BUG na kiosku, Fangoria i Rue Morgue pretplata.
Koje časopise kupujete?
- poruka: 202
- |
- čitano: 75.805
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Samo Kviskoteka, sve ostalo sto me zanima pronađem na netu.
BUG, Enter, PC Chip, Gameplay, PC Play, VIDI i još štošta kada me je volja potrošiti...
Nakon ovoga samo BUG;)
u zadnje vrijeme samo BUG,prije sam znao kupovati neke hi-fi magazine,ali sam odustao jer sam shvatio da su snobovski,i da im je cilj samo prodaja skupih komponenti
Trenutno Playboy i KLIK
enter imam na pretplatu, a bug ovako kupujem..
sad samo bug kupujem..enter više nikako..
Trenutačno kupujem samo BUG, tj. već samo nekih skoro godinu dana primam bug časopise, pošto sam se učlanio na godinu dana, a onda ću poslije vidjeti hoću li nastaviti kupovati....
Enter 4 da noobs. Šalim se naravno, nije za noobine, nego za one koji tek ulaze u svijet informatike.
OT: Kupujem BUG i Gameplay.
Sad samo BUG i VIDI. Kriza jbg.
A prije BUG, Vidi, Enter, Mreža, PC play, Evo, Power tuning, klik, FHM, Men´s healt, PC Chip,Majstor(dok je izlazija), Auto klub, auto blic, autopartner i dr.
Samo BUG.
Vidi pretplata, Bug kad je nešto zanimljivo (znači često), Auto klub (zamjenjen za t com bodove),
Imam pretplatu na Mrežu, a i VIDI mi dolazi.
Trenutno Playboy i KLIK
I playboy nije nešto što je nekada bio. Sada imaš u njemu dvije polugole... ma ni polugole slike, i brdo nekih glupih vijesti iz svijeta o tehnici i politici -.-
Men's Health i BUG
Gameplay to jedino bug mi je skup pa ga kupim povremeno
Prije BUG, VIDI i PCChip, a sada samo BUG (recesija ).
zadnje 3 g (sve do ove, jbg, recesija) sam bio pretplaćen na vidi i kupovo bug na kiosku plus tu i tamo enter/gameplay ili tako nesto.
sada samo kupim kad mi padne na pamet neki bug ili vidi, recimo sveukupno dva casopisa u 3 mjeseca...
Samo BUG ponekad PC-CHIP. No kako stvari stoje BUG je najbolji izbor isključivo zbog programa koje lako nalazim u bogatoj BUG DWD kolekciji.
Bug,Bug i samo bug ;)))
BUG Enter sam prije ali mi se ne sviđa. Ponekad uzmem i PC Play.
BUG i Mrežu vecinom kupijem ako su teme koje me zanimaju...jbg kriza
Pa bug i playboy(zanemarite ovo drugo).
Prije Enter na preskokce (svaki 5. ili 6. broj),a sad redovito BUG.
Gloriu i Milu. (šala mala , nešto sam dobre volje)
Kupujem jedino BUG, a Mrežu pokupim od frienda - on od mene pokupi BUG
Bug,nekoliko dnevnih novina,Mobitech,screenfun,Gameplay,Enter..
Bug,i nekad kad nemam što čitat uzmem PC Play
Bug,Bug i samo bug ;)))
to bi i ja napisao.sve drugo je waste of time and money,bez bug-a bi izgubio puno novaca.