Igra s najtužnijom pričom

poruka: 199
|
čitano: 36.388
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

može biti samo jedna a to je MAX PAYNE....

16 godina
neaktivan

ja sam se jako rastuzio kad sam bio klinac i proso sam hitman blood money kad ga na kraju ubiju Plač

16 godina
neaktivan
RE: Igra s najtužnijom pričom
xnight_hunterx kaže...

ja sam se jako rastuzio kad sam bio klinac i proso sam hitman blood money kad ga na kraju ubiju Plač

Ne ubiju ga, možeš ustati i sve ih pokrkati.

No one gets left behind. Ingame nick: Thug Life ili x3mn00b
16 godina
neaktivan
xnight_hunterx kaže...

Not this again Neodlučan Netko je to već pital, uglavnom, moraš pritiskat W,A,S,D (neznam točno koje od tih tipki) i onda će se njemu snaga počet dizat i on će se dignut i malo usporenog vremena puf puf puf, ubiješ čuvare, puf puf puf ubiješ druge čuvare, uzmeš nož, pogodiš onoga u kolicima u glavu, uzmeš škare i onoga na vratima zakolješ Smijeh

The cake is a lie... //// www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
15 godina

Jebote ja sam se sasrao od staha kad sam igrao qake 4 ona prokleta misija mislim production center kad ste prikovani za onaj putujući stol u kojem vas odmah ugodno iznenadi velika brusilica sa 60 mililmetarskom reznom pločom koja vam odmah odreže prvo vaše nježne nogice a onda i vaše ruke ručice čovjek vrišti ko lud a brusilica fino radi svoj posao. Totalno Bolesno i Nehumanski. nedo bog da

dođe nekom klincu ta igra u ruke. Ima još noćnih mora u ovoj misiji čak sam i zavšio igru do kraja. Opet Kažem NIJE ZA KLINCE OVA

STVAR Jer bi im moglo pozliti od prevelike količine krvi i mesa.

PlačPlač

IznenađenIznenađen

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 13:19 (Master Infirmiy).
16 godina
neaktivan
Master Infirmiy kaže...

Jebote ja sam se sasrao od staha kad sam igrao qake 4 ona prokleta misija mislim production center kad ste prikovani za onaj putujući stol u kojem vas odmah ugodno iznenadi velika brusilica sa 60 mililmetarskom reznom pločom koja vam odmah odreže prvo vaše nježne nogice a onda i vaše ruke ručice čovjek vrišti ko lud a brusilica fino radi svoj posao. Totalno Bolesno i Nehumanski. nedo bog da

dođe nekom klincu ta igra u ruke. Ima još noćnih mora u ovoj misiji čak sam i zavšio igru do kraja. Opet Kažem NIJE ZA KLINCE OVA

PlačPlač

IznenađenIznenađen

Lol, koliko puta od tebe čitam NIJE ZA KLINCE, UZROKUJE NOĆNE MORE itd, igre su igre, ako te toliko plaše nemoj igrati, no nemožeš svima utjeravati strah u kosti, a pola igara koje si naveo uopće nisu strašne, kako te može plašiti on-rail sekvenca u kojoj ni ne sudjeluješ?

Čovječe Božji pa imaš 25 godina, kako te ovo može plašiti?!

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 16:32 (thuglife).
16 godina
protjeran

Zivot je tužan LOL

http://trackmill.com/free-rider-2/Tracks/796682
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 14:05 (SUPER :)).
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...
Master Infirmiy kaže...

Opet Kažem NIJE ZA KLINCE OVA

PlačPlač

IznenađenIznenađen

Lol, koliko puta od tebe čitam NIJE ZA KLINCE, UZROKUJE NOĆNE MORE itd, igre su igre, ako te toliko plaše nemoj igrati, no nemožeš svima utjeravati strah u kosti, a pola igara koje si naveo uopće nisu strašne, kako te može plašiti on-rail sekvenca u kojoj ni ne sudjeluješ?

Meni

uopće ne izgleda strašno Osmijeh

The cake is a lie... //// www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
16 godina
neaktivan

Meni

uopće ne izgleda strašno Osmijeh

Ma to je brutalno i sve to stoji, no tu uopće ne utječeš na išta, kao da gledaš horor na TVu, po meni je igra horor ako možeš izginuti i ako te dobro pro*ere na par dana, no ovo je kao i film, samo gledaš, pasivno.

Al otišli smo u offtopic, ovo nije tema "Najstrašnija igra".

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 14:23 (thuglife).
15 godina

Jest to je točno imam 25 godina i  igre su mi život.Jbg ja samo volim malo šale o strahu ali ruku na srce ima i za mene igara koje te nekad dobro znaju zaplašiti,sječaš se možda doba kad je vladao PS1 i naravno moja prva igra Resident Evil 1 na toj konzoli kad uniđeš u prijedvorje pa odeš u sobu da potražiš pištolj a ono odjednom bum stvori se odnikle zombi iza mojih leđa,jebote sav sam se sledio

od straha .Naravno bio sam klinac 15 godina. eto.

15 godina
neaktivan

TOMB RAIDER:THE LAST REVELATION ima tužan kraj,kada LARA ostane zarobljena u piramidiPlač

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 17:58 (ahuramazda).
15 godina

Točno. Pa sa tom sam igrom izgubio mjesece da ju privedem kraju nisam na sreću igrao sam imao sam svoj gamer tim

pipi valentino i bariša iz Tanca koji su mi bili stalna potpora. Najviše smo se namučili sa traženjem one četvte zvijezde  ko bih

rekao da tajni prolaz otvara ona stijena koju trebate samo pogurati. To je Igra i jedini Tomb Raider koji još i sada ponekad znam

zaigrati jer je zakon. Šteta što samo i petica nije bila snimana u egiptu i piramidama koje su prikazivane kao u igri ali te misije uopće ne

postoje kad bih bio kakav expansion pack još na peticu e to bih bila avantura jer sam bio uvjeren da tomb raider 5 ima barem par

misija koje bih se odvijale u egiptu i piramidama ali eto ništa od toga naravno to bih odgonetnulo zašto je lara ostala zarobljena u

piramidi a poslje živa i zdrava hmmmm.....

16 godina
neaktivan
Master Infirmiy kaže...

PlačPlač

IznenađenIznenađen

ja kad sam igrao quake 4 sam imao oko 12 god

1. opce nisam vupao gledat ali kad sam vidio sam skuzio da i nije bas strasno

15 godina

E to je ok u svezi quake 4 a sad da postavim jedno malo pitanje jer ne želim da uludo otvaram novu temu pa ću biti jasan i kratak

u vezi ovog pitanja. Jeli Kome Poznato postoji li Expansion Pack na Tomb Raider 7 Legend. Od Početaka Prve misije u toj igri kada je larina majka ostala zarobljena u onom portalu pa sve do finalne borbe i nade da će lara spasiti svoju majku pokušavši na bilo koji način

otvoriti portal ispostavilo se da će njena majka ipak ostati zaroblena u tom prokletom portalu još neko vrijeme a vidi ono kraj priče bez sretnog zavšetka toliko sam ljudi uložio vremena u ovu igru da privedem priču sretnom kraju ali eto kak se kaže puče traka na po filma

i niko više ne znade što se je zapravo desilo sa larinom majkom u sedmici bio bih sretan da barem neko, da neku veselu informaciju pa

napokon priču privedem konačnom sretnom svršetku te priče?? Jeli to od Mene OK ljudi.

Izlanuo se

16 godina
neaktivan
Master Infirmiy kaže...

E to je ok u svezi quake 4 a sad da postavim jedno malo pitanje jer ne želim da uludo otvaram novu temu pa ću biti jasan i kratak

u vezi ovog pitanja. Jeli Kome Poznato postoji li Expansion Pack na Tomb Raider 7 Legend. Od Početaka Prve misije u toj igri kada je larina majka ostala zarobljena u onom portalu pa sve do finalne borbe i nade da će lara spasiti svoju majku pokušavši na bilo koji način

otvoriti portal ispostavilo se da će njena majka ipak ostati zaroblena u tom prokletom portalu još neko vrijeme a vidi ono kraj priče bez sretnog zavšetka toliko sam ljudi uložio vremena u ovu igru da privedem priču sretnom kraju ali eto kak se kaže puče traka na po filma

i niko više ne znade što se je zapravo desilo sa larinom majkom u sedmici bio bih sretan da barem neko, da neku veselu informaciju pa

napokon priču privedem konačnom sretnom svršetku te priče?? Jeli to od Mene OK ljudi.

Izlanuo se

Developeri su očigledno ostali bez ideja, izgleda da će Larina majka zauvijek ostati u tom portalu.

It's over dude, just let it go. Smijeh

17 godina

Sensible world of soccer

Neobicno tuzna igra...

14 godina
protjeran
the economist kaže...

može biti samo jedna a to je MAX PAYNE....

Slažem se devinitivno,MAX PAYNE 2,u biti kraj priče se veže više za osvetu,evo ovako:Onaj RUS ubije Monu Sax,tada Max kreće u usvetu kako ga na kraju i ubije,no priča je samo na kraju naj tužnija,ostalo je napeto Iznenađen

Ekrem Jervić
15 godina
Prison Breaker kaže...

GTA:SA kad CJ mora ubiti rodaka Big Smokea i prijatelja Rydera sa kojima je ispocetka jako puno vremena provodio.

Meni istooooo :/

X4 945 @ 3.8 ghz
14 godina
protjeran
petarvarga kaže...
Prison Breaker kaže...

GTA:SA kad CJ mora ubiti rodaka Big Smokea i prijatelja Rydera sa kojima je ispocetka jako puno vremena provodio.

Mene je ova pjesma s videom dirnula,tako nekako izgleda

kada se prijatelji zagrle a na kraju ih mora CJ ubiti

Ekrem Jervić
15 godina
Maly Zeleny kaže...
petarvarga kaže...
Prison Breaker kaže...

Mene je ova pjesma s videom dirnula,tako nekako izgleda

kada se prijatelji zagrle a na kraju ih mora CJ ubiti

Daj ovo mi budi uspomene kad sam igrao ovu igru prije 2 godine :/

X4 945 @ 3.8 ghz
17 godina
neaktivan

Nisam procitao temu pa ne znam jeli netko spomenuo. Ali nakraju Half Life epizode 2 kada advisor ubije dr. Eli Vancea. A Gordon i Alex gledaju bespomocno. Meni je to bilo pomalo tužno.

16 godina
neaktivan

Daj pazite na spoilere!

15 godina

Ne mogu vjerovati da ove nisu spomenute... Prince of Persia warrior within obican kraj bez svih onih life upgradesa - smrt kaileene

POP the two thrones - kaileena umire na samom pocetku, u suicidalnom pokusaju da dobije oruđe kojim ju moze spasiti baca se sa litice, kraj naravno, kaileena odlazi a on ostaje sa farah Viče mah...

i najemotivnija - POP 2008 - cilu igru se boris uz eliku, upoznajes ti nju, nesto malo manje ona tebe i kraj svega sto su prosli skupa je da ona mora umrit. i onda njegova reakcija (koja je trebala najaviti nastavak): i don't give a fukc about end of days, i love you! (anime tears)

16 godina
neaktivan
E tako označavajte. :)
15 godina
neaktivan

Dreamfall The Longest Journey

-kada na kraju glavna junakinja ostane zauvjek uspavana i na kraju umire

Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
15 godina
protjeran

Syberia -> točnije Syberia 2 (jer se nadovezuje na priču iz jedinice)...

Kraj je tužan, jer Hans umire (valjda, ne sjećam se točno više) jašići mamuta.

A prije toga razvali robota da iskoristi njegove dijelove da uopće dođe do Siberije...

Max Payne 1 & 2 -> točnije drugi dio, kad mu Mona Sux umire na rukama...

A nije ga stigla ni posakati, kao što joj ime kaže, it sux. :(

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
15 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

Max Payne 1 & 2 -> točnije drugi dio, kad mu Mona Sux umire na rukama...

A nije ga stigla ni posakati, kao što joj ime kaže, it sux. :(

zapravo na Hard ona ne umire na kraju

Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
15 godina
Don Kihoty kaže...

Syberia -> točnije Syberia 2 (jer se nadovezuje na priču iz jedinice)...

Kraj je tužan, jer Hans umire (valjda, ne sjećam se točno više) jašići mamuta.

A prije toga razvali robota da iskoristi njegove dijelove da uopće dođe do Siberije...

ne umire Hans, samo odjaše na mamutu

16 godina
protjeran

Portal...

15 godina
odjavljen
Mentalist kaže...

Portal...

lol de nezezaj :-D

HL2 EP2.