Trazim novi internet

poruka: 6
|
čitano: 2.994
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Trazim novi internet MOLIM POMOC!!

Hi!

Trebam pomoc.... Na optimi sam 2 godine i po ugovoru je brzina 4 mb ali problem je sto sam ja u te 2 godine samo prva 2 mjeseca imao brzinu izmedu 3 i 4 mb a ostatak 2 ili nekad bijednih 1 (znalo se desit i da bude 0.5). Iz Rijeke sam i razmisljam ili novog operatera ili drugi paket, placam oko 150kn mjesecno sa telefonom. Nazvao sam ih oko problema sa internetom i rekli su mi da oni meni ne moraju dati tu brzinu nego samo maximum je 4 mb a mogu mi dati koliko hoce brzinu pa cak i 1mb (toliko je zadnja 2 mjeseca) i toliko je samo prije 19 h !!!! Jer poslije 19 internet svim korisnicima kao usporavaju za 50% jer je tad najveci promet.

Jako sam razocaran u rad optime pa imam pitanje: Da li da uzmem drugog operatera, ako da kojeg ili da ostanem na Optimi ali da uzemem drugi tj. brzi paket?

Molim odgovor sto prije :) hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
Trazim novi internet

Nemaš sreće. Internet je (zasad) samo jedan.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Trazim novi internet

Uzmi drugi internet definitivno,tj. drugog providera. Jer to nije u redu. Plaćaš brzinu od 4 Mb/s a dobivaš 2,i meni su to radili,pa sam im slao mailove,no nakon par pokušaja,sve se sada ispravilo. I radi super. Drugi puta,i zadnji puta kad sam ih zvao,došao je jedan mladić,i sredio je to što god je bilo za srediti jer nisam bio kod kuće,od tada radi super. Btw,na iskonu sam.

I puno je 150 kn,pa čak i u HR za takav internet! 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Trazim novi internet

Probaj kontaktirati B-net ili Iskon ako su dostupni na tvojoj lokaciji.

Ja sam na Iskonu već skoro 2 godine, za ~160 kn dobivam 10mbps konekciju.

Majke mi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Trazim novi internet MOLIM POMOC!!
leinaDsiemanyM kaže...

Hi!

Trebam pomoc.... Na optimi sam 2 godine i po ugovoru je brzina 4 mb ali problem je sto sam ja u te 2 godine samo prva 2 mjeseca imao brzinu izmedu 3 i 4 mb a ostatak 2 ili nekad bijednih 1 (znalo se desit i da bude 0.5). Iz Rijeke sam i razmisljam ili novog operatera ili drugi paket, placam oko 150kn mjesecno sa telefonom. Nazvao sam ih oko problema sa internetom i rekli su mi da oni meni ne moraju dati tu brzinu nego samo maximum je 4 mb a mogu mi dati koliko hoce brzinu pa cak i 1mb (toliko je zadnja 2 mjeseca) i toliko je samo prije 19 h !!!! Jer poslije 19 internet svim korisnicima kao usporavaju za 50% jer je tad najveci promet.

Ne mogu ti dati najmanju brzinu koliko oni hoće, već u najgorem slučaju 50% od ugovorene brzine i to u razdoblju vršnog opterećenja, što znači da ti posije 19 sati brzina mora biti najmanje 2Mbps.

PRAVILNIK O NACINU I UVJETIMA OBAVLJANJA DJELATNOSTI ELEKTRONICKIH KOMUNIKACIJSKIH MREŽA I USLUGA

Obveze operatora
Clanak 37.

Operatori iz stavka 1. ovog clanka obvezni su odrediti minimalnu brzinu širokopojasnog
pristupa internetu za sve svoje pakete koji sadrže uslugu širokopojasnog pristupa internetu do
10Mbit/s na nacin da ista predstavlja vrijednost od najmanje 50% od maksimalne
(oglašavane) brzine širokopojasnog pristupa internetu u vršnom prometnom satu (19-23h) ili
maksimalnu brzinu prethodno nižeg maloprodajnog paketa, ovisno o tome što je povoljnije za
krajnjeg korisnika.

http://www.hakom.hr/default.aspx?id=1144

12 godina
neaktivan
Trazim novi internet

HVALA SVIMA NA ODGOVORIMA !!

Najvjerovatnije cu uzet iskon ili bnet

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: