Paranormalno

poruka: 2.051
|
čitano: 408.477
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: Paranormalno
kivic15 kaže...

otiđeš kod psihologa,ispričaš mu sve i da ti on ništa ne kaže,opet će ti bit bolje jer si nekom to ispričao....ja bio u petak zbog derealizacije/depersonalizacije,i odma mi lakše :P (doduše buljio sam u lenovo,pa se oboje raspričali o programiranju.....)

Stvar je u tome sto sam veoma zatvorena osoba, od svih problema koje sam ikada imao, nisam nikome rekao niti za jedan.

Da ne napominjem kako se bojim ludacke kosulje ._.

Die for metal
11 godina
neaktivan
CasualViking kaže...
kivic15 kaže...

otiđeš kod psihologa,ispričaš mu sve i da ti on ništa ne kaže,opet će ti bit bolje jer si nekom to ispričao....ja bio u petak zbog derealizacije/depersonalizacije,i odma mi lakše :P (doduše buljio sam u lenovo,pa se oboje raspričali o programiranju.....)

Stvar je u tome sto sam veoma zatvorena osoba, od svih problema koje sam ikada imao, nisam nikome rekao niti za jedan.

to je najgore,jer sve držiš u sebi i zbog toga možeš imat ogromnih problema....ja sam o ovome svome šutio hebene 4 godine,doslovno mi je bio pun qu*ac svega i nisam znao kud bi sa sobom,a sad mi je odmah lakše i nakon 1. razgovora....

Spale su nam gaće,zagrizli smo udice,glave nam u pijesku,nezaštićene guzice....
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.10.2013 20:59 (kivic15).
16 godina
moderator
CasualViking kaže...

Ako se ne možeš povjeriti nekoj bliskoj osobi, onda definitivno bi bilo dobro da popričaš s psihologom ili psihijatrom, koji su plaćeni da te slušaju i koji ono što im kažeš ne smiju nikome reći.

CasualViking kaže...

LOL Luđačku košulju ćeš dobiti samo ako si opasan za sebe ili društvo, a onda je i u tvom najboljem interesu da je dobiješ. Nit shizofreničari neće dobiti luđačku košulju za bezveze, a kamoli onda ti.

11 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
CasualViking kaže...
A sto se groblja tice, ja se toga uzasno, ali bas uzasno bojim.. Nemam blesave strahove kao djeca koja se boje da se izbiti ruka kroz grob ili sta vec, ne bojim se ni mrtvih ni zivih (neka se uzme u obzir da sam vidio dvoje ljudi kako umiru, pred vlastitim ocima), ali jednostavno imam neobjasnjivi strah i mucninu oko groblja... I nije to samo u zadnje vrijeme, nego jos od prvog posjeta groblju.. Jedini put kad sam se natjerao da odem na groblje je bilo za poreb mog djeda, dva dana nakon to posjeta groblju imao sam uzasnu mucninu (znaci povracao sam vise puta dnevno) i temperaturu koja je dostigla cak 40 (inace mi temperatura nikad ne ide iza 38 sa 7)...

Vjerojatno sam jednostavno lud kao puska, ali sam veoma veoma osjetljiv na ovakve stvari...

LOL {#} A tko danas nije lud? {#} Jako puno ljudi ima ovakvih ili onakvih problema, i to ljudi oko tebe, koje poznaješ, samo ne znaš s čim se muče jer ljudi o tome nemaju običaj pričati, a čest razlog je i to što društvo ima običaj stigmatizirati ljude s problemima. Ne znam koliko imaš godina - po načinu izražavanja bih rekao da si mlad. Kao mlada osoba imaš veće šanse da se riješiš problema, samo moraš potražiti pomoć. Što prije to bolje. Prema ovome što si dosad napisao, čovjek bi rekao da te muči tjeskoba (bilo bi dobro da obaviš i obični liječnički pregled, da provjeriš tlak; ne znam radi li se ovo kod nas, no u tvom slučaju bi bilo super kad bi ti netko mogao istestirati kortizol u krvi - to je hormon stresa).

Uglavnom, to će ti teško proći samo od sebe i bezveze ćeš se mučiti bez tuđe pomoći. Napomena: nisam liječnik niti išta takvo - samo pokušavam pogoditi u čemu je problem i potaknuti te da posjetiš liječnika ili psihologa, koji će znati što i kako dalje. Problemi poput tjeskobe i depresije ne samo da psihički negativno utječu na čovjeka, nego i fizički.

Imam 16 godina :) I da, i ja bih rekao da me jako muci tjeskoba... I imam dosta problema, npr. vise od 4 godine (znaci pola osnovne skole) za redom imam "neobjasnjive" temperature, i to je trajalo po mjesec dana, jednom je trajalo 2 mjeseca i skoro sam izgubio godinu... Doktorica mi je savjetovala da preskocim jednu godinu, to jest da se ne upisem u srednju sa 15 nego sa 16, ali mi roditelji nisu dopustili jer su uvjereni da se u skolu ne bih ni vratio.

A sto da kazem, veoma sam iskompleksirana (citaj: psihopatska) osoba... Valjda je istina da inteligenciju i poremecenost dijeli tanka linija :)

Nego, ako ima tko koji prijedlog ili nesto vezano uz moje probleme, neka se javi u PM jer smo otisli debelo u off topic :D

Die for metal
15 godina
CasualViking kaže...
kivic15 kaže...

Valjda si svjestan činjenice da ti to što umišljaš ne može napraviti ništa. Opusti se i ne razmišljaj o tome. Razmišljaj o nečemu drugome.

Ili otiđi trčati npr., ispuši se i skreni misli na nešto drugo. Recimo ja sam baš prije tjedan dana (malo više zapravo) počeo trčati što nikada nisam imao običaj i baš se osjećam dobro poslije toga. Sve što te muči neutraliziraš na taj način. Barem je meni tako.

EDIT: I ja sam jedno vrijeme znao imati povišenu (ali malo) tjelesnu temperaturu i to kada bi pala noć. I to dok sam išao u srednju školu i nestalo je samo od sebe kako se i pojavilo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.10.2013 21:07 (Izzy).
11 godina
neaktivan
Izzy kaže...
CasualViking kaže...
kivic15 kaže...

Valjda si svjestan činjenice da ti to što umišljaš ne može napraviti ništa. Opusti se i ne razmišljaj o tome. Razmišljaj o nečemu drugome.

Ili otiđi trčati npr., ispuši se i skreni misli na nešto drugo. Recimo ja sam baš prije tjedan dana (malo više zapravo) počeo trčati što nikada nisam imao običaj i baš se osjećam dobro poslije toga. Sve što te muči neutraliziraš na taj način. Barem je meni tako.

EDIT: I ja sam jedno vrijeme znao imati povišenu (ali malo) tjelesnu temperaturu i to kada bi pala noć. I to dok sam išao u srednju školu i nestalo je samo od sebe kako se i pojavilo.

Shiet nigguh, ja sam gamer, u zivotu nisam trcao osim jednom po burek x)

Inace koristim gaming da mi skrene misli, ali ne radi mi komp vec dosta dugo...

Nego, da odem sad on-topic napokon..

Znaci na Ugljanu, u Preku ima jedna kuca koje se svi boje... U njuj su navodno ubili nekog starca, prije 30-tak godina i od tada stoji sa daskama na prozorima i vratima, ali cesto se po noci cuje lupanje, skvicanje i neko cudno zujanje iz kuce (nije usla macka ili pas zato sto je kuca dobro zapecacena, i jedna jedina rupa je jedva dovoljno velika da se gleda kroz nju), ali nitko ne zna zasto. I cesto se na jedinom prozoru (na tavanu kuce) koji nije zadaskan, vidi kao neki ljudski oblik, vise sjena nego oblik, i kao da gleda ljude koji gledaju njega... To je naravno igranje moza sa nama, zar ne?

Die for metal
11 godina
neaktivan
Paranormalno

baci bombu unutra i ima da se usere ma tko god bio {#}

16 godina
moderator
Izzy kaže...

Koliko je to "jedno vrijeme"? Ne znam inače jesi li primijetio, ali temperatura čovjeku obično skoči upravo po noći. Recimo ako si prehlađen ili imaš gripu, kroz dan se možeš još i dobro osjećati, a problem nastaje kad padne noć jer ti se onda digne temperatura i osjećaš posljedice toga (nateknute oči, pun nos, glavobolja...). Ima nekih bolesti koje mogu mučiti čovjeka po par mjeseci, poput mononukleoze.

/kako smo otišli offtopic - možda bolje da tu negdje stanemo/

11 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

Mislim da duhove ne plase granate :D

Die for metal
11 godina
neaktivan
CasualViking kaže...
kivic15 kaže...

Mislim da duhove ne plase granate :D

i mi smo bacali petarde u bivšu,staru vojarnu,pa je iz nje izletio tip spuštenih gaća xD al nije bio duh,nego netko tko nije mogao čekat da dođe do wc-a

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.10.2013 21:23 (kivic15).
15 godina
mbaksa kaže...
Izzy kaže...

Koliko je to "jedno vrijeme"? Ne znam inače jesi li primijetio, ali temperatura čovjeku obično skoči upravo po noći. Recimo ako si prehlađen ili imaš gripu, kroz dan se možeš još i dobro osjećati, a problem nastaje kad padne noć jer ti se onda digne temperatura i osjećaš posljedice toga (nateknute oči, pun nos, glavobolja...). Ima nekih bolesti koje mogu mučiti čovjeka po par mjeseci, poput mononukleoze.

/kako smo otišli offtopic - možda bolje da tu negdje stanemo/

Ma to je bilo prije 4 godine ili možda malo više. Ne sjećam se više koliko dugo bi me to mučilo, ali znam da bi prestalo na neko vrijeme, pa bi opet počelo na nekoliko dana i možda 3 puta se vraćalo sveukupno tako. Samo stvar je u tome da sam tada bio anemičan i možda je to razlog jer mi je bio oslabljen imunitet. Znači ja bih baš osjetio tu temperaturu (obično bi bilo 37.1, 37.2 ili najviše 37.3).

Slična stvar mi se ponovila 2011. kada me je otprilike 6 mjeseci mučila povišena temperatura i nekakve stalne viroze ili što god. Znači od 6. mjeseca, pa sve do kraja godine kada sam se "potrudio" (bolje rečeno odvažio) to riješiti. Dakle tada mi je već ozbiljno bio nizak hemoglobin (80-90) i željezo (vjerojatno ne više od 1-2 max.) u krvi. Sjećam se da mi je doktorica rekla da je pomislila da imam mononukleozu zbog dugotrajne povišene temperature valjda, ali nisam je imao.

Uglavnom, ovo je već debelo skretanje s teme.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.10.2013 21:42 (Izzy).
15 godina
CasualViking kaže...

Znaci na Ugljanu, u Preku ima jedna kuca koje se svi boje... U njuj su navodno ubili nekog starca, prije 30-tak godina i od tada stoji sa daskama na prozorima i vratima, ali cesto se po noci cuje lupanje, skvicanje i neko cudno zujanje iz kuce (nije usla macka ili pas zato sto je kuca dobro zapecacena, i jedna jedina rupa je jedva dovoljno velika da se gleda kroz nju), ali nitko ne zna zasto. I cesto se na jedinom prozoru (na tavanu kuce) koji nije zadaskan, vidi kao neki ljudski oblik, vise sjena nego oblik, i kao da gleda ljude koji gledaju njega... To je naravno igranje moza sa nama, zar ne?

Samo mu nedajte da izade van i prede na pasman da mi se ne useli u vikendicu {#}

:D
11 godina
neaktivan
CroNk3r kaže...
CasualViking kaže...

Samo mu nedajte da izade van i prede na pasman da mi se ne useli u vikendicu {#}

Mislim da si siguran.. Osim ako su u tvojoj vikendici brutalno zatukli starca u pola bijelog dana.. U tom slucaju uzmi stvari i bjezi glavom bez obzira x)

Die for metal
14 godina
Paranormalno

Kad je već netko spomenuo Deja Vu, moram priznati da se i meni često događa dok gledam RTL 2 i HRT.

Say hello to my little friend
14 godina
Krunoo7 kaže...

Kad je već netko spomenuo Deja Vu, moram priznati da se i meni često događa dok gledam RTL 2 i HRT.

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
neaktivan
Paranormalno

ne znam jel paranormalno ali podijelit cu pricu sa vama...znaci kad mi je stari bio u ratu nekog lika je ''ubila''granata te je uredno bio proglasen mrtvim te spremljen u mrtvacnicu.nekoliko sati poslije covjek se probudio i zaprepastio gdje se nalazi te mu nista nije bilo jasno a mrtvozornik je navodno prolupao od soka koji je dobio.a sto je najgore covjek je danas ziv i zdrav i zivi u mom gradu.bilo mi je skroz jezivo dok mi je stari pricao tu pricu, ne vjerujem da cu vise ikad pogledat tog covjeka u oci :D

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
11 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

ne znam jel paranormalno ali podijelit cu pricu sa vama...znaci kad mi je stari bio u ratu nekog lika je ''ubila''granata te je uredno bio proglasen mrtvim te spremljen u mrtvacnicu.nekoliko sati poslije covjek se probudio i zaprepastio gdje se nalazi te mu nista nije bilo jasno a mrtvozornik je navodno prolupao od soka koji je dobio.a sto je najgore covjek je danas ziv i zdrav i zivi u mom gradu.bilo mi je skroz jezivo dok mi je stari pricao tu pricu, ne vjerujem da cu vise ikad pogledat tog covjeka u oci :D

vjerojatno je tipa bacilo u ''komu'' a ovi vjerojatno nisu napravili detaljan pregled...

15 godina

Pa koliko teške ozljede je imao?

11 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Pa koliko teške ozljede je imao?

vjerojatno nikakve,tj. bacila ga eksplozija(tlak),trljam bezveze,nisam doktor,a bogami ni fizičar

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.10.2013 22:26 (kivic15).
15 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

Tu nema niš paranormlanog, prije su ljudi znali biti proglašeni mrtvima pa su bili pokopani živi (u tim ljesovima znaju biti znakovi struganja itd, pa se vjerovalo da su to vampiri) ,zato su se mislim da čak jedno vrijeme pokapali i sa zvoncem. Događa se i danas da čovjek "oživi" nakon što je proglašen mrtvim, samo što su takve greške danas svedene na neki minimum. Dovoljno govori i činjenica koju mi je rekla profesorica iz prve pomoći, da su neki ljudi "oživjeli" i nakon desetak sati oživljavanja...

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
13 godina
neaktivan
kivic15 kaže...
cod4gamer kaže...

vjerojatno je tipa bacilo u ''komu'' a ovi vjerojatno nisu napravili detaljan pregled...

pa valjda je bilo rutinski...gledali su jel ima puls i jel reagira na podrazaje.iskreno meni je to skroz cudno.inace imao je teske ozljede al vjerovatno ga nisu dobro pregledali

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
14 godina
Paranormalno

probuditi se ziv u lijesu, san svakog covjeka

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
16 godina
moderator
cod4gamer kaže...
pa valjda je bilo rutinski...gledali su jel ima puls i jel reagira na podrazaje.iskreno meni je to skroz cudno.inace imao je teske ozljede al vjerovatno ga nisu dobro pregledali

Što konkretno ti je "skroz čudno"? To da se probudi čovjek kojeg su proglasili mrtvim? Da je doista bio mrtav, ne bi se probudio. Nikad ni jedan mrtav čovjek se nije probudio. Osim Isusa. {#}

11 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

ne vazi bez pecata{#}

12 godina
Paranormalno

a nije rekao koliko ga je strgala granata. Možda su mu i udovi izrasli u mrtvačnici LOL

I hate this fucking heat. Somebody just shoot me! Far Cry 3
11 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
cod4gamer kaže...

Što konkretno ti je "skroz čudno"? To da se probudi čovjek kojeg su proglasili mrtvim? Da je doista bio mrtav, ne bi se probudio. Nikad ni jedan mrtav čovjek se nije probudio. Osim Isusa. {#}

Ne kazem da je istinito, ali sto je sa brojnim slucajevima "nestajanja" tijela iz ljesova, bez znakova otvaranja ljesa ili otkopavanja groba?

Exorcizo te, omnis spiritus immunde, in nomine Dei Patris omnipotentis, et in noimine Jesu Christi Filii ejus, Domini et Judicis nostri, et in virtute Spiritus Sancti, ut descedas ab hoc plasmate Dei,
16 godina
moderator

Nikad čuo. To se valjda samo među teoretičarima zavjera širi.

11 godina
neaktivan
CasualViking kaže...
mbaksa kaže...
cod4gamer kaže...

Ne kazem da je istinito, ali sto je sa brojnim slucajevima "nestajanja" tijela iz ljesova, bez znakova otvaranja ljesa ili otkopavanja groba?

nisam još čuo da ima pacijenata koji uopće otvaraju lijes poslije smrti.....

15 godina

Ma to su samo priče. A meni su zanimljive i neobične priče o pretvaranju ljudi u "zombije" od strane nekakvih "vračeva", ako se ne varam tamo po Afričkim selima. Kao čovjek"umre", obitelj ga pokopa, a on/ona se pojavi nakon nekoliko godina (nekad i kraće valjda) u svome selu. I ljudi prepoznaju tu osobu i čude se kako to da je živa kada su je pokopali i pitaju je što je bilo, ali se ona ne sjeća što joj se dogodilo.

Valjda ih netko drogira i onda iskorištava na razne načine...

11 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Ma to su samo priče. A meni su zanimljive i neobične priče o pretvaranju ljudi u "zombije" od strane nekakvih "vračeva", ako se ne varam tamo po Afričkim selima. Kao čovjek"umre", obitelj ga pokopa, a on/ona se pojavi nakon nekoliko godina (nekad i kraće valjda) u svome selu. I ljudi prepoznaju tu osobu i čude se kako to da je živa kada su je pokopali i pitaju je što je bilo, ali se ona ne sjeća što joj se dogodilo.

Valjda ih netko drogira i onda iskorištava na razne načine...

ja sam jednog tipa uvjerio da avion kad polijeće,maše krilima.....

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice