Koje časopise kupujete?
- poruka: 202
- |
- čitano: 75.794
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
BUG, Enter, PC Chip, Gameplay, PC Play, VIDI i još štošta kada me je volja potrošiti...
Bug i gamaplay
PC Chip, Digital Photo, Biker, Nova burza nautike
Bug , PC Chip , PC Ekspert i Playboy .
Bug, Mreža, Poslovni savjetnik, Banka, Nautika, Playboy, Autoklub, Autoblic
BUG, Svet kompjutera, CKM. Najbolji mi je Svet kompjutera.
prije sam Bug, Vidi, PcChip, Moby... sad samo Bug :D, sad nema Moby-a pa sam presao na Mobil... i jako rijetko PcPlay i Gameplay, ponekad Autoklub
Samo BUG, ostalo procitam u konzumu ili plodinama ako me volja...
Ionako sve te "novosti", testovi i ostalo pise na internetu, pa kad citam BUG nesaznajem nista novog, ali eto da za 20god mogu pogledat sta se dešavalo u ovo doba na podrucju informatike/hardware-a itd.
samo Bug, ali nekad i National Geographic, ako su teme koje mene zanimaju
Samo BUG, ostalo procitam u konzumu ili plodinama ako me volja...
Ionako sve te "novosti", testovi i ostalo pise na internetu, pa kad citam BUG nesaznajem nista novog, ali eto da za 20god mogu pogledat sta se dešavalo u ovo doba na podrucju informatike/hardware-a itd.
BUG,Gameplay..............
Bug stalno, a po ljetu, dok je dosada, kupim i vidi, pcship, pcplay... kako me volja
Enter,Bug,Mreza.
Bug i ponekad Pcplay.
Bug i GamePlay. Dva najbolja časopisa za ono što predstavljaju (prvi za računala i sve vezano uz njih, drugi za apsolutno sve igre, planiram se ubaciti u njihovu redakciju i pisati za njih ).
prije sam kupovala enter....sad više ni jedan informatički....ne sjetim se kupit!
Bug,moja nova,mickey mouse,ponekad i vidi
Bug,moja nova,mickey mouse,ponekad i vidi
BUG, Kamion&Bus, Transport magazin, LastAuto Omnibus a od novina čitam na netu! 3-4 puta godišnje kupim Auto Klub! Recimo kad je raspored za F1 ili kalendar Seve za ovu godinu! HEHE
BUG, Kamion&Bus, Transport magazin, LastAuto Omnibus a od novina čitam na netu! 3-4 puta godišnje kupim Auto Klub! Recimo kad je raspored za F1 ili kalendar Seve za ovu godinu! HEHE
PC Play, Gameplay redovito i BUG povremeno (uglavnom kad se spremam kupiti nes novo)
Bug.
Bug, Dirt, a u trentutcima inspirativnih predavanja nadje se i FHM, Klik, dnevne novine, krizaljke i tome slicno
F1 Racing (tko bi rekao).
Samo Bug.
omg GAMEPLAY RULZ
Bug, auto blic i nekada auto klub.