotične ploče i moram reći, da definitivno ovo nije bačen novac {#}

Jedna jako zgodna sitnica na njoj, za update biosa ti ne treba cijela konfa, samo matična i napajanje. Spojiš 24pinski i ubaciš stick sa bios-om, i ploča se sama update-a {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
protjeran
rooswelt1991 kaže...

O čemu ti pričaš?

Bio sam na prestavlju dotične ploče i moram reći, da definitivno ovo nije bačen novac {#}

Jedna jako zgodna sitnica na njoj, za update biosa ti ne treba cijela konfa, samo matična i napajanje. Spojiš 24pinski i ubaciš stick sa bios-om, i ploča se sama update-a {#}

Pricam o faznoj regulaciji koja je jako losa, jedna P67 PRO3 B3 je mnogo bolji izbor od ove, ipak ima K procesor.Sto se tice ovog tvoga, to ima vecina ASUS ploca, barem novijih.

clock2much
17 godina
Vegeta kaže...
rooswelt1991 kaže...

O čemu ti pričaš?

Pricam o faznoj regulaciji koja je jako losa, jedna P67 PRO3 B3 je mnogo bolji izbor od ove, ipak ima K procesor.Sto se tice ovog tvoga, to ima vecina ASUS ploca, barem novijih.

NOT true, do sad si morao imati cijelu konfu sastavljenu, dakle ubačen i proc i ram unutra, sad netrebaš {#}

Fazna regulacija je isto dobra 8+2 digi vram, tpu koji štedi energiju, a opet daje optimalne performanse {#}

Vidiš da nisam spavao na prezentaciji {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
odjavljen

Čovjek je uzeo najbolje što je mogao,zašto ga odmah napadaš?

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop
17 godina
Pranja kaže...

ALi ploča je dobra, zašto se svi odnosite kao da je smeće {#}

13 godina
odjavljen
rooswelt1991 kaže...
Pranja kaže...

ALi ploča je dobra, zašto se svi odnosite kao da je smeće {#}

Post je bio upućen Vegeti. Ploča i je dobra.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop
17 godina

E da, i ugrađeni modem unutra, za stvaranje vlastite mreže, bez da imaš router (naravno ako imaš pristup netu) i ono vrlo praktično, valstiti share, kojem možeš pristupati pomuču mobitela ili laptopa i tv-a koji imaju wifi, a možeš koristiti sve što se nalazi na tvojim diskovima. Dakle da se dosta toga lijepog napraviti s tom pločom, samo treba imati mašte {#}

13 godina
odjavljen
rooswelt1991 kaže...

E da, i ugrađeni modem unutra, za stvaranje vlastite mreže, bez da imaš router (naravno ako imaš pristup netu) i ono vrlo praktično, valstiti share, kojem možeš pristupati pomuču mobitela ili laptopa i tv-a koji imaju wifi, a možeš koristiti sve što se nalazi na tvojim diskovima. Dakle da se dosta toga lijepog napraviti s tom pločom, samo treba imati mašte {#}

Ma pusti Vegetu,on je ljut na sve koji imaju bolji cable managment od njega.

17 godina
Pranja kaže...
rooswelt1991 kaže...

Nije mogao nači ništa drugo loše pa je morao nešto {#}

14 godina
odjavljen
Pranja kaže...

hahahahahah, ovo me dobro nasmijalo {#}

Ma pustite Vegetu, dobar je on !

13 godina
odjavljen
MARKOZD15 kaže...
hahahahahah, ovo me dobro nasmijalo {#}

Ma pustite Vegetu, dobar je on !

Je dobar šišku,napadne svakoga tko ima lošiju ploču (po njegovom mišljenju) i trpa okolo TD-ove. {#}

14 godina
neaktivan
Pranja kaže...

Dobro kaj mog ecs-a nitko ne pljuje. Definitivno najgora ploca koju sam ikad imao...

13 godina
odjavljen
mislavgray kaže...
Pranja kaže...

Dobro kaj mog ecs-a nitko ne pljuje. Definitivno najgora ploca koju sam ikad imao...

Ako ti se ne sviđa,uvijek ju možeš dati meni.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vašeg Hardvera
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice