engleski,njemacki,latinski,hrvatski,bosanski,srpski.I mozda jos u drugom razredu uzmem francuski
Koje strane jezike znate?
- poruka: 183
- |
- čitano: 27.090
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Pa engleski-pasivno/aktivno.
Htio bih naučiti talijanski i francuski.
Engleski . Sasvim dovoljno.
Znam engleski,
probao sve od francuskog do češkog, blažena Dalmacija
Engleski.
Učim njemački u školi, ali rađe ga nebi učio, tolko mi se gadi jezik, kolko i ta država i ljudi u njoj.
Neznam uopće šta me sile u školi da učim taj njemački, kad ga pričaju samo u njemačkoj i nikad mi neće trebat, pogotovo zato jer je 90% njemica jako ružno, tako da ne mislim pričat s njima.
Rađe su mi mogli u školu umjesto ta 2 sata njemačkog stavit još 2 sata engleskog, barem bi nečemu služilo, i dobro bi usavršio engleski.
engleski,njemacki,latinski,hrvatski,bosanski,srpski.I mozda jos u drugom razredu uzmem francuski
Latinski, wtf?
Ako ga učiš u školi 2 puta tjedno ne znači da ga znaš govorit;)
Engleski.
Učim njemački u školi, ali rađe ga nebi učio, tolko mi se gadi jezik, kolko i ta država i ljudi u njoj.
Neznam uopće šta me sile u školi da učim taj njemački, kad ga pričaju samo u njemačkoj i nikad mi neće trebat, pogotovo zato jer je 90% njemica jako ružno, tako da ne mislim pričat s njima.
Napisao bi nešto, ali neda mi se, tako da...
Engleski-aktivno
Njemački-aktivno
Hrvatski- xD-aktivno :D
Latinski-pasivno
Ostali balkanski jezici-aktivno :D
Engleski.
Napisao bi nešto, ali neda mi se, tako da...
Ma to sad imam 200 rječi iz njemačkog za naučit, pa sam još pod ljutnjom, moram se iskalit negdje:)
engleski skoro pa tecno a mađarski kad popijem :D
Engleski, talijanski i njemački.
Engleski,Njemački te malo ruskog.Velika želja mi je naučiti ruski skroz te francuski a kasnije eventualno neki skandinavski.
Engleski,Njemački,učim Talijanski.
Truba sam za učenje stranih jezika i sviranje glazbenih instrumenata.
Učio sam engleski 8 godina, njemački godinu dana a latinski i grčki po 4 godine. Sramotno da se moram služiti sa google translate za prevođenje engleskog jer oko 1/2 teksta ne znam.
Znam Engleski i malo Njemačkog :)
Samo Engleski.
Engleski gotovo pa perfektno, te malo nešto njemačkog, uglavnom mislim da bih se znao sporazumiti sa Njemcom
Engleski - dosta dobro
Njemački - osrednje (planiram ga poboljšat zbog blizine Njemačke, Austrije i Švicarske)
Latinski - učio 2 godine, sjećam se samo izreka i nekih riječi
Engleski,Njemački te malo ruskog.Velika želja mi je naučiti ruski skroz te francuski a kasnije eventualno neki skandinavski.
Učim ruski uz pomoć Rosetta Stone programa.Preporučam ga svima koji žele jezik usavršiti ili naučiti od nule. До свидания! :D
Danski jako dobro. Zivio 7 god u Dan...
Norveski tak tak..
Engleski tak tak, za snaci se kad zagusti..
Njemacki ucim, samo poceo.
Zelja mi je naucit Spanjolski.
Engleski,njemački i sada pomalo pričam talijanski ! :D
znam znakovni jer sam nagluh ;)
a engleski malo ipak ucim na toj stranici http://english-online.hr/ i ceski slabo
Jedino znam engleski više-manje dobro. Koji bi mi još jezik preporučili? Njemački, talijanski ili nešto treće?
Inače, strani jezici su mi jača strana, ali naravno ima dosta rupa u znanju. U osnovnoj i sada u srednjoj sam uvijek bio među najboljima u razredu iz engleskog.
Jedino znam engleski više-manje dobro. Koji bi mi još jezik preporučili? Njemački, talijanski ili nešto treće?
Inače, strani jezici su mi jača strana, ali naravno ima dosta rupa u znanju. U osnovnoj i sada u srednjoj sam uvijek bio među najboljima u razredu iz engleskog.
Ovisi koji ti se sviđa i koji ti želiš učiti. Španjolski i francuski su dosta popularni za učenje, ali eto meni su npr. ruski i japanski zanimljivi.
Engleski super znam i Njemacki pomalo..
U osnovi, u informatickoj struci engleski je nuzda,
a uz to treba uciti jezik zemlje gdje mislis 'odmaglit'.
Recim kad dodje racunalo iz Italije ili Njemacke,
cak je i BIOS preveden na njihov jezik.
Koliko bi se samo 'smeca' rjesili da je ovo
i kod nas zakonska obveza, ako bi to itko nadzirao:-)
Samo engleski nažalost, volio bi i njemački naučiti, probao sam ali izgleda mi kao diktatorski jezik i osječam se kao da se stalno derem izgovarajući riječi.
engleski izvrsno. volio bih zivjeti u nekoj zemlji u kojoj je engleski glavni jezik da ga bas prakticiram svaki dan
njemacki ucio 8 godina, znam ga tako-tako, mogu se snac ali ga ne volim.
spanjolski slabo, pohvatao jos kad sam bio mal i gledao sapunice, ajmo rec da se znam snac
jezik koji bih volio naucit je japanski.
Engleski znam odlicno,s pola snage bi mogo ic zivjet u SAD ili UK :D a njemacki sam ucio 8 godina u skolu i jedva znam 2,3 recenice sloziti xD
Hrvatski
Engleski
Ruski
Sve idealno.
engleski i njemački rado bih naučio kineski