Koliko ste stari?

poruka: 998
|
čitano: 174.463
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Koliko ste stari?
Vane kaže...
puma1400 kaže...
mtopol kaže...
 taman za mene.. lol
 perverznii gadee!!

stariji si od nje  5 godinaa... neaš šansee......

al zato ja ian.... hiho... :))
 haha ma god su medu zadnjim stvarima koje gledam, naravno da nije neka pretjerana razlika
troublemaker kaže...

26,svaka koju najdem svojih godina smatra me zadnjom šansom za sretan brak,stoga im lažem da imam 20.....mogu i vama Smijeh

hahaha nemas srece..

Ko kaže da nemam? :)
Phenomenalni duja X3,Biostar 790GX,XFX HD4830
16 godina
neaktivan
Koliko ste stari?

14 skoro 15 u 5mj

16 godina

14

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
RE: Koliko se stari?

ima 4 mj da imam 15 god

17 godina
Koliko ste stari?

23

...i tako je svizac zamotao čokoladu u omot.
16 godina
neaktivan
Koliko ste stari?

Skoro 15, he he.Cool

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.
17 godina
Koliko ste stari?

20

17 godina
Koliko ste stari?

Koji masni offtopic zadnjih par stranica Smijeh

25 leta gospodnja imam

"Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way." Charles Bukowski
17 godina
Koliko ste stari?

Ja punim 100tu i još se nekako držim i još me ima....mogu Vam svima biti uzor

p.s. ne pitajte me što jedemNamigiva

e6300@3500Mhz, TT Sonic Tower, TT Soprano, GB 965p ds3, 2x2Gb OCZ @1000MHz, ATI HD 4850 VoltModed 800/2300, Corsair HX520W, HDD SP F1 640gb, HDD SG 320gb , Razer Deathadder, Saitec Eclipse keyboard, Asus "22 LCD Strpljivost nije vrlina, već samo gubljenje vremena!
16 godina
protjeran
žeto kaže...
a kaj velite na mojih 48, a početnik?
 nist,samo vidim da si mi fotku maznul...
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
Koliko ste stari?

17

17 godina
neaktivan
Koliko ste stari?

14 lol

|^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@) Xfire: inferno2912
16 godina
neaktivan

He-He, nisam pregledaval sve stranice ali za sada sam Broj Jedan iz Alan Forda. Pogledajte profil...

16 godina
Koliko ste stari?

20

Manufacturer: NVIDIA Processor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~2.6GHz Memory: 3584MB RAM Hard Drive: 500 GB Total Video Card: NVIDIA GeForce 8600 GTS Windows XP Professional ) Service Pack 3
16 godina
neaktivan
Jurra kaže...

He-He, nisam pregledaval sve stranice ali za sada sam Broj Jedan iz Alan Forda. Pogledajte profil...

Izvrsno. To znači da se stari ljudi moraju baviti računalima i forumima i igrama kako ne bi dobili demenciju mozga (gospon, bez uvrede, na tu temu je provedeno istraživanje). Dakle, triput hura za računala i igre!Cool
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.
16 godina
neaktivan

Sorry, zokiN, nisam znao. Ti si "stari" forumaš, pa ti se ja sklanjam i klanjam i mijenjam sliku. (ovu valjda nema nitko?!)

poletarac u duši
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.3.2009 20:20 (žeto).
16 godina
neaktivan
Koliko ste stari?

Tek navršenih 14....

16 godina
neaktivan

Bilo je to krajem davne 1980 ili početkom 1981 godine, sjedio sam sa neka dva marginalca na terasi i pijuckao pivo, jer u toj Američkoj zabiti nije bilo niti leda za Whiskey.

Rekao sam Bill-u; čuj ja sam doduše prestar da se miješam u te stvari ali mi se ipak čini da bi se trebali javiti na taj natječaj, imate tu firmicu već pet godina a niko ne zna niti kak'

se zove, niste ništ napravili, čovjeće imaš vezu mama ti sjedi u poslovnom odboru IBM-a!

Dečki su me nepovjerljivo gledali i zbrajali sitniš za novu rundu, mislim da se onaj drugi zvao Paul Allen ili tak' nekak'...

16 godina
neaktivan
Koliko ste stari?

auff...16 dana do veelikih 20, trta me..Neodlučan

Made in: Neverland C2D E7400 2×2.80Ghz @3.25 P5Q-L DDR2 2Gb(800Mhz) HD4670 512Gb I da ne zaboravim...ﺖﺐﮨﺾﻃﮜ
17 godina
Jurra kaže...

Bilo je to krajem davne 1980 ili početkom 1981 godine, sjedio sam sa neka dva marginalca na terasi i pijuckao pivo, jer u toj Američkoj zabiti nije bilo niti leda za Whiskey.

Rekao sam Bill-u; čuj ja sam doduše prestar da se miješam u te stvari ali mi se ipak čini da bi se trebali javiti na taj natječaj, imate tu firmicu već pet godina a niko ne zna niti kak'

se zove, niste ništ napravili, čovjeće imaš vezu mama ti sjedi u poslovnom odboru IBM-a!

Dečki su me nepovjerljivo gledali i zbrajali sitniš za novu rundu, mislim da se onaj drugi zvao Paul Allen ili tak' nekak'...

Bravo!! A ostali  svi lagano utonuše u san...broj jedan nakon iscrpnog predavanja o svojim doživljajima iz mladosti ugleda slavne agente kako budno ispod kapaka proživljavaju njegovu mladost...iznenađen njihovom pozornošću ispali tanad iz svojeg ručno spravljenog pištolja, te probudi sve prisutne...hehehehe eto pred očima mi još oni  balončići oko njihovih glava, kada se probudili....najbolji strip!
e6300@3500Mhz, TT Sonic Tower, TT Soprano, GB 965p ds3, 2x2Gb OCZ @1000MHz, ATI HD 4850 VoltModed 800/2300, Corsair HX520W, HDD SP F1 640gb, HDD SG 320gb , Razer Deathadder, Saitec Eclipse keyboard, Asus "22 LCD Strpljivost nije vrlina, već samo gubljenje vremena!
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.3.2009 8:27 (Wiz3m4n).
16 godina
protjeran
Tux Slave kaže...

Cini mi se da sam najmladji. w00t 16. -_-

Imas 16 god i mod si???
16 godina
Koliko ste stari?

14

17 godina
neaktivan
Koliko ste stari?

Sad sam 15. Od 22.3. :)

Danas je teško biti glup. Konkurencija je prejaka! http://www.freewebs.com/horagio/
16 godina
neaktivan
Koliko ste stari?

Za 2 mjeseca 13

16 godina

Po meni je to malo beskorisna tema ...

16 godina
neaktivan
emerik kaže...

po meni nije. jer vidiš koliko je zapravo netko star i procijeniš kolika je iskusan u vezi računala i onda znaš hoćeš li prihvaćati njegove savjete ili ne
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
emerik kaže...

po meni nije. jer vidiš koliko je zapravo netko star i procijeniš kolika je iskusan u vezi računala i onda znaš hoćeš li prihvaćati njegove savjete ili ne
 U slučaju da ljudi govore koliko su zapravo stari (što i nije čest slučaj na ovom forumu). Sve se to da vidjeti iz načina pisanja koliko je netko star...
Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...
jurluk kaže...
emerik kaže...

U slučaju da ljudi govore koliko su zapravo stari (što i nije čest slučaj na ovom forumu). Sve se to da vidjeti iz načina pisanja koliko je netko star...
 Sve je to tako, no u nekim slučajevima ne mora značiti da netko stariji zna bolje od onog mlađeg forumaša i po pisanju ja bih rekao da ima dosta nepismenih na forumu (bez uvrede) i ovo je već off-topic. Smijeh Namigiva
Area-51 m15x
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.3.2009 20:08 (Razer_Copperhead).
17 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...
i_rambo_plache kaže...
 Sve je to tako, no u nekim slučajevima ne mora značiti da netko stariji zna bolje od onog mlađeg forumaša i po pisanju ja bih rekao da ima dosta nepismenih na forumu (bez uvrede) i ovo je već off-topic. Smijeh Namigiva
 Nisam mislio na znanje već način pisanja. Stariji forumaši pišu zrelije, dok ne znam, neki klinac piše jednostavne i ne previše složene rečenice. Sve se to primijeti...

A što se tiče znanja, danas ima 10-godišnjaka koji se u kompove kuže jednako dobro kao i 20-godišnjaci. Ja recimo, s 10 godina nisam imao pojma što se od komponenta nalazi u mome kompu, a neki današnji 10-godišnjaci već znaju programirati...
Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...
Razer_Copperhead kaže...
i_rambo_plache kaže...
 Nisam mislio na znanje već način pisanja. Stariji forumaši pišu zrelije, dok ne znam, neki klinac piše jednostavne i ne previše složene rečenice. Sve se to primijeti...

A što se tiče znanja, danas ima 10-godišnjaka koji se u kompove kuže jednako dobro kao i 20-godišnjaci. Ja recimo, s 10 godina nisam imao pojma što se od komponenta nalazi u mome kompu, a neki današnji 10-godišnjaci već znaju programirati...
 Znam na što si mislio, ali me ponekad nervira što neki stariji forumaš napiše neke riječi u tekstu krivo to me izrazito nervira. No dosta o ovome jer idemo previše u off-topic. Cool
Area-51 m15x
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice