imeni je brzina u k***
http://www.speedtest.net/result/1486870095.png
nista se ne skida ni nista, brze bi bilo da sam na modemu
Zna nedak biti i 4 Mbit/s ali vecino mi je ovako sporo za poludit.
EDIT: evo srusen je rekord
ovo je smjesno
imeni je brzina u k***
ovo je smjesno
imeni je brzina u k***
ovo je smjesno
dečki, zovite ih na besplatni telefon NON STOP dok im na uši mravi ne izađu.
prešao sam na Iskon prije godinu dana ali s T-comom nisam nikad imao problema.
dečki, zovite ih na besplatni telefon NON STOP dok im na uši mravi ne izađu.
prešao sam na Iskon prije godinu dana ali s T-comom nisam nikad imao problema.
Hej !!!
Pa prije će mravi izać' tebi koji zoveš, nego na T-scumovoj Sinkhole Of Support službi za nesretnike.Samo da dođeš do tehničara trebaš proć kroz 34 menija.A onda te čeka stručnjak koji "zna".
na optimi sam 2 godine već,prebacio sam se sa tcoma jer su preskupi..ovak lijepo imam za 70 kn flat i 2 mb,igram online dosta,skidam i nemam problema za pucanjem veze :)
http://www.speedtest.net/result/1586637831.png
Hej !!!
Pa prije će mravi izać' tebi koji zoveš, nego na T-scumovoj Sinkhole Of Support službi za nesretnike.Samo da dođeš do tehničara trebaš proć kroz 34 menija.A onda te čeka stručnjak koji "zna".
to su momče tvoja iskustva.
na ADSL-u T-com sam od 2005 i nikad broblema s telefonskom korisničkom službom.
znalo se desiti da se javi neki momak ili cura koji "manje znaju", no uvijek me prebace kobajage u "tehnički odjel" i UVIJEK su mi problem riješili.
dakle, ne često, nego UVIJEK a to puno znači.
prije godinu dana sam prešao na Iskon jer mi je jeftinije, račun s dva IPTV-a ne prelazi 260 kn, telefon 60 min besplatno prema "svim fiksnim mrežama", brzina "navodna" 3/0,384 a download mi se ne spušta ispod 4,5 mbit/s
osim toga T-com ima 100% dionica Iskona pa mi je to još jedna garancija kvalitetne usluge u što sam se i uvjerio kroz ovih 11 mjeseci.
O mamu ću im hebat kad ih nazovem,ništa se neskida samo 1PC na netu,wlan ugašen,ja još gledam bilo koji file da stavim na torrent da skida on neće preko 100-150kb/s a isti file kod frenda samo na bNetu ostalo sve isto po pitanju brzine i njemu ide 480-500kb/s.
zovi ih svaki jeb*ni dan sve dok ti ne kažu da će tehničar doći provjeriti situaciju ;)
Problemi se jednostavno događaju, zasto svi panicarite, mreža je u nekim dijelovima grada katastrofa jer je stara ko biblija. Šta je tu čudno ? Čak se i na dobrim mrežama događaju problemi, ništa nije 100%. Ove usporedbe "kod mene sve radi, ja sam na tom i tom vec tolko" nemaju veze s mozgom, ti si na drugoj lokaciji, svi ste spojeni na istu opremu sa slicnim uređajima, problem je mreža tj parica kod koje se događaju problemi.Ovi koji imaju problema da se spoje direkt u centrali radilo bi im bez problema jer je do tamo cista optika, problem je dakle parica.
SZK treba utvrdit da li je problem do vas, tj da li je sve ok sa instalacijom po kući i da li je neispravna oprema (to uključuje i računalo). Ako je sve ok šalje se tehničar, provjeri sa testnim uređajem na zgradi/kuci, ako je isto ide dalje, na stup ormaric di je vec itd sve do centrale.
meni su prije mjesec dana smanjili brzinu sa 4 m/bita na 2 i vele da vise nemogu imat 4,eto lud sam.
meni su prije mjesec dana smanjili brzinu sa 4 m/bita na 2 i vele da vise nemogu imat 4,eto lud sam.
Sta je jos bolje, to je i istina. Ja sam im dignuo tlak zvajuci i frajer je dosao doma i rekao mi sljedece.
" Stavili smo automatski profil na internet jer Max TV ima prioritet veci nego internet a maximalna propusnost vase linije je 6.7 mbit, max TV treba 4.7 Mbita kako bi radilo kako spada pri tome vama ostaje 2 mbit ( 200 kbs ) za surfanje " . To sto je rekao je istina, moji upale max tv i torrent nejde vise od 150 kbs.
Jos sam ga pitao sta bi bilo da raskinem ugovor i uzmem 16 Mbit?
" Mi vam MAXIMALNU brzinu mozemo pruziti je 2 mbit jer ovisi koliko bakar moze propustiti toga, znaci sigurno ce te 2 mbit imati, preko toga neznam ".
Nikada nisam imao problema s brzinom, adsl imam vec oko 4 god.... samo, cijene su im paprene tako da razmisljam jos.... da predem na iskon jer su nesto povoljniji ili? (nista drugo mi nije dostupno)
da to je ok al ja sam imao i max tv i adsl vec godinu dana i sve super radilo i eto sad nejde vise valda.
T-Home Makedonija
Ako nekog interesira dam mu link da se uvjeri (:
Primjetite brzine "prema" Chicagu i Melbourneu. Meni najbitnije posto imam frendove tamo pa saljemo familijarne slike i video uratke kada smo na Skypeu (konf. veza)
Sa ovim iz Australije imam "problema" vezanih uz brzinu ali sve je okay cak i kad sam sa kamerom.
SZK treba utvrdit da li je problem do vas, tj da li je sve ok sa instalacijom po kući i da li je neispravna oprema (to uključuje i računalo). Ako je sve ok šalje se tehničar, provjeri sa testnim uređajem na zgradi/kuci, ako je isto ide dalje, na stup ormaric di je vec itd sve do centrale.
U 99% slucajeva problem je losa kucna instalacija (proboj izolacije na pr.)
Ostali 1% otpadaju na centralu odnosno kompatabilnost izmedu centrale i routera
Mi moze netko pouzdanu str za provjeru brzine neta linkati?
Hvala
kad sam imao na tcomu 4mb brzinu uvijek mi je bila malo manja nego što plačam, sada kad sam na 10mb uvijek imam malo više nego što plačam :) zašto? nemam pojma
Hvala
Najpouzdanije za HR :
Hvala
Najpouzdanije za HR :
čitaj
CARNet Bandwidth Metar je mjerač namijenjen prvenstveno korisnicima CARNetove mreže. Njime korisnici mogu izmjeriti1 brzinu prijenosa korisnih podataka do i od CARNetove mreže.
Neznam zasto ali prije dok sam sa nekime razg preko skype-a, sve je radilo sasvim uredu.
Ali u zadnje vrijeme zna mi tak opasti net iznenada.A samo skype radi.Sada kada sam provjerio
brzinu cas je bilo 3.2 cas 2.9 i bas sam gledao,kada mi je na skypeu dok je video bio upaljen,pojavio internet
connection problem i provjerio brzinu i pokazao mi je 500 i nesto KB/s.Sada neznam da li je to do rutera,do T COM-a
Ako netko zna koje stvri bi mogao napraviti da to popravim.Hvala
Neznam zasto ali prije dok sam sa nekime razg preko skype-a, sve je radilo sasvim uredu.
Ali u zadnje vrijeme zna mi tak opasti net iznenada.A samo skype radi.Sada kada sam provjerio
brzinu cas je bilo 3.2 cas 2.9 i bas sam gledao,kada mi je na skypeu dok je video bio upaljen,pojavio internet
connection problem i provjerio brzinu i pokazao mi je 500 i nesto KB/s.Sada neznam da li je to do rutera,do T COM-a
Ako netko zna koje stvri bi mogao napraviti da to popravim.Hvala
Da li si 100% siguran da ti nije neki torrent upaljen pa da vuče upload ?
Upaljeni su,ali ne seeda nista.LOL dobit cemo ban jos xD
download i upload smanjuju brzinu skidanja! Ako ti ništa torrent ne skida ugasi ga, ako imaš koga još spojen na ruter (kabelom) vjerojatno te on zajebava, ako imaš još wireless možda ti se netko zakačio za njega.....
Eh to zadnje me zanima.Nehdje na T COM stranici mi je frend pokazao
tko mi je sve spojen na mrezu,ali ja sam to zaboravio gdje se nalazi.
Ako mi moze netko napisati upute u kratke crte.Hvala
evo moje mi smo u selu i nikad problema s netom sto se njih tiče sve 5. jedino prije tjedan dana po prvi put nismo imali neta 2 dana zbog problema sa signalom (tako su rekli)
imam pitanje u vezi svoje propusnosti...dakle jel ovo na slici di pise Attaniable Rate Rate znaci da mogu imat internet brzinu od 20 mbit?
i zasto mi je ping dok igram cod 4 na hrv serverima 40-45 dok je mom frendu koji zivi 500 m od mene i isto ima optimu ping 30-32? on ima neki tp-link ruter a ja imam ono smece sagem fast 1704...nista ne skidam dok igram i nemam uredaja spojenih na wireless...imam wpa/wpa 2 zastitu