Igra s najtužnijom pričom

poruka: 199
|
čitano: 35.824
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Igra s najtužnijom pričom
skandalouz kaže...

definitivno DMC4 kad moram udarat Dante-a, mogo sam i zaplakat a razmišljo sam da prestanem igrat samo da ga ne moram udarat.....Smijeh

hahaahahhahha..........placem..odsmijeha.haaaaahaaahahhahha...............za mene je maxpayne 1,2, mafija,gta(svaki put kad pogazim nekog pjesaka pocnem plakat :S ) fifa(kad izgubim cccc bolje da nepricam)......sims 1,2(kad sam zapustio lika pa je umro...)...itd
17 godina
dado16 kaže...
skandalouz kaže...

definitivno DMC4 kad moram udarat Dante-a, mogo sam i zaplakat a razmišljo sam da prestanem igrat samo da ga ne moram udarat.....Smijeh

hahaahahhahha..........placem..odsmijeha.haaaaahaaahahhahha...............

Znaš ti uopće ćemu se smiješ?
Ako imaš imalo pojma o DMC serijalu, trebal bi znati da je tamo Dante gazda i glavni lik.
E sad, u 4. djelu dolazi njegov rođak i učenik Nero (koji ga mrzi) i želi biti bolji od njega.
Je on kul i sve ali nije Dante.
Zato je odluka da je finalna bitka između Nera i Dantea(kao negativcaMršti se) čisti phail!
To je tužno, za tvorce igre sramotno!!!

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
16 godina
neaktivan

najtužnija... hmm... pokemoni.. oni na gameboyu... ona prva verzija.. plako sam kad me gary izazvo na dvoboj

|^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@) [url=http://profile.xfire.com/inferno2912][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/inferno2912.png[/img][/url]
17 godina
neaktivan

silent hunter 3-   jer znam da ću na kraju svejedno izgubiti( igra se u ulozi Njemačkog kapetana U-boota sve do samog kraja rata)   Plačzašto zaštoPlač

16 godina
neaktivan

Fahrenheit!!!!!

16 godina

Max Payne 1

17 godina
neaktivan

Čudi me da nitko nije spomenuo GTA 4 kad moraš odlučit da li će ti poginut rodjak i da će te cura odj*bat ili će ti cura poginut!! TO je meni bilo full ono za rasplakat se!! Dobro su napravili taj dio! Još sam se više rasplakao kad nikako nisam mogao proći tu usranu misiju prije vjenjčanja!! Bilo jedna ili druga!! Obje su gadne i teške!! JA sam se odlučio za onu da mi cura pogine!! PlačPlačPlačPlačPlačPlačPlač

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.1.2009 2:03 (Joe Cavallo).
17 godina

Red Faction-kad pogine Hendrix, Sillent Hill 3 kad pronađete mrtvog oca uz onu sablasnu pjesmu Never forgive me, Never forget me i Mass Effect dok morate birati tko će živjeti Ashley ili Kaidan, to je uvijek teška odluka.

...something diabolic
17 godina
neaktivan

Ufff. Teško mi je reći. Možda ipak Advent Rising. Odlično skovana priča i već na samom početku imate težak izbor. Spasiti brata ili djevojku. Ja sam bio spasio djevojku ali kasnije nakon par sati igranja glavni lik uspije sve spasiti ali nije imao dovoljno snage da drži vrata da i ona prođe. I dok ona tone s brodom ide ona tužna (ali odlična) glazba.....

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
17 godina
neaktivan

Molio bih neke članove ovog foruma da ne pišu svakakva sra**a.

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
16 godina
protjeran
Armor kaže...
dado16 kaže...
skandalouz kaže...

hahaahahhahha..........placem..odsmijeha.haaaaahaaahahhahha...............

Ako imaš imalo pojma o DMC serijalu, trebal bi znati da je tamo Dante gazda i glavni lik.
E sad, u 4. djelu dolazi njegov rođak i učenik Nero (koji ga mrzi) i želi biti bolji od njega.
Zato je odluka da je finalna bitka između Nera i Dantea(kao negativcaMršti se) čisti phail!

Ja mislim da je onaj nero ljubomoran sto nije kao dante pa se nesto folira pred njim.Smijeh
HD 2400pro 256mb,1.81GHz,512mb of ram
16 godina
neaktivan

gta 4 i mafia

AMD Phenom 9600 @3.0 ,4 gb 800mhz , GF GTX280, vx550
17 godina
neaktivan

max payne defintivno... ja sam mislio da je sve neka okrutna sala kada su mu ubili zenu i dite i da ce ga poslin ucjenjivat za njihov zivot...

Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.
17 godina
neaktivan

Fable i Fallout 3 (ovisi o završetku - ima 108 kombinacija filmova). Sigurno ima i gorih, ali ih (valjda) nisam igrao.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
vistma kaže...

COD 4 na kraju kad Zakhaev i njegova družina pobiju tvoje suborce PlačPlač

to sam i ja htjeo napisat. Namigiva
xp pro sp3
17 godina
neaktivan
vistma kaže...

da totalno Plač
16 godina

final fantasy 7 je tužan

17 godina
neaktivan

I još sam zaboravio napisat Mafia,kad ti ubije najboljeg prijatelja ja mislim da se zvao Sam.

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
16 godina
protjeran

1. mjesto djele fable 1 i fallout 3

Kondomi su zakon, koristite ih i vi!
17 godina
neaktivan
niki kaže...

nemogu vjerovat da nitko nije spomenuo FF7 kada Aeris umre Plač

Plač ... pretuzno
Off through the new day's mist I run, Out from the new day's mist I have come ...
17 godina
neaktivan
vistma kaže...

Da,ležiš ranjen i iz žablje perspektive bespomočno gledaš...Plač
17 godina
neaktivan

Meni je tuznije u CoD4 kad pogines od nuklearke nego na kraju kad ti pobiju suborce

16 godina

Cod 4 na kraju na mostu onom,Fable,i wow quest sa Death knightom kad moras ubit trebu koja te cuvala kad si bio mali tak nes xD

16 godina
protjeran

već sam napiso, ali moram opet, jako mi je tužan fable, pogotovo kad jack ubije mamu, pa onda ti moraš ubiti sestru da si uzmaeš onaj cool mač, a i ono sa whisper u areni je pretužno... ma ustvari je cijela igra kao fable (fable znači bajka).

16 godina
neaktivan

Syberia! Mali Hans tužne sudbine, hehe. Ne prave više igre s takvom atmosferom.

16 godina
protjeran
Borza kaže...

Syberia! Mali Hans tužne sudbine, hehe. Ne prave više igre s takvom atmosferom.

kolko je stara ta syberia? je li to neka strategija jer se sjećam jedne s istim imenom strategije.
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Ma o čemu ti pričaš svega ti? Jesi uopće odigrao igru? Dante negativac? Nero je njegov učenik? Koji ga mrzi i želi biti bolji? Finalna bitka između Nere i Dantea?  W.T.F.?
Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
16 godina
neaktivan

mozda cudno, al meni najdirljivija igra..Hitman Blood money....previse se uzivim u tog lika...i na kraju...dobi injekciju..

17 godina
neaktivan

Da ali samo ga uspava i onda se veličanstveno probudi i poubija gamad!!!  MUUWWAHAHAHHAAA!! 

p.s. ja sam normalan! samo se malo šalim!!

p.s.s. valjda?!

17 godina
kikolo rikolo kaže...

MGS 3:snake eater.Ona pjesma me rastuzi...Plač

I jos bih dodao Metal Gear Solid (prvi dio), par scena je onako tuzno..
1. Kada ubijes Sniper Wolf, vukovi zavijaju, tuzna muzika i pokrijes joj lice sa maramicom...
2. Kada ubijes Ravena..
3. Kada ubijes onog tipa sto ima gas masku na glavi (ne mogu mu se sad sjetit imena, davno je to bilo hmm), pa ti isprica pricu o nesretnom djetinjstvu..
4. Kada Liquid Snake ubije onog ninju sa mechom...

Eh kako je to bila dobra igra...Mršti se
"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice