Koristim Ubuntu i spajam se na wifi od susjeda (placamo pola pola).. i upalim laptop i internet mi normalno radi nekih 45 min i onda najedamput vise ne mogu otvoriti ni jednu stranicu.. i nista ne pise da se disconnectalo, zapravo mi prikazuje kao da sam jos uvijek spojeni na internet.. i onda pritisnem "disconnect" i onda opet "connect" ali mi vise ne zeli raditi.. proradi mi tek nakon sto restartam laptopa, a to mi vec ide jako na zivce.. ima li ko kakvo rijesenje?
Ubunut wifi problem
- poruka: 4
- |
- čitano: 1.129
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koristim Ubuntu i spajam se na wifi od susjeda (placamo pola pola).. i upalim laptop i internet mi normalno radi nekih 45 min i onda najedamput vise ne mogu otvoriti ni jednu stranicu.. i nista ne pise da se disconnectalo, zapravo mi prikazuje kao da sam jos uvijek spojeni na internet.. i onda pritisnem "disconnect" i onda opet "connect" ali mi vise ne zeli raditi.. proradi mi tek nakon sto restartam laptopa, a to mi vec ide jako na zivce.. ima li ko kakvo rijesenje?
jeli ti je sve updateano?
Toshiba laptop ? desavalo se na windowsima ?
Probas na drugom laptopu sa windowsima, pa na tvom sa windowsima, pa na drugom sa linuxom.. Nemoras sad sve, al kuzis sto zelim rec.
Ako i na drugim nikako ne bude moglo, onda je do susedovog ti routera. Ako bude, onda je ili do laptopa ili do OS-a. Onda probas na svom sa winsima pa linuxom.. Jer ovako pogadjat nema smisla