T com Max Adsl spor od danas

poruka: 270
|
čitano: 71.210
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Men je također veza danas najgora, veza puca  svakih par minuta itd. mo max tva nema vec par sati, za svaki kanal pise da je nedostupan,. Ima li još ko takvih problema ili da zovem SZK?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja sam im danas posalo e-mail i odgovorili su u roku od sata vrimena! pita sam ih da li će povećavat brzine, a oni su odgovorili da cu pravovremeno to doznati od t-coma ili drugih medija. u biti neko šturo objašnjenje.

EDIT:

kao da to čuvaju u strogoj tajnosti

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2009 19:32 (Fiksy).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja nisam na max adsl-u nego na optimi ali koliko znam sve to ide priko t-coma pa moze li mi neko rec triban li zvat sluzbu za korisnike od optime ili da sacekan da tcom to rijesi??

Je, je, aha!

0 0 hvala 0
16 godina
RE: T com Max Adsl spor od danas
Fowix kaže...

Ja nisam na max adsl-u nego na optimi ali koliko znam sve to ide priko t-coma pa moze li mi neko rec triban li zvat sluzbu za korisnike od optime ili da sacekan da tcom to rijesi??

ovisi što koristiš... ako koristiš ADSL Traffic uslugu onda brzinu plaćaš T-comu a promet optimi i problem je onda do T-coma u tvojem slučaju
a ako koristiš OptiDSL onda je kriva optima jer je to preko njihove infrastrukture i ne ovisiš onda o T-comu

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2009 23:44 (lovac82).
17 godina
neaktivan

Neznam jeste vidili pa evo link http://www.radiodeejay.hr/vijesti.asp?id=3016 sad kolko je istina vidit cemo :)

EDIT: Vidim da vec pise nesto o tome pa molim moderatora da obrise poruku...

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.2.2009 0:23 (AlterEgo).
16 godina
neaktivan

Neznam kako vama, ali sam maloprije dobio e-mail od t-coma o povećanju brzine do 1.05.2009.Dižu brzine na 4,10 i 20 mb.po starim cijenama koje su bile za 2,8 i 16 mb.Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ice-cube kaže...

Neznam kako vama, ali sam maloprije dobio e-mail od t-coma o povećanju brzine do 1.05.2009.Dižu brzine na 4,10 i 20 mb.po starim cijenama koje su bile za 2,8 i 16 mb.Smijeh

istina evo pogledajte mail koji sam i ja dobio

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
17 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...

Nešto mi smrdi na to da vam planiraju povećati brzine pa sada testiraju.

Evo citiram sam sebe da vidite kakav sam vidovnjak bio.Smijeh
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
17 godina

A možete li mi reći jesu li ti paketi flat ili ima neki limit?

q9300@3,00/Gigabyte X48-DQ6/ OCZ Reaper DDR2 @ 1066/ASUS 4870/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

To je cijena brzine.

Pakete prometa dodatno placas.

Paket start: dobijes 1 GB u cijenu te svaki slijedeći GB košta 20 kn. Cijena paketa: 20 kn

Paket 10 GB: dobiješ 10 GB u cijenu te svaki sljedeći GB košta 20 kn. Cijena paketa: 59 kn

Paket Flat: neograničeno surfanje i skidanje. Cijena paket: 99 kn

Znaci, odaberes brzinu (npr 4 Mbit) 79 kn + cijena odabranog paketa.

ECS A780GM-A; AMD Athlon 64 X2 5000+; 4096 MB DDR2; NVIDIA GeForce 7600 GS (512 MB); Hitachi HDT725032VLA360 320 GB; WDC WD800BB-00JHC0 74 GB

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

evo i ja sam dobio mail od njih. evo vam online izdanje http://www.t-com.hr/newsletter/0209maxadsl/postojeci/index.html

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Samo 4 Mbps...Mršti se Mogli su stavit barem 5... ali bolje ista nego nista..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Makavelii kaže...

Ma ja hoću veći upload, šljiviš ti 4 ili 5 megabita down ako ti je ratio na torrentu 0.04 ili slično.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Makavelii kaže...

Ma ja hoću veći upload, šljiviš ti 4 ili 5 megabita down ako ti je ratio na torrentu 0.04 ili slično.
 Potpis!

ako ti je RATIO manji ti download nedaju
pa si na minimumu

da su barem povečali na 30kbps
UPLOAD
Q6600 3,33Ghz Corsair Dominator 4X1gb 1120mhz XFX 8800GTS 512mb
16 godina
neaktivan

ratio se sredi bez problema.....

0 0 hvala 0
17 godina

Zato sam ja na Rapidu i boli me briga za upload,preporucam Namigiva

16 godina
neaktivan
Makavelii kaže...

Nemoj shvatit nista osobno, al bas me zanima gdje ti prolazi ovaj "ratio se sredi bez problema"
16 godina
protjeran
B-52 kaže...
Makavelii kaže...

Nemoj shvatit nista osobno, al bas me zanima gdje ti prolazi ovaj "ratio se sredi bez problema"
 moze ga sredit,jedamput,dvaput i triput...al dok te sj...jedamput..gotovooo...sredi na demonoidu ak mos...
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina

Vjerojatno misle na Sebu, koja više ne prolazi.

Pogotovo dok neki frajeri stave X100 upload...

Ja nisam na previše javnih torrenta i svugdje mi je ratio iznad 0.7

Mislim da bude T-com malo povećal i upload, sve kaj neki u ovoj temi "trube" je nedokazano.

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Paolo2612 kaže...
Makavelii kaže...

bas njih briga sta mi koristimo private trackere Plač
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P
16 godina
neaktivan
Armor kaže...
...

Mislim da bude T-com malo povećal i upload, sve kaj neki u ovoj temi "trube" je nedokazano.

dobro šta ti nisi dobio mail od njih?

16 godina
neaktivan
zokiN kaže...
B-52 kaže...
Makavelii kaže...

moze ga sredit,jedamput,dvaput i triput...al dok te sj...jedamput..gotovooo...sredi na demonoidu ak mos...

17 godina
neaktivan

Meni je već tjedan dana 590 kB/s (4.7 Mb/s), ali me zanima to ograničenje do 01.05. jel netko zna zašto je tako, a ne trajno?

Bolujem od sindroma PiTi, jeSt, Pit...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...

Meni je već tjedan dana 590 kB/s (4.7 Mb/s), ali me zanima to ograničenje do 01.05. jel netko zna zašto je tako, a ne trajno?

Povecanje brzine je trajno.Do 01.05 je rok do kojeg ce svim korisnicima T-com adsl-a povecati brzine.
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
16 godina
neaktivan

Jedno pitanje, ima li itko problema sa uploadom? Meni neće uploadati ništa veće od par mb a i to pukom srećom? Dal da zovem SZK ili šta?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Faerdhur kaže...

Povecanje brzine je trajno.Do 01.05 je rok do kojeg ce svim korisnicima T-com adsl-a povecati brzine.
 Upravo tako. To je samo rok do kojeg će pokriti cijelu Hrvatsku sa novim brzinama (opet u zavisnosti od mogućnosti).
17 godina
neaktivan

E ovako imam pitanje. Zadnjih dana internet luduje, tocnije otkako je Tcom poceo sa povecavanjem brzina. Događa se to da kad pustim neki torrent na upload full brzinom download mi pada jako jako, nemoze se surfat nemoze se nista skidat, te ga onda moram limitirat na 10kB/s. Budući da je prije sve bilo ok (prije 2.3) moje pitanje je dali ce se sve rješit i vratit u normalu kad mi povećaju brzinu, ili je nešto sjebano ? (sumnjam da je do postavki na uTorrentu buduci da je sve radilo ljepo prije 2.3 na istim postavkama, tako da eliminiramo taj problem)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GNR, ACDC kaže...

Jedno pitanje, ima li itko problema sa uploadom? Meni neće uploadati ništa veće od par mb a i to pukom srećom? Dal da zovem SZK ili šta?

oni ce ti reci da se strpis. nista ti nemogu pomoci. tako je vecini zbog povecanja
16 godina
neaktivan

evo..danas je 23.3....i meni vec 3 tjedna je internet spoooor...Plač....imam tcom..flat od 2mb...

Zivim u zagrebu...da nebi bilo da sam iz nekog sela i da je zato spor....bas sam skidao jednu igru s torrenta...imala je 5 gb...trebalo mi je 44 sata da je skinem.....stim da kada mi skidalo....nisam mogao ici na internet...trebalo mi je 10 sec da samo pokrene google...a da ne govorim o drugim stranicama....a na x-fire-u...slicno kao msn....izbacuje me stalno...svakih 10 min....nemogu nista radit na kompu....kaj ima veze s netom....danas sam bas zvao SZK...i rekli su mi kao uvijek neko sranje da si resetiram router ili da napisem novi ip...ili tako nesto....ali svejedno je spoooor....ako oni misle da cu ja cekat do 1.5 dok oni svima dignu brzinu....neka se je**....jel stvarno ovo vise nema smisla...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

meni od jucer navecer veza konstantno puca...udem u cod4 i obavezno jednom na svakoj mapi connection interrupted...mislio sam da je to pred dizanje brzine ali brzina ostala ista (830 kb/sec)...ne bih se zalio da ne zivim u zagrebu.

CPU-Q6600@2.4 MBO-EVGA nForce 750i SLI VGA- Gainward HD 4870 PSU-Fortron 650W RAM-2x2 GB Mushkin Redline Series Razer Krait, Benq 2200HD

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice