SAMSUNG S8530 Wave II, pozadugo vremena ga necu mijenjati, stvarno dobar mobitel, ujedno i jak hardver :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sony Ericsson c902
iphone 4,4.3.3,piz*im na fa*ing ios,tak zatvoren sustav to je strasno,cekam ios 5,ak nece valjat onda cu si uzet neki android uz ip4 :D
Sony Ericsson Xperia X8
xperia arc bi trebala kroz mjesec dana doci u tmobile ponudu...
ne cekajte iphone, nabavite win phone 7 mobitel i uzivajte :D
samsung omnia 7 rulz :)

a za 2 tjedna nokia x3 touch and type
ma super mi je mob, predobar je... ne opterećujem se skupim touch-ovima, iako bih htio imati neki smartphone... mob je brz, samo za zvat i poruke slat, a za multimediju imam mali, ultrabrz music player, "mp4"... :)
motorola defy koja guta bateriju :S
Bio sam koristio samsung j700i matična iz nekor razloga je bila poluispravna-crpi puno bateriju(svaka baterija max 1dan izdrži) i bluetooth neradi pa sam se naljutio i kupio ljepotana samsung E2550 crni ko nov!
Bio sam koristio samsung j700i matična iz nekor razloga je bila poluispravna-crpi puno bateriju(svaka baterija max 1dan izdrži) i bluetooth neradi pa sam se naljutio i kupio ljepotana samsung E2550 crni ko nov!
koristim:
samsung d990i
nokia n96
Od nedavno iPhone 3GS 16 GB, a možda ga ubrzo zamjeni iPhone 4.
samsung galaxy s..super sve,samo mu je minus bljeskalica..;)
Sony Ericsson K310i :)
Imam Iphone-a 4 i Nokiu E71, ubojita kombinacija, kad se treba igrat na mobu i surfat onda Iphone, a kad treba poruke i mailove slat onda Nokia nastupa
Samsung Omnia 7 i8700 Mango RTM
HTC TROPHY sa WIN 7.....
Ispocetka baterija trajala jedva dan...poslije odredjenih optimiziranja...4 dana uz dosta cestu upotrebu :)
HEY...Mogu li zamoliti link odaklesi skinuo mango.......i..koliko je stabilan ?
Hvala
Nokia 5230 net,aplikacije i tako,Samsung S5230 s HTC Hero mod,za net,zvanje,poruke,SE C902 fotografiranje,čini mi se nekako da nokia mi daje bolje slike od SE,no nema veze.
Sony Ericsson Aino + 8GB MemoryStick Micro
Sony Ericsson Xperia Arc
HTC Wildfire