Koliko ste do sada dobili kartona. zaključana tema

poruka: 511
|
čitano: 75.430
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Koliko ste do sada dobili kartona.
leo_819 kaže...

o ovakvima na sud nema smisla... ovo se nažalost samo šakom rješava

Budali ti saka nist ne znaci, nebude postala pametnija radi toga :) Ako ipak ima nekaj u glavi onda pomaze da skuzi neke stvari :P
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina
neaktivan
LUXX kaže...
kavasaki kaže...

LUXX otkad si počeo radit na forumu, život ti je ugrožen.

moj život nikad.
To treba bit muž a ne "škarniclin" kak se kod mene veli.
Ti balavci su samo jaki u netu a kad ga sretneš nezna ni nos obrisat i drži se mami za suknju
 Bas mi ga je zbog toga malo ža, neće mu praznici dobro proć a moga bi i debelo nastradat, ali ono šta je napisa je za svaku osudu..
AMD Athlon 64 X2 4800+ GeCube x1650 ddr3 512, PCI x16 2048 mb ASUS M2N-SLI
17 godina
neaktivan
leo ak nedobis sad zuti nema pravde ja sam napiso u jednoj temi isto sa cyber problemom da ga lik prebi palicom i dobio sam suspenziju na 1 tjedan radi poticanja nasilja !
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
16 godina
neaktivan
Koliko ste do sada dobili kartona.

Taj isti je meni j**a sve po spisku priko pp. Nemate pojma kako mi je drago šta ga je luxx skuria. Ipak ima pravde na ovome svijetu Smijeh Btw dobia sam 1 žuti i nakon njega još ništa

Ništa ne ostavljaj nedvrš
16 godina
protjeran
username kaže...

Taj isti je meni j**a sve po spisku priko pp. Nemate pojma kako mi je drago šta ga je luxx skuria. Ipak ima pravde na ovome svijetu Smijeh Btw dobia sam 1 žuti i nakon njega još ništa

jeb*** sam ti mater preko pp jer si ti mene prvi vredjo seljak
16 godina
neaktivan
username kaže...

Onda mi ga nije ža.. lool
AMD Athlon 64 X2 4800+ GeCube x1650 ddr3 512, PCI x16 2048 mb ASUS M2N-SLI
16 godina
protjeran
LUXX kaže...

Da mi je samo znat njegovu adresu proveo bi on uskrs u bolnici vjeruj mi.

Uglavnom ovaj put necu popustit i ici ce prijava provideru i policiji.

sta da ti je znat adresu recu ti adresu sve kretenu jadni sta glumis sa tim kartonima vise dajes ih stalno i bez razloga de malo skuliraj naso si na lika kome to nije svejedno oce dobit karton zbog  tvoje gluposti
16 godina
neaktivan
sta glumis luxx kaže...
username kaže...

Ajde saljacino makni se s ovog foruma.
16 godina
protjeran

Usutio luxx lol

Procesor: Intel Dual Core E5200 2,5Ghz 2MB L2 Cache Matična Ploča: BIOSTAR G31-M7 TE RAM: 2GB Kingmax DDR2 800Mhz Grafička Kartica: Club3D Radeon HD4550 512DDR3 Hard Disk: Hitachi 320GB 7200 o/min 8MB Monitor: Samsung 923NW 19' Widescreen
17 godina
neaktivan
sta glumis luxx kaže...
username kaže...

Ti pametnjakovicu umjesto da se ovdje napuhuješ i svima psuješ sve po spisku rađe mi pošalji tvoju adresu pa da nas dva izađemo na kavicu 
i ja ti par stvari objasnim.
Lako nekom psovat mater kad si skriven iza mamice.
Ajd budi frajer i reci mu to u facu.
Meni na primjer.
Pojeo bi te mrak
ZLOČESTI MOD NR.1
17 godina
UBIZEC cORPORATION kaže...
leo ak nedobis sad zuti nema pravde ja sam napiso u jednoj temi isto sa cyber problemom da ga lik prebi palicom i dobio sam suspenziju na 1 tjedan radi poticanja nasilja !
 ma dobro... to je druga stvar, ja sam više metaforički rekao jer povlačit se po sudu zbog ovih gluposti nema smisla, niti netrebaš uportijebiti šaku... malo ga prestrašiš i to je to, vidjet ceš naučit će se
Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
17 godina

Nevjerjoatno...ali najgore je kaj mu jos nije doslo do glave da bude mu fakat dosla policija doma i sad si jos samo radi vece probleme, ne kuzim

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.4.2009 12:36 (Aki).
17 godina
neaktivan

To s policijom, teško i nikako. Policija s tim nema nikakve veze jer je to toliko nebitno, da čak i ako još postoji kleveta kao kriminalna radnja, a ne postoji, nebi se bavili time.

Jedino što LUXX može je pokrenuti građansku parnicu protiv osobe zbog uvrede, nanošenja duševnih boli i sl., ali mislim da je to neisplativo i predugo traje, a načini da se zakomplicira i odulji sve su brojni jer protivnički odvjetnik može zakomplicirati već utvrđivanje identiteta pošiljatelja poruke.

Ono što se može je daleko sigurnije i ozbiljnije. Dovoljno je da netko iz redakcije BOL-a prijavi IP adresu vlasnika posta njegovom provideru za abuse, gdje spada multipliciranje accounta zbog vrijeđanja i maltretiranja na forumu. T-Com, Iskon i B.Net reagiraju jako brzo i pozitivno. Kod ozbiljnijeg kršenja pravila dovoljan je jedan telefonski poziv iz redakcije da se osobi isključi pristup Internetu. Kao admin jednog velikog domaćeg foruma obavio sam cirka 30-tak takvih abuse prijava od kojih je čak nekoliko završilo trajnim isključenjem s Interneta kod tog providera.

Koliko god ne bili toga svjesni, morate imati na umu da sve što pišete po Internetu, bez obzira na čijem webu, mailu ili newsima, nosi odgovornost. Ne možete bez posljedica maltretirati neki forum, web, vrijeđati i sl. a najmanje prijetiti drugim ljudima. Suprotno vjerovanjima, u nas su reakcije providera na abuse itekako ozbiljne i brze, a u 75% upitnih slučajeva T-Com će prije vjerovati prijavi nego prijavljenom.

Spamanje T-Com rješava pismenom opomenom na kućnu adresu vlasnika priključka, a drugi prekršaj riješe isključivanjem pristupa Internetu na 3 mjeseca, a idući često ide na 2 godine.

Tako da, ako ste i balavac koji misli da je na Internetu anoniman, varate se. Radije se pitajte kako tati objasniti zašto 3 mjeseca nema doma pristup Internetu, da nebi, kad se tata skine s telefona s T-Com službom za korisnike, bilo šibe po guzi ili tromjesečnog vraćanja poslije škole ravno kući.

Avatar odgovara mojim reakcijama dok čitam ovaj forum...
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.4.2009 12:37 (naxeem).
17 godina
neaktivan
LUXX kaže...
sta glumis luxx kaže...
username kaže...

Ti pametnjakovicu umjesto da se ovdje napuhuješ i svima psuješ sve po spisku rađe mi pošalji tvoju adresu pa da nas dva izađemo na kavicu 
Meni na primjer.
Pojeo bi te mrak
 luxx smiri se Smijeh kaj en vidis da i ti pocinjes prijetit batinama?ili jos gore smrćuIzlanuo se
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
16 godina

Prestal sam brojati!Mislim oko 4 crvena i 10 žutih.Cool

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
16 godina
protjeran

luxx trebao si se zvat "king kong" (a ne luxx) heheh

Procesor: Intel Dual Core E5200 2,5Ghz 2MB L2 Cache Matična Ploča: BIOSTAR G31-M7 TE RAM: 2GB Kingmax DDR2 800Mhz Grafička Kartica: Club3D Radeon HD4550 512DDR3 Hard Disk: Hitachi 320GB 7200 o/min 8MB Monitor: Samsung 923NW 19' Widescreen
16 godina
protjeran
Aki kaže...

Nevjerjoatno...ali najgore je kaj mu jos nije doslo do glave da bude mu fakat dosla policija doma i sad si jos samo radi vece probleme, ne kuzim

alo balavac jadni ma nek posalje vojsku ako treba..

sta trazi stalno od mene adresu da mu dam a kako=??? kad mi stalno da crveni nemogu mu ni napisat
17 godina
neaktivan

Briga me kak taj klinjo moj post shvatio.

I dal on to shvaca kao prijetnju ili kao pomaziti se.

Nema tog tate ili mame ili babe a pogotovo balavca kojeg se bojim.

Bilo to u internetu ili stvarnom životu.

Samo je žalosno da takvi idioti uopce mogu dobit internet.

Takvim ponašanjem samo pokazuju svoju kulturu.

Ali i svojih roditelja

ZLOČESTI MOD NR.1
16 godina
protjeran
LUXX kaže...
sta glumis luxx kaže...
username kaže...

Meni na primjer.
Pojeo bi te mrak
 sta ti trebam dat adresu jel to hoces iz vu sam narkomanu jadni ak ti dam onda ces neku tuzbu poslat meni na vrata sam neces doc jer cu te zgazit samo zakoracis u vukovar
kom sam sad psovo jel vidis ti sta radis opet si dao crveni niko nije psovo

17 godina

Daj luxx reci Miri ili nekome nek t-com nazovu, jer mi se cini da bude samo nove accounte sad radil.

17 godina
neaktivan

Ajme inteligencije.

Kolko još accounta trebaš da bi konacno napisao svoju adresu?

Valjda ce 10-15 bit dovoljno.

Umjesto pisanja besmislica mogao si napisat u threadu.

Al jaki smo nema šta pa samo radimo nove accounte i napuhujemo se.

ZLOČESTI MOD NR.1
16 godina
protjeran

nemoj mesat miru sa ovim lik je predobar za admina na ovom forumu jedino ti si taj luxx koji "sere" napravit cu jos 100 ako treba

pa nisam tolko glup da ti napisem adresu da mi mos ko zna sta od suda poslat ma furaj jadnice

odgovori normalno meni a ne ostalima koji ti se ulizuju oces me opet banat a

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.4.2009 12:46 (dzoniisback).
16 godina
neaktivan
LUXX kaže...

Ajme inteligencije.

Kolko još accounta trebaš da bi konacno napisao svoju adresu?

Valjda ce 10-15 bit dovoljno.

Umjesto pisanja besmislica mogao si napisat u threadu.

Al jaki smo nema šta pa samo radimo nove accounte i napuhujemo se.

Do not feed the troll. Mislim da je to najpametnije
Ništa ne ostavljaj nedvrš
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.4.2009 12:46 (username).
17 godina
dzoniisback kaže...

nemoj mesat miru sa ovim lik je predobar za admina na ovom forumu jedino ti si taj luxx koji "sere" napravit cu jos 100 ako treba

pa nisam tolko glup da ti napisem adresu da mi mos ko zna sta od suda poslat ma furaj jadnice

dugo si trajao mogu ti reć Belji se
Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
17 godina
leo_819 kaže...
dzoniisback kaže...

dugo si trajao mogu ti reć Belji se
 ka ne :)
17 godina
neaktivan
dzoniisback kaže...

Samo ti radi nove accounte.

Miro i cijela redakcija vec su umješani.

Ako nisi znao ovo je njihov forum i njihova briga.

Ja samo ne dozvoljavam da se tak sere po meni niti nikom drugom i tražio sam od njih da se to prijavi što ce i uciniti

ZLOČESTI MOD NR.1
16 godina
protjeran

LUXX ostavi se ti zastitarskog posla, odi u ultimate fight, veća je plaća 5 puta

17 godina
neaktivan
kavasaki kaže...

LUXX ostavi se ti zastitarskog posla, odi u ultimate fight, veća je plaća 5 puta

Mogao bi.
Al i ovak mi ništ ne fali.
Unapređenje sam dobio koje sam i tražio.
Dakle krace radno vrijeme i veca placa.
Ja sretan i ovako.
A mlatit samo po potrebi Namigiva
ZLOČESTI MOD NR.1
16 godina
protjeran

slobodno....nista nemogu napravit ja ako sam te vredjo to je bilo zato sto si mi dao crveni karton bez razloiga i nakon toga sam te tek vredjo kasnije ne ali ne ti si koji god ja account napravim bano A ZASTO===???od tada te niko nije vredjo to sto si ti zivcan i napuhan pa se na drugima izivljavas to je tvoj problem a ne njihov...

i opet ces dat crveni bezrazloga nikog nevredjam o tome ti ja pricam

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.4.2009 12:51 (6u7tl7).
17 godina

and he's gone

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice