Men je također veza danas najgora, veza puca svakih par minuta itd. mo max tva nema vec par sati, za svaki kanal pise da je nedostupan,. Ima li još ko takvih problema ili da zovem SZK?
T com Max Adsl spor od danas
- poruka: 270
- |
- čitano: 71.210
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
ja sam im danas posalo e-mail i odgovorili su u roku od sata vrimena! pita sam ih da li će povećavat brzine, a oni su odgovorili da cu pravovremeno to doznati od t-coma ili drugih medija. u biti neko šturo objašnjenje.
EDIT:
kao da to čuvaju u strogoj tajnosti
Ja nisam na max adsl-u nego na optimi ali koliko znam sve to ide priko t-coma pa moze li mi neko rec triban li zvat sluzbu za korisnike od optime ili da sacekan da tcom to rijesi??
Ja nisam na max adsl-u nego na optimi ali koliko znam sve to ide priko t-coma pa moze li mi neko rec triban li zvat sluzbu za korisnike od optime ili da sacekan da tcom to rijesi??
Neznam jeste vidili pa evo link http://www.radiodeejay.hr/vijesti.asp?id=3016 sad kolko je istina vidit cemo :)
EDIT: Vidim da vec pise nesto o tome pa molim moderatora da obrise poruku...
Neznam kako vama, ali sam maloprije dobio e-mail od t-coma o povećanju brzine do 1.05.2009.Dižu brzine na 4,10 i 20 mb.po starim cijenama koje su bile za 2,8 i 16 mb.
Neznam kako vama, ali sam maloprije dobio e-mail od t-coma o povećanju brzine do 1.05.2009.Dižu brzine na 4,10 i 20 mb.po starim cijenama koje su bile za 2,8 i 16 mb.
Nešto mi smrdi na to da vam planiraju povećati brzine pa sada testiraju.

A možete li mi reći jesu li ti paketi flat ili ima neki limit?
To je cijena brzine.
Pakete prometa dodatno placas.
Paket start: dobijes 1 GB u cijenu te svaki slijedeći GB košta 20 kn. Cijena paketa: 20 kn
Paket 10 GB: dobiješ 10 GB u cijenu te svaki sljedeći GB košta 20 kn. Cijena paketa: 59 kn
Paket Flat: neograničeno surfanje i skidanje. Cijena paket: 99 kn
Znaci, odaberes brzinu (npr 4 Mbit) 79 kn + cijena odabranog paketa.
evo i ja sam dobio mail od njih. evo vam online izdanje http://www.t-com.hr/newsletter/0209maxadsl/postojeci/index.html
Samo 4 Mbps... Mogli su stavit barem 5... ali bolje ista nego nista..
ratio se sredi bez problema.....
Zato sam ja na Rapidu i boli me briga za upload,preporucam
Vjerojatno misle na Sebu, koja više ne prolazi.
Pogotovo dok neki frajeri stave X100 upload...
Ja nisam na previše javnih torrenta i svugdje mi je ratio iznad 0.7
Mislim da bude T-com malo povećal i upload, sve kaj neki u ovoj temi "trube" je nedokazano.

Meni je već tjedan dana 590 kB/s (4.7 Mb/s), ali me zanima to ograničenje do 01.05. jel netko zna zašto je tako, a ne trajno?
Meni je već tjedan dana 590 kB/s (4.7 Mb/s), ali me zanima to ograničenje do 01.05. jel netko zna zašto je tako, a ne trajno?
Jedno pitanje, ima li itko problema sa uploadom? Meni neće uploadati ništa veće od par mb a i to pukom srećom? Dal da zovem SZK ili šta?
E ovako imam pitanje. Zadnjih dana internet luduje, tocnije otkako je Tcom poceo sa povecavanjem brzina. Događa se to da kad pustim neki torrent na upload full brzinom download mi pada jako jako, nemoze se surfat nemoze se nista skidat, te ga onda moram limitirat na 10kB/s. Budući da je prije sve bilo ok (prije 2.3) moje pitanje je dali ce se sve rješit i vratit u normalu kad mi povećaju brzinu, ili je nešto sjebano ? (sumnjam da je do postavki na uTorrentu buduci da je sve radilo ljepo prije 2.3 na istim postavkama, tako da eliminiramo taj problem)
Jedno pitanje, ima li itko problema sa uploadom? Meni neće uploadati ništa veće od par mb a i to pukom srećom? Dal da zovem SZK ili šta?
evo..danas je 23.3....i meni vec 3 tjedna je internet spoooor.......imam tcom..flat od 2mb...
Zivim u zagrebu...da nebi bilo da sam iz nekog sela i da je zato spor....bas sam skidao jednu igru s torrenta...imala je 5 gb...trebalo mi je 44 sata da je skinem.....stim da kada mi skidalo....nisam mogao ici na internet...trebalo mi je 10 sec da samo pokrene google...a da ne govorim o drugim stranicama....a na x-fire-u...slicno kao msn....izbacuje me stalno...svakih 10 min....nemogu nista radit na kompu....kaj ima veze s netom....danas sam bas zvao SZK...i rekli su mi kao uvijek neko sranje da si resetiram router ili da napisem novi ip...ili tako nesto....ali svejedno je spoooor....ako oni misle da cu ja cekat do 1.5 dok oni svima dignu brzinu....neka se je**....jel stvarno ovo vise nema smisla...
meni od jucer navecer veza konstantno puca...udem u cod4 i obavezno jednom na svakoj mapi connection interrupted...mislio sam da je to pred dizanje brzine ali brzina ostala ista (830 kb/sec)...ne bih se zalio da ne zivim u zagrebu.