definitivno DMC4 kad moram udarat Dante-a, mogo sam i zaplakat a razmišljo sam da prestanem igrat samo da ga ne moram udarat.....
Igra s najtužnijom pričom
- poruka: 199
- |
- čitano: 35.824
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
definitivno DMC4 kad moram udarat Dante-a, mogo sam i zaplakat a razmišljo sam da prestanem igrat samo da ga ne moram udarat.....

najtužnija... hmm... pokemoni.. oni na gameboyu... ona prva verzija.. plako sam kad me gary izazvo na dvoboj
silent hunter 3- jer znam da ću na kraju svejedno izgubiti( igra se u ulozi Njemačkog kapetana U-boota sve do samog kraja rata) zašto zašto
Fahrenheit!!!!!
Max Payne 1
Čudi me da nitko nije spomenuo GTA 4 kad moraš odlučit da li će ti poginut rodjak i da će te cura odj*bat ili će ti cura poginut!! TO je meni bilo full ono za rasplakat se!! Dobro su napravili taj dio! Još sam se više rasplakao kad nikako nisam mogao proći tu usranu misiju prije vjenjčanja!! Bilo jedna ili druga!! Obje su gadne i teške!! JA sam se odlučio za onu da mi cura pogine!!
Red Faction-kad pogine Hendrix, Sillent Hill 3 kad pronađete mrtvog oca uz onu sablasnu pjesmu Never forgive me, Never forget me i Mass Effect dok morate birati tko će živjeti Ashley ili Kaidan, to je uvijek teška odluka.
Ufff. Teško mi je reći. Možda ipak Advent Rising. Odlično skovana priča i već na samom početku imate težak izbor. Spasiti brata ili djevojku. Ja sam bio spasio djevojku ali kasnije nakon par sati igranja glavni lik uspije sve spasiti ali nije imao dovoljno snage da drži vrata da i ona prođe. I dok ona tone s brodom ide ona tužna (ali odlična) glazba.....
Molio bih neke članove ovog foruma da ne pišu svakakva sra**a.

gta 4 i mafia
max payne defintivno... ja sam mislio da je sve neka okrutna sala kada su mu ubili zenu i dite i da ce ga poslin ucjenjivat za njihov zivot...
Fable i Fallout 3 (ovisi o završetku - ima 108 kombinacija filmova). Sigurno ima i gorih, ali ih (valjda) nisam igrao.
COD 4 na kraju kad Zakhaev i njegova družina pobiju tvoje suborce

final fantasy 7 je tužan
I još sam zaboravio napisat Mafia,kad ti ubije najboljeg prijatelja ja mislim da se zvao Sam.
1. mjesto djele fable 1 i fallout 3
nemogu vjerovat da nitko nije spomenuo FF7 kada Aeris umre

Meni je tuznije u CoD4 kad pogines od nuklearke nego na kraju kad ti pobiju suborce
Cod 4 na kraju na mostu onom,Fable,i wow quest sa Death knightom kad moras ubit trebu koja te cuvala kad si bio mali tak nes xD
već sam napiso, ali moram opet, jako mi je tužan fable, pogotovo kad jack ubije mamu, pa onda ti moraš ubiti sestru da si uzmaeš onaj cool mač, a i ono sa whisper u areni je pretužno... ma ustvari je cijela igra kao fable (fable znači bajka).
Syberia! Mali Hans tužne sudbine, hehe. Ne prave više igre s takvom atmosferom.
Syberia! Mali Hans tužne sudbine, hehe. Ne prave više igre s takvom atmosferom.

mozda cudno, al meni najdirljivija igra..Hitman Blood money....previse se uzivim u tog lika...i na kraju...dobi injekciju..
Da ali samo ga uspava i onda se veličanstveno probudi i poubija gamad!!! MUUWWAHAHAHHAAA!!
p.s. ja sam normalan! samo se malo šalim!!
p.s.s. valjda?!
MGS 3:snake eater.Ona pjesma me rastuzi...