ja idem u Komrecijalnu i trgovaču školu bjelovar.....smjer komercijalist a NE trgovac da se razumijemo.....2 sam razred.....prolazim s 3 jer apsolutno nikad ne ućim.......
Jako pametno i mudro...FACEPALM
ja idem u Komrecijalnu i trgovaču školu bjelovar.....smjer komercijalist a NE trgovac da se razumijemo.....2 sam razred.....prolazim s 3 jer apsolutno nikad ne ućim.......
Baš dobro da nikad ne uĆiš ;) Ne možeš se hvalit da nikad ne učiš i prolaziš s 3 u komercijalnoj i trgovačkoj školi
Baš dobro da nikad ne uĆiš ;) Ne možeš se hvalit da nikad ne učiš i prolaziš s 3 u komercijalnoj i trgovačkoj školi
po meni je možda malo lakša od ekonomske....malo....a i po ekonomistima koje znam
Ja planiram u matematičku gimnaziju, išal bi rađe za tehničara za računalstvo al toga nema u Karlovcu Tako da... gimnazija.
Ja planiram u matematičku gimnaziju, išal bi rađe za tehničara za računalstvo al toga nema u Karlovcu Tako da... gimnazija.
Što se tiće matematike dosta je slicna razina iako je sugurno matematicka teža po pitanju matematike. Ja idem u Računalni tehničar i mogu ti reci da sve što smo za PC-em je Auto CAD i to je to. AKo znaš matematiku rastutao bi mehaniku, fiziku i matematiku. Ali koliko bi ti se sviđiali strucni predmeti . Tehnologija obrade i sastavljanja, ispitivanje materiala, elementi strojeva u 99% slucajeva nema veze s racunalima. Neznam zašto su nazvali taj smjer Računalni tehničar? Da primjenjuju se racunala ali to je danas svakodnevnica to nebi trebao biti razlog za naziv.
Bi li mi netko mogao napisati dojmove tko ide ili je išao u XI. gimnaziju u Zagrebu?
da sam što mi krećemo ućit tam gdje vi stajete
U školi prolazim ugl s 5 osim 5. razz-a prošo sam s 4 točnije 4.33, ali sada u 8. ću proć ili s 4.6 ili 4.7. Idem u tehničar za računalstvo u sisku u tehničku školu.
EDIT: Imam 58 bodova za upis. (29 iz 7 i 29 iz 8. razz-a.).
Planiram upisat V. gimnaziju, Zagreb.
Koliko bodova ćeš imat?
Ja planiram upisati MIOC tj. XV. gimnaziju jer imaju jako dobro razvjeniji prirodoslovno-matematičko-informatički sustav, ne forsiraju društvene predmene kao što se latinski, povijest, zemljopis... , a i doba je komunikacija i ondnos između učenika i profesora, a i znam cijelu ekipu koja će tamo ići, a i sadašnji učenici kažu da je odlučna škola, ako poslje nje planiraš upisati FER ili PMF i imat ću 63 boda za upis (60 -> ocijene, 2 - državno iz fizike, 1- uzorno vladanje)
Koliko bodova ćeš imat?
60 + 1 (ponašanje) :)
Otkad se to dobiva +1 bod za ponašanje?
Ma MIOC je najbolji, bolji smo od V na državnoj maturi :P
A ko to nema...onda svi dobivaju 1 bod...nije meni tako bilo kad sam se upisivao.
A ko to nema...onda svi dobivaju 1 bod...nije meni tako bilo kad sam se upisivao.
to je započelo ove godine, evo ja sam saznao prije 2 tjedna
Jel će tko ići u Sesvete teh. za računalstvo?
SS Pregrada. Sad u 3. razred gimze.
LJudi kaj mislite, jer bi upo u MIOC sa 61 bodom, dns bio na prijavama kažu ovi da bi mogo :/
u medicinsku 100% jer i ako ne budem imao faks mogu raditi kao medicinski tehničar u hitnoj ili slično...
LJudi kaj mislite, jer bi upo u MIOC sa 61 bodom, dns bio na prijavama kažu ovi da bi mogo :/
S obzirom da se taj bod dobiva za ponašanje, mislim da bi bilo dobro da imaš 5.0 ili bar još par predmeta koje gledaju, a ne ulaze u bodove.
evo danas bio na prijavama za v gimnazija informatički smjer....
valjda ću upast imam 5.0 i 61 bod...
Ja na opći. Ima li razlike uopće? Mogu li sudjelovat na natjecanjima iz informatike?
Ma MIOC je najbolji, bolji smo od V na državnoj maturi :P
A moj MIOC SPLIT (III.gimnazija) smo najbolji na D.M.
ja planiram za elektrotehničku s primjenom računalstva
ali nemojte me krivo shvatit kaj mogu poslije nje radit?