Nosite li sat?
- poruka: 3.326
- |
- čitano: 1.242.002
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
da,al ne po doma
2:0 za nas
EDIT (oteo si mi repliku)
ja nosim sat u mobitelu XD
kaj to danas dođe u kunami?
Novi danas uzet
kaj to dođe danas u kunama?
Novi danas uzet
Ja ga narucio iz Amerike i kostao me oko 630kn bez carine i poreza a sa tim 880kn,a kod nas je 1309kn to sam vidio u jednoj radnji i strasno mi se svidio a kada sam vidio na netu da je puno jeftiniji nisam mogao ispasti glup i uzeti ga kod nas.Sat je inace fantastican!!
ja nosim sat u mobitelu XD
i ja
Nosim i to neki staromodni neam slike (Lab Line piše) tek tako da vidim koliko je sati. Ne da mi se stalno vadit mob iz džepa
Novi danas uzet
Ja ga narucio iz Amerike i kostao me oko 630kn bez carine i poreza a sa tim 880kn,a kod nas je 1309kn to sam vidio u jednoj radnji i strasno mi se svidio a kada sam vidio na netu da je puno jeftiniji nisam mogao ispasti glup i uzeti ga kod nas.Sat je inace fantastican!!
Fosilovi satovi su mi zakon, dizajnerski najelegantniji, kod nas neki takav bolji Fosil dođe i do 1500 kn, strašne su im marže, sramotne...
Ne nosim sat, prije jesam..............
Tko zna mozda opet pocnem.............
Al zasad ipak preferiram mob................
ja sam za krizmu dobio ovaj: valja li?
Sve znas osim koliko je sati...
ja sam za krizmu dobio ovaj: valja li?
Sve znas osim koliko je sati...
je brate i to sto kazes :D
casio AQ 190W
Swiss Military Hanowa Sealander Watch 06-5095-04-003
Oprostite što to pitam,nov sam u ovome vidim da večinom svi imate jako dobre satove pa bih Vas zamolio da mi pošaljete link ili da mi kažete gdje ste ih kupili :D
Hvala vam dečki :)
Nosim sat, mada na njemu pise jedino ,,made in Japan,, tako da nemam pojma koji je posto sam kutiju davno bacio. Cena mu je nekih 1.500rsd (140Kn), a izgleda nesto poput ovog
http://www.dpl-surveillance-equipment.com/gallery/Watch-Recorder.jpg
Malo offtopic, nek Nadal malo kaze o svom satu, meni izgleda genijalno.. http://www.net.hr/sport/page/2010/05/18/0070006.html
Jel zna neko koliko košta prosječan g-shock sat?
Jel zna neko koliko košta prosječan g-shock sat?
od oko 550 pa na više kolko se sjecam
Nosim neki swatch-ov,teen fazon :D
Ne da mi se mjenjati,evo koristim ga već 7 godina..
Ajde dajte mi preporučite neku čuku onak do 700kn, al neki onak "mladenački" može bit s kojim zelenim ili narančastim detaljom.
Moj sat smrdi!!!
Prestao sam ga koristiti zbog toga, kako da se rijesim smrada???
Slike imati na jednoj od ovih stranica.