Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori
- poruka: 11.790
- |
- čitano: 1.705.878
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Lovio sam prosli tjedan jednu aukciju na ebayu za Logitech G533 ali nisam uspio uloviti.
Daj slozi par recenica kad ih testiras jel vrijedi to sta :)
Lovio sam prosli tjedan jednu aukciju na ebayu za Logitech G533 ali nisam uspio uloviti.
Daj slozi par recenica kad ih testiras jel vrijedi to sta :)
Mogu reci da su fantasticne i da sam zadovoljan. Imao sam prije Plantronics Gamecom 380 headset. Povezivaju se doslovno odmah, cim se ubode receiver u USB port spremne su. Naravno driveri se moraju instalirati za dodatne opcije. Udobne su za nosenje, bolje su od Plantronics koje sam imao prije. Zvuk je odlican i "cist" kad je pojacan do daske. Moze se odabrati izmedu 6. postavki za zvuk ali se moze i sloziti custom u equalizeru. Kod mene je custom za glazbu, slozio mi frend koji je audiofil. :) Baterija traje i traje. Mogu se koristiti i dok se pune ( micro usb ide u slusalice, a drugi kraj u usb port na MBO ). Negdje sam procitao da preko USB OTG adaptera mogu koristiti i na mobitelu ali nisam probao. Za mob imam druge in ear sluske. :D
Ako jos imas kakvo pitanje, slobodno pitaj. :)
E ka
Drugi dan kad ga smistin na njegovo misto
Asterix gdje si naručio ovaj A95X, može link?
Gorstak79
uhh prijatelju
svaka čast na hrabrosti za prezentaciju ovog svega
Šata će mu tamo da mi je znati
Jel ima koja slika nakon čišćenja ili "očistit" znači bacit u smeće u ovom slučaju?
@Gorstak79
Mene bi bilo sram ovo staviti na forum...
Bas mi je neki dan susid reka da bi ga njegov stari zna izlupat ako ne bi drza svoju sobu urednu. Kod njega je i dan danas sve cakum pakum. Ja nikad nisam bio uredan niti me tko tjerao da cistim. Znam mudante ne prominit tjedan dana, niti se otusirati. U zadru me zovu Smrad, amongst other names. I zanimljivo, za razliku od tih finih ljudi, ja nikad nisan ukra, privarija, silova niti ubija. U biti, jedino sto san zna vozit auto priko ogranicenja, to mi je jedina prava mana. A to sto mi komp nije najcistiji, me boli kaco. Komp radi za mene, a ne obrnuto. Kad komp prestane biti izvor zabave, i postane odgovornost, to vise nije to, niti cu me se rado vracati, sto je do sada bio slucaj. Kupim jeftino, kad se sporka, osteti ili uspori, spremim u ladicu ili prodam, i nabavim novo.
Bas mi je neki dan susid reka da bi ga njegov stari zna izlupat ako ne bi drza svoju sobu urednu. Kod njega je i dan danas sve cakum pakum. Ja nikad nisam bio uredan niti me tko tjerao da cistim. Znam mudante ne prominit tjedan dana, niti se otusirati. U zadru me zovu Smrad, amongst other names. I zanimljivo, za razliku od tih finih ljudi, ja nikad nisan ukra, privarija, silova niti ubija. U biti, jedino sto san zna vozit auto priko ogranicenja, to mi je jedina prava mana. A to sto mi komp nije najcistiji, me boli kaco. Komp radi za mene, a ne obrnuto. Kad komp prestane biti izvor zabave, i postane odgovornost, to vise nije to, niti cu me se rado vracati, sto je do sada bio slucaj. Kupim jeftino, kad se sporka, osteti ili uspori, spremim u ladicu ili prodam, i nabavim novo.
Ma sve 5, al brate, stvarno je lipo i gušt kad je sve čisto, odn. kad se malkice potrudiš da bude čisto. Ne mora biti sad apoteka đir, al ono, barem mrvu tu prašinu očisti. Pak vlažnih maramica i deri... mislim na prašinu.
@Gorstak79
Mene bi bilo sram ovo staviti na forum...
da ga je sram ne bi stavio jel?
inače to je isti lik kao i na pcekspert forumu Igneos Eructid ne znam zašto je dobio tamo ban
http://forum.pcekspert.com/showpost.php?p=3037393&postcount=3872
po wc papiru na zvučniku sam skužio
edit : poslije je stavio da je uredio sobu sada stavi slike kao da ništa nije uredio ne znam ali izgleda kao troll
Eto, lik na balkanskom informatickom forumu, koji se naziva jim carrey, me nazvao trolom. Nizem uspjeh za uspjehom. :D
Eto, lik na balkanskom informatickom forumu, koji se naziva jim carrey, me nazvao trolom. Nizem uspjeh za uspjehom. :D
Iskreno se nadam da ćeš nas oduševiti uskoro čistim setupom i sobom, vjerujem da si u stanju to napraviti.
Kruškar, ne želim ni zamislit kako bi to izgledalo da ste ti i Gorštak cimeri
Sta ce ti boje, stavis destiliranu vodu i malo antifriza i vozi...
Sta ce ti boje, stavis destiliranu vodu i malo antifriza i vozi...
Volim imati dobar vizualni dojam u kućištu. Naručio sam Primochill VUE koja izgleda kao vrhunska tekućina. Zasad sve skupa hladi odlično, grafa ide na max 44 C pod loadom na stock taktovima.
https://www.primochill.com/collections/vue-unique-visual/products/primochill-vue-pre-mix-32oz-gray