Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori
- poruka: 11.953
- |
- čitano: 1.884.530
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
afterburner još ne podržava ati rx 4xx
probaj novi trixx ili watman ili watmon
domba_Os Imas isti stol kao i ja, samo, odkud ti ovaj dio di ti stoji monitor i zvucnici, naknadno kupio ili ?
Stipezorica, imas 5 istih slika i niti jednu sliku unutrašnjosti.
Kao da si ga slikao za instagram, a ne za prodaju..
Da ne ispadne da sam ti bez veze dao palac dole budem obrazlozio. Imas taj neki svoj stil i to je sve ok, ali evo sto ti predlazem pa uzmi kritiku i neka moja misljenja u obzir ili ne.
Mislim da kod unboxinga nije potrebno navoditi da si prerezao kutiju s vrha, preokrenuo i te neke banalne stvari.
Osobno mi smeta, ali je kolko tolko normalno za cuti kada govoris u mnozini, a sam si. Zar ti ne zvuci bolje: u kutu se nalazi to i to, ovdje je to i to, a ne "u kutu imamo to i to" itd. Znam da je zajebana navika, ali bi sa takvim takvim nacinom izrazavanja mozda ispao ozbiljniji. Pomalo glupo zvuci kad kazes "dobili smo ovo" s kucistem ili kojim vec hardverom jer dobio si ga samo ti, nitko drugi. Isto tako bi mozda ispao ozbiljniji ili profesionalniji da prestanes koristiti izraze kao ove gluposti ili ove stvari jer sve ima svoje ime i svrhu. Znam da to rijetko koristis, ali bi mozda bolje bilo da uopce ne koristis te izraze.
Opet vise osobni stav, nego kritika. Izraz "cable management" koliko got popularan nema neki smisao, ali ok. Jos jedna sitnica, mislim da ti je glasnoca glasa i dalje malo preglasna u odnosu na muziku..
Eh sad, ono sto me zbilja smeta i ovo smatraj kritikom. Apsolutno svaki proizvod koji dobijes je vrhunski, savrsen, ostavit ce me neravnodusnim blabla, zvuci kao netko tko hvali svog konja, a ne netko tko radi recenziju, po mogucnosti objektivnu. Mislim da ne koristis dovoljno priliku da stvarno posteno testiras taj nekakav hardver, makar se tu popravljas, npr. kod videja sa vodenim hladjenjima. Nemoj se uvrijedit, ali video ti nekada izgleda kao pokretna reklama sa sluzbenih stranica proizvoda, samo jos sa zvukom. Nije uvijek tako i ne mislim da je video cijeli takav, ali bi mogao biti malo objektivniji. Evo konkretno, imam slicno kuciste i kvaliteta izrade nije bas nesto sto se vrlo lako moze pokazati sa laganim savijanjem bocne stranice. Dapace, flex bocne stranice ili samog okvira kucista malim lupanjem po njemu kolko got glupo zvucalo je dobar nacin da se istestira cvrstoca kucista (linus, hardwarecanucks i hrpa njih to radi).
Nadalje, ne znam jesi li svjestan, ali mozda postoji samo 1 kolko tolko ok recenzija tih Bitfenix Xtreme ventova. Napravi pravu hard-core recenziju samo tih ventilatora, na engleskom i eto ti sigurno barem 10K pregleda, ako ne i 100K ;)
Posto smo na Balkanu u EU, a ne u SADu mozda bolje da umjesto dolara koristis eure i/ili kunu ili sve te valute. Osim cijene, proizvod opcenito mozes smjestiti u neki rang. Npr. kazes da ta 3 ventilatora kostaju skoro koliko i samo kuciste, a u HR 3 komada tih ventova jednako kostaju, dapace, LED verzije su skuplje pa kostaju i vise nego kuciste te su tesko nabavljivi. Zelis li biti objektivan navedes i konkurenciju, ali mi je jasno da to vjerojatno ni ne smijes.
Zamalo zaboravio, ovo je sve bila kritika i osobni stav na video, a pravi razlog zasto sam ti dao palac dole je sto u temi "slike vaseg hardvera" caps lockom pises da je nesto na prodaju. Za to postoji oglasnik. Kontam da su ti proizvodi prakticki poklonjeni, ali mi je malo jadno sto ih vec iduci dan stavljas na prodaju kao da si ih dobio samo reklame i novca radi.
Zakljucno, mislim da bi mogao bolje iskoristiti priliku tih proizvoda, pogotovo sada kada si poceo dobivati postene stvari, a ne uglavnom reklamirati jer kao sto i sam kazes ti brandovi zele kvalitetu na prvom mjestu, makar ja kontam da su to velike firme koje nije tolko briga sta ces rec, nego vise da pokazes proizvod sa svih strana u fullHD.
Lp i nemoj se ljutit na kritike i misljenja, ovo je vise manje samo moj osobni stav.
Oglašavanje na ovaj način nije dozvoljeno, te će biti sankcionirano svaki put.
Tema Slike vašeg hardvera nije oglasnik.
Slazem se sa Fitchekom, ja sam mu dao palac dole i zato jer to nije nikakvo novo kuciste, u Linksu ga imas vec ohoho, a palac dole je bio i zato jer daje krive informacije o proizvodu... rekao si da naprijed ide 240mm vodeno, a jasno se vidi da kaveze nemres izvadit sa prednje strane i da nema govora o vodenom na tome dijelu.
Slažem se sa vama kolege a najviše me zasmetao način na koji govori tj. prebrzo i nerazumljivo priča uz obilnu uptrebu riječi "sranje".
Na početku si se nazvao youtuberom ali trenutno si miljama daleko od youtubera ali uz uvažavanje naših komentara mogao bi postat dobar. Volje imaš još poradi na nastupu i ne govori stvari koje ne odgovaraju istini (mislim na vodeno naprijed) i dobro prouči materijal prije snimanja. Prestani tako obilno koristit riječ sranje.
Ima vremena da se usavrsi, tek mu je 15-16 godina, osim ako ne nađe curu u međuvremenu i batali komp i sve sta ide uz njega
batali komp
Ajde pričaj na hrvatskom.
Pricacu kako ja hocu, ne razumijem sta ti sad tu pametujes?
Možeš ti pričati koliko hoćeš kad te neki možda neće razumjeti.
ps. za kvačice vidim isto očito nisi čuo.
ajde da se ne svađate hoće li tko skužiti ili ne, ovdje ima pojmovnik srpskih riječi
znači "batali komp" znači pokvariti, poremetiti ili napustiti komp, dalje okaniti se čega (koga čega - kompa, naravno), odbaciti, ostaviti komp ili pak zapustiti, zanemariti komp
sad svi znaju što to znači, dakle nema razloga za svađu
ajde da se ne svađate hoće li tko skužiti ili ne, ovdje ima pojmovnik srpskih riječi
znači "batali komp" znači pokvariti, poremetiti ili napustiti komp, dalje okaniti se čega (koga čega - kompa, naravno), odbaciti, ostaviti komp ili pak zapustiti, zanemariti komp
sad svi znaju što to znači, dakle nema razloga za svađu
Inace srpski i bosanski su totalno drugaciji od hrvatskog jezika i nitko ne razumije rijeci, joj dajte ljudi molim vas...
di ste bili win 95-e
Inace srpski i bosanski su totalno drugaciji od hrvatskog jezika i nitko ne razumije rijeci, joj dajte ljudi molim vas...
Ja tu njegovu riječ čujem prvi put u životu, a imam 29 godina.
Iskreno morao sam pogledati u riječnik da vidim što znači točno, nitko iz moje blizine ne koristi takve izraze.
ne bi vjerovao, ali riječi poput batali, šargarepa i slično vjerujem da ne kuži pun kujac ljudi u hrvatskoj
doduše ne kužimo mi ni sami sebe čim se maknemo 100 kilometara, al eto...
ja sam se "udao" u dalmaciju iz zagreba i trebalo mi je podosta dok sam skužio što je pirun, a što lancun, da ne spominjem koliko ih kuži bilo što kad se recimo pravi međimurci malo žustrije pospominaju
Dajte ljudi opet ste počeli stavljat slike kutija, pa nije ovo tema za slike kutija nego za slike hardwera.
Dajte raspakirajte te kutije da vidimo što ima u njima.
Ne možeš raspakirati praznu kutiju.

Ako nešto radiš, onda to radi kako treba, ako nećeš, onda se bolje ostavi svega.
nemoj te se pokefati samo a ja si idem machke pobrisat ispod stola 😆
Fak, ulovili me, skupljao kutije godinu dana da se mogu pohvalit na forumu
Ovo nije jezikoslovni forum, niti mjesto za raspravu o gramatici, ko zna sta neka rijec znaci zna, ko nezna ni nemora sta se mene tice. Zasto bi stavljao kvacice, nikad u zivotu nisam na tastaturi koristio slova sa kvacicama, pogotov sta na dosta stranih foruma na kojima komentiram uopce i ne koristim nasa slova.
Fak, ulovili me, skupljao kutije godinu dana da se mogu pohvalit na forumu
Nisam ja rekao da nema ništa u kutijama nego da raspakirate to da vidimo komponentu jer ipak je tema "Slike vašeg hardwera" a ne "Slike vaših kutija" i red bi bio da se stavljaju slike hardwera dok kutije to nisu.
Ovo nije jezikoslovni forum, niti mjesto za raspravu o gramatici, ko zna sta neka rijec znaci zna, ko nezna ni nemora sta se mene tice. Zasto bi stavljao kvacice, nikad u zivotu nisam na tastaturi koristio slova sa kvacicama, pogotov sta na dosta stranih foruma na kojima komentiram uopce i ne koristim nasa slova.
Nije tastatura nego tipkovnica
Meni je jedno i drugo, cak i keyboard
Kako imate svi tako uredne i čiste stolove skoro bi mogao operirati na njima.
Kupio budem ženi novu vileda krpu od microfibera i neka mlati okolo i moram uvesti podloške za čaše na svoj stol :)
Kako imate svi tako uredne i čiste stolove skoro bi mogao operirati na njima.
Kupio budem ženi novu vileda krpu od microfibera i neka mlati okolo i moram uvesti podloške za čaše na svoj stol :)
dobro je da ne vidiš moj stol na što liči
na kraju sam izradio zasebnu policu na njemu da odignem komp od stola da mi ne vuče sve to kroz donji filter - bitan je komp, jebeš stol