Inace Nvidia fan, ali ne bih imao nista ni protiv ATI ako imaju bolju ponudu sto mi se trenutno cini da imaju i sto se tice modela i cijena. Ma da mi to trenutno ne znaci nista jel nemam u planu da kupujem novu graficku. Posto mi je racunar dosta zastario tako da bi morao da mijenjam sve cim se skupi para.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ATI
Bude tu jednom izbio flame war ATI FTW!
bila Nvidia sad ATI
ATI definitivno.
yesterday, today, tomorrow ATI forever
Offtopic (molim moderatore za razumjevanje) : Nije u redu da ovi koji vole drugu marku daju thumb down... npr. Jedan kaze volim nVidiu a ovaj drugi se neslaže s time jer on voli ATi.. ...to je glupo jer se ukusi razlikuju,a i o ukusima se ne raspravlja...
ATI
ATi
Nvidia (ne šalim se)
ATI
Nvidia (ne šalim se)
stvarno ili se salis da se ne salis
ati cini se da smo vecina ovdje
Nvidia (ne šalim se)
Evo ako želiš iz ovih stopa ti dam svoje ATIevke. Sit sam ATIja više...
Nvidia (ne šalim se)
moze a ja tebi svoju nvidiu i za poklon ti dam jos jedan ventilator jer je orginalni skinut i jos di se da jako klokat pa mislim da ces bit zadovoljan
prije nvidia, sada ati...
ATi mada sam razmišlja i o Nvidia-i ali ipak ATi je osta u mom srcu
Nvidia (ne šalim se)
Da ono silno tweakanje zna nekad preći preko glave, da bi ju najrađe izvadio i udarao od zid, ali nije došlo do toga međutim desio se kratki spoj.
Nvidia (ne šalim se)
Da ono silno tweakanje zna nekad preći preko glave, da bi ju najrađe izvadio i udarao od zid, ali nije došlo do toga međutim desio se kratki spoj.
Strpljen spašen..Nebi doslo do tog
Moj-džep fan! Tko bolje nudi za manje novca! Nekada je to bila Nvidia, sad je ATI, za par mjeseci ce opet biti Nvidia, pa opet ATI... to je tržište i tako ja to volim! Neka jedni drugima ruše cijenu! Što više se mijenjaju na pozicijama to znaci da su konkurentniji jedni drugome i to bolje za moj džep!
Moj-džep fan! Tko bolje nudi za manje novca! Nekada je to bila Nvidia, sad je ATI, za par mjeseci ce opet biti Nvidia, pa opet ATI... to je tržište i tako ja to volim! Neka jedni drugima ruše cijenu! Što više se mijenjaju na pozicijama to znaci da su konkurentniji jedni drugome i to bolje za moj džep!
Nesjecam se kad je Nvidia bila jeftinija od ATi-ja u istom rangu performansi??? Možda je neko vrijeme imala najbržu karticu,al definitivno nije bila jeftina
Tak svejedno.
ATi Zauvjek!
Ja sam konačno zaključio da sam fan ATI-a i Nvidie.
Evo moj glas ide ATI-ju.
Evo trenutno stanje:
ATI - 102
Nvidia - 61
Prebrojavao sam od pocetka, ATI je cijelo vrijeme vodio, tako da ipak kod nas vecina ljudi vise preferira ATI. Mada je bilo dosta onih neodlucenih ili koji su za obje ili koji gledaju omjer cijene i performansi, ali sto cu njih racunati kad nikome nisu dali glas.
I koji je zaključak?Po ovome ispada bolji ati,ali samo u ovim našim krajevima jer daje slične performanse za manje love,dok u svjetskim razmjerima nvidia bolje kotira.Zašto?Imao sam obe i moja iskustva su da nvidia radi,usudija bi se reči kvalitetniji proizvod jer daje veče mogućnosti.
I koji je zaključak?Po ovome ispada bolji ati,ali samo u ovim našim krajevima jer daje slične performanse za manje love,dok u svjetskim razmjerima nvidia bolje kotira.Zašto?Imao sam obe i moja iskustva su da nvidia radi kvalitetniji proizvod.
ne ispada da je netko bolji to ak ima na ovom forumu najvise fanova cibalije neznaci da je najbolja isto tako i ovo
ovo samo pokazuje kolko ima ati a kolko nvidia fanova i nista vise
Dobro ali iz ovoga bi se mogao izvadit neki zaključak jer je ovo kao nekakva anketa.
Ma možemo mi pričati što god hoćemo, i meni je osobno ATi sentimetnalno draži ali činjenica je da nvidia redovito mete mod s ATi-em...
valjda mete pod......
imaš para za brisat guzice-nvidia.
hoćeš dobru grafu a nemaš ni za cigare-ati.
meni je draži ati bio oduvijek.
nekako ati ima bolju taktiku, zapravo standardnu taktiku-stavi jeftiniji proizvod koji je itekako dobar, a nvidia cilja na high end usere. njih je malo. neću stvarat raspravu ni flamewar, al ovako ja mislim...
Samo da vas ja upozorim o spomenutim flame-warima, sve neprikladno ce se obrisat i po mogucnosti krivci i sudionici kartonirat od strane moderatora.