Jedan žuti zbog nepreciznog naziva teme!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo i meni 1 crveni :D
jbga, kad kazes sta mislis a modu se to ne svida dobijes bananko i nije od cokolade :(
XD
Zuti - 6
Crveni - 0
Crni - nedo bog
zuti karton: 6-7
crveni: 2
pretnje smrcu,ucene... :)
Evo ja popio jednog kineza zbog vrijeđanja
sada je računica:
6 žutih
0 crvenih
0 crnih
Ja za sada 3 žuta , al kako stvari stoje ocekujem ih jos par komada
ja dobio ja mislim jučer jedan žuti.
razlog je bio:
tema se zvala nešto kao koji program za internet televiziju koristite,a ja kažem da koristim televizor.
Iman samo jedan žuti. ALi sam napisao ovo malo da se našalim i da vidim kako će te reagirat. Taj žuti sam dobio zasluženo ,ali i jako promišljeno. Zaista se ne slažem da bi neki modovi trebali imat status moderatora. Cjepidlače izjave? Čitao sam matematička djela gdje se ne traži tolika preciznost kao na ovom forumu. Svaku izjavu sofiziraju. Kakve su to gluposti? Zar je to zaista potrebno? Ja mogu izvuć iz konteksta sve i pridodat mu negativnu konotaciju. Nešto praktično razumski oni dižu na nekakvu razinu filozofske određenosti? Katkad njihovi postovi su zaista provokativni. Ja sam razuman čovjek pa razumijem što je neko htio reć ali jeli zaista potrebno bit provokativan.
Kako bi bilo da Obama bude loše volje i lansira nuklarnu na Hrvatsku. SVATKO TKO BUDE CJEPIDLAČIO MOJU IZJAVU SA OBAMOM I NUKLARKAMA JE OBIČNI PROVOKATOR. GOvorim vam u analogijama kako bi ste mogli razumit a ne zato što ja mislim da Barrack Obama to želi tj može napraviti. Neka moderatori ne sudjeluju na forumu. TO uglavnom kod nekih pali.
Kako se uopće dobe kartoni??? Usput , nemam niti jednog!
2 žuta
EDIT: možda zato dva žuta u tri dana jer nisam čitao pravila XD pa sad dok to sve pohvatam cu dobit koju opomenu
Jedan žuti,nisam kriv,bio je klizeći a teren mokar
@jojo:Ak tak nastaviš šarat po forumu bit ce toga više i u drugim bojama
2 žuta
@jojo:Ak tak nastaviš šarat po forumu bit ce toga više i u drugim bojama
danas dobio prvi žuti u 11 mjeseci ;)
Ja imam jedan žuti karton .
1 žuti zbog neke gluposti oko piratije, ne mogu se sjetiti, sto je najbolje nisam ni znao da sam suspendiran jer sam u to vijeme bio na "odmoru", pa nisam isao na net 10-tak dana ...
žuti:1
i to zato što sam napiso liku da s torrenta skine nod 32 lol.... kao zbog piraterije...
A je me krenulo... još 2 kartona u 3 dana. Sadašnje stanje - 3.
1 žuti zbog neke gluposti oko piratije, ne mogu se sjetiti, sto je najbolje nisam ni znao da sam suspendiran jer sam u to vijeme bio na "odmoru", pa nisam isao na net 10-tak dana ...
Ja još nemam ni jednog kartona.
Ja još nemam ni jednog kartona.
Nemam ni ja...
Niti ja.
žuti: 0
crveni: 0
Ajmo djeco ovako,onaj ko nema kartona neka se ni ne javlja.
Jedan žuti, bilo je pitanje na koji ste komad hardwarea najponosniji a ja sam na pisa da sam ponosan na onaj koji imam između nogu