Koje časopise kupujete?

poruka: 202
|
čitano: 75.794
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Koje časopise kupujete?
bug pcchip vidi
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts(g92) oc@9800gtx+
16 godina
protjeran
Koje časopise kupujete?

BUG, Enter, PC Chip, Gameplay, PC Play, VIDI i još štošta kada me je volja potrošiti...

Intel Core 2 Quad Q6600 , 4x2.4GHz, socket 775, 8Mb L2 cache, DDR2 4GB (2x2GB kit) PC8000 (1000MHz) OCZ, Platinum XTC, DC kit, VGA Ati Radeon HD 4870, 1024Mb GDDR5 256bit, Dual DVI, PCI-E, HDTV
16 godina
neaktivan
Koje časopise kupujete?

Bug i gamaplay

16 godina
Koje časopise kupujete?
BUG(zbog hardvera) i Gameplay(zbog igara) redovito, a ove ostale nekad kad mi je dosadno.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
15 godina
neaktivan
Koje časopise kupujete?

PC Chip, Digital Photo, Biker, Nova burza nautike

Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30 f1.4, FL-50R, HLD-4
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.11.2009 21:59 (Oly_E3).
15 godina
neaktivan

Bug , PC Chip , PC Ekspert i Playboy .

16 godina
neaktivan
Koje časopise kupujete?

Bug, Mreža, Poslovni savjetnik, Banka, Nautika, Playboy, Autoklub, Autoblic

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
16 godina
Koje časopise kupujete?

BUG, Svet kompjutera, CKM.   Najbolji mi je Svet kompjutera.

q9300@3,00/Gigabyte X48-DQ6/ OCZ Reaper DDR2 @ 1066/ASUS 4870/
16 godina
neaktivan
Koje časopise kupujete?

prije sam Bug, Vidi, PcChip, Moby... sad samo Bug :D, sad nema Moby-a pa sam presao na Mobil... i jako rijetko PcPlay i Gameplay, ponekad Autoklub

jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.3.2009 21:41 (leo_819).
16 godina
Koje časopise kupujete?

Samo BUG, ostalo procitam u konzumu ili plodinama ako me volja...Smijeh

Ionako sve te "novosti", testovi i ostalo pise na internetu, pa kad citam BUG nesaznajem nista novog, ali eto da za 20god mogu pogledat sta se dešavalo u ovo doba na podrucju informatike/hardware-a itd.

Konfa: Phenom II x3 720BE@3,4GHz 1,35V/HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
16 godina
Koje časopise kupujete?

samo Bug, ali nekad i National Geographic, ako su teme koje mene zanimaju

16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Samo BUG, ostalo procitam u konzumu ili plodinama ako me volja...Smijeh

Ionako sve te "novosti", testovi i ostalo pise na internetu, pa kad citam BUG nesaznajem nista novog, ali eto da za 20god mogu pogledat sta se dešavalo u ovo doba na podrucju informatike/hardware-a itd.

i da zbog toga i mene tjera da kupujem bug, jer naprimjer uzmem si bug iz 98' i čitam kakav je onda hardware bio i koliko je kostao... tako najbrze vidis koliko napreduje ta tehnologija
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P
16 godina
protjeran
Koje časopise kupujete?

BUG,Gameplay..............

Play Hrad Play Cool
16 godina
Koje časopise kupujete?

Bug stalno, a po ljetu, dok je dosada, kupim i vidi, pcship, pcplay... kako me volja

iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.3.2009 22:34 (denix).
16 godina

Enter,Bug,Mreza.

15 godina
Koje časopise kupujete?

Bug i ponekad Pcplay.

Moja kanta: Intel Pentium DualCore E2180 2.00 GHz o/c 2.50 GHz, 2 GB rama, Gainward GeForce 8500GT
15 godina
neaktivan
Koje časopise kupujete?

Bug i GamePlay. Dva najbolja časopisa za ono što predstavljaju (prvi za računala i sve vezano uz njih, drugi za apsolutno sve igre, planiram se ubaciti u njihovu redakciju i pisati za njih Namigiva).

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.
16 godina
neaktivan
auto klub,nogomet,cosmopolitan i križaljke

prije sam kupovala enter....sad više ni jedan informatički....ne sjetim se kupit!
nothing lasts forever, even cold November rain
15 godina
Koje časopise kupujete?

Bug,moja nova,mickey mouse,ponekad i vidi

16 godina
neaktivan
batly kaže...

Bug,moja nova,mickey mouse,ponekad i vidi

mickey mouse...waaaj?
16 godina
neaktivan
Koje časopise kupujete?

BUG, Kamion&Bus, Transport magazin, LastAuto Omnibus a od novina čitam na netu! 3-4 puta godišnje kupim Auto Klub! Recimo kad je raspored za F1 ili kalendar Namigiva Seve za ovu godinu! HEHE

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.3.2009 3:43 (Joe Cavallo).
16 godina
neaktivan
Joe Cavallo kaže...

BUG, Kamion&Bus, Transport magazin, LastAuto Omnibus a od novina čitam na netu! 3-4 puta godišnje kupim Auto Klub! Recimo kad je raspored za F1 ili kalendar Namigiva Seve za ovu godinu! HEHE

imam ja taj kalendar...još je neotvoren :D
i ostat će takav -.-'
16 godina
Koje časopise kupujete?

PC Play, Gameplay redovito i BUG povremeno (uglavnom kad se spremam kupiti nes novo)Izlanuo se

Intel Core 2 Duo E6750@2.66GHz, Gigabyte P35C-DS3, s775, iP35, DDR2 2X1GB PC6400 (800MHz) OCZ, platinum XTC, BFG GTX 280 OC, CoolerMaster HAF 932 big tower , CHIEFTEC, CFT-650-14C 650 W, LOGITECH, MX Revolution Cordless Laser Mouse, RAZER Lycosa keyboard, Samsung SyncMaster T260
16 godina
Koje časopise kupujete?

Bug.

Meda
16 godina
neaktivan

Bug, Dirt, a u trentutcima inspirativnih predavanja nadje se i FHM, Klik, dnevne novine, krizaljke i tome slicno Smijeh

16 godina
neaktivan
Koje časopise kupujete?

F1 RacingBelji se (tko bi rekao).

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
16 godina
neaktivan
Bug, a novine dnevne i tjedne uvijek prolista negdje usput pa ih nemam potrebe kupovat... ostalo nije vrijedno spomena, tu i tamo neki casopis koji izlazi mjesecno ako ima meni zanimljiv sadrzaj (autoklub, playboy, fhm, klik)
...grafička 15 dana na servisu :-( ... 30 dana do zamjene... :-)
16 godina
Koje časopise kupujete?

Samo Bug.

15 godina
protjeran
Koje časopise kupujete?

omg GAMEPLAY RULZ Cool

Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
16 godina
neaktivan
Koje časopise kupujete?

Bug, auto blic i nekada auto klub.

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice