26,svaka koju najdem svojih godina smatra me zadnjom šansom za sretan brak,stoga im lažem da imam 20.....mogu i vama
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
14 skoro 15 u 5mj
14
ima 4 mj da imam 15 god
23
Skoro 15, he he.
20
Koji masni offtopic zadnjih par stranica
25 leta gospodnja imam
Ja punim 100tu i još se nekako držim i još me ima....mogu Vam svima biti uzor
p.s. ne pitajte me što jedem
17
14 lol
He-He, nisam pregledaval sve stranice ali za sada sam Broj Jedan iz Alan Forda. Pogledajte profil...
20
He-He, nisam pregledaval sve stranice ali za sada sam Broj Jedan iz Alan Forda. Pogledajte profil...

Sorry, zokiN, nisam znao. Ti si "stari" forumaš, pa ti se ja sklanjam i klanjam i mijenjam sliku. (ovu valjda nema nitko?!)
Tek navršenih 14....
Bilo je to krajem davne 1980 ili početkom 1981 godine, sjedio sam sa neka dva marginalca na terasi i pijuckao pivo, jer u toj Američkoj zabiti nije bilo niti leda za Whiskey.
Rekao sam Bill-u; čuj ja sam doduše prestar da se miješam u te stvari ali mi se ipak čini da bi se trebali javiti na taj natječaj, imate tu firmicu već pet godina a niko ne zna niti kak'
se zove, niste ništ napravili, čovjeće imaš vezu mama ti sjedi u poslovnom odboru IBM-a!
Dečki su me nepovjerljivo gledali i zbrajali sitniš za novu rundu, mislim da se onaj drugi zvao Paul Allen ili tak' nekak'...
auff...16 dana do veelikih 20, trta me..
Bilo je to krajem davne 1980 ili početkom 1981 godine, sjedio sam sa neka dva marginalca na terasi i pijuckao pivo, jer u toj Američkoj zabiti nije bilo niti leda za Whiskey.
Rekao sam Bill-u; čuj ja sam doduše prestar da se miješam u te stvari ali mi se ipak čini da bi se trebali javiti na taj natječaj, imate tu firmicu već pet godina a niko ne zna niti kak'
se zove, niste ništ napravili, čovjeće imaš vezu mama ti sjedi u poslovnom odboru IBM-a!
Dečki su me nepovjerljivo gledali i zbrajali sitniš za novu rundu, mislim da se onaj drugi zvao Paul Allen ili tak' nekak'...
Cini mi se da sam najmladji. w00t 16. -_-
14
Sad sam 15. Od 22.3. :)
Za 2 mjeseca 13
Po meni je to malo beskorisna tema ...