WiFi ; Igranje multiplayera

poruka: 6
|
čitano: 1.730
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

Pozdrav,

Evo interesira me sljedece..

Igram Counter-Strike i interesira me ako ce ping biti jednak ili veci ako igram kada sam spojen preko USB WiFia na internet..Molio bi da mi pomognete.

Download Microsoft PACK
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zavisi o jakosti signala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja ne vidim razlike kada igram npr na kompu prek kabla ili na laptopu preko wifi-ja

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ima neke sitne razlike u pingu,ali nećeš to primjetiti,raditi će ti normalno i žično i bežično.Ako si blizu modema,nebi trebalo biti problema.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.6.2011 16:11 (antimadridista).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Kada sam prije igro na PS3-u PES10 osjetilo se znatna razlika između wifija i žice, sa wifijem nije bilo moguće igrat makar je play bio odmah pored routera, kod PC-a takvih problema još nisam imao.

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: WiFi ; Igranje multiplayera
gjurki kaže...

Kada sam prije igro na PS3-u PES10 osjetilo se znatna razlika između wifija i žice, sa wifijem nije bilo moguće igrat makar je play bio odmah pored routera, kod PC-a takvih problema još nisam imao.

mislim da PS3 ima slabiju mrežnu karticu (manjeg dometa) od onih kakve kupiš za PC,isto kao npr.što je na mobitelu slabiji signal nego na PC bežičnoj kartici.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.6.2011 16:15 (antimadridista).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice