Probaj Repair napraviti (ubaci DVD i bootaj Win 7 samo odaberi repair, a ne Install)
Probaj Repair napraviti (ubaci DVD i bootaj Win 7 samo odaberi repair, a ne Install)
Ja neznam šta je ovom kompjueru on poludio prije 2 dana ocjena 5.8 sad 5.9 može ko reč razlog šta mu je? sad proc grafa ram i hdd ošli na 5.9 zna ko razlog a nisam niš kloko ni čačko!
Ja neznam šta je ovom kompjueru on poludio prije 2 dana ocjena 5.8 sad 5.9 može ko reč razlog šta mu je? sad proc grafa ram i hdd ošli na 5.9 zna ko razlog a nisam niš kloko ni čačko!
test nije realan
test nije realan
Kako nije realan kad sam juče napravio test i sam usliko desk i posto sliku? kako može biti nerealan?
Evo opet ocjena s Cpu na 6.3 i rami moro s 3.4ghz na 3.0 stavit jel je mugen 2 smg 2000 na servisu a sad kad dođe s servisa onda dižem na 4.0! HDD uvjek mora bit najslabiji tj 5.9 grrrrrr
Nabavio grafu i nije mi to više ograničavajući faktor već 5.9 -> wd6400AAKS.
Mislim da mi je OS na samsungu da bih imao čak 6.0 - 6.1 score.
Jednom sam uspio i sa WD-om imati 6.0, kako kad.
Nabavio grafu i nije mi to više ograničavajući faktor već 5.9 -> wd6400AAKS.
Mislim da mi je OS na samsungu da bih imao čak 6.0 - 6.1 score.
Jednom sam uspio i sa WD-om imati 6.0, kako kad.
E ti imaš WD6400AAKS a ja WD5000AAKS
Cime se vi opterecujete.
to je moj index
Postam novo jer sam clockao malo neš ovi dana
EDIT Meni je ostao 5,9 zbog lošeg diska ali su mi dignuli sa 7,1 na 7,2 procesor i memoriju drugo je 7,7 (grafika-nije se dizalo iako clockao na 775/1100)
eto ga 5.9
Koju konfu imaš da su ti sve 5.9 ocjene?
Nije do konfe nego ima Windows Vistu ona ima max 5.9 a sedmica ima 7.9...