Ako nije zadovoljan, unutar zakonskog roka otkanta uslugu bez ikakve penalizacije ili objasnjavanja....
Umjesto da ti ja ponovno odgovorim, napravit ću copy/paste nekoliko objava korisnika s T-Comovog profila na FB-u. Tako je svaki dan.
"Neka me netko nazove na jedan od brojeva jer ne želim trajno isključenje broja kog sam skinula iz Magente, želim da ide na bonove, a dobila rješenje o trajnom isključenju jer agent nije mogao stornirat. Hvala."
"Super mi je ovaj vas WEB shop 🤢
Nakon toliko reklame da preko njega mogu produziti ugovor i kupiti novi uređaj prije isteka pretplate (koja mi hdB istjece za 28 dana), danas nazovem i Vas ljubazni agent mi kaze da ne mogu za sebe uzeti tarifu Najbolja M (jer je 20kn jeftinija od ove koju trenutno koristim) nego MORAM uzeti Najbolju L i da ne mogu JA izabrati tarifu za kcer (ne znam samo tko bi onda mogao?!) tj. mogu, ali onda me tarifa Za mlade nece kostati 139 nego 189kn. 😂😂😂
Uglavnom, puuuno ste mi pomogli da se predomislim o produljenju ugovora kod Vas i sljedeci mjesec moja 3 broja i ja odosmo u drugu mrezu. Onu u kojoj SMIJEM izabrati tarifu koju zelim i koju cu placati koliko je navedeno na njihovoj stranici bez onoga da, ali ....
Lp."
"Sve se besplatno dili.. A ja koji 12 godina uredno placam racune I sad jos zelim prebaciti dva broja u obiteljsku tarifu dobijem 10kn popusta na tu istu tarifu.. Da ne govorim da o popustu na uredjaj mogu sanjat! Smjesni ste.."
"Meni ste obecali tablet uz ugovor. .sad ste mi za isti poslali racun od 99.kn ja vam to necu platiti. .nositega. ."
"Cekam drugi mob jos od 21.12., cekam poziv da se napokon dogovorimo za novi uredjaj...zvao sam jedno 10 puta, svaki put se druga osoba javi,i svaki put novo obecanje...tako da cu valjda "Bozicni" mobitel pokloniti za Uskrs...
Ovaj put ste pretjerali...a vasa je greska...i jos nema nikakve kompenzacije za toliko rastezanje jednog obicnog dogovora...
I ne, ne zelim da mi se itko vise javi osim nekoga tko moze uzeti stvar u svoje ruke i to rijesiti, a ne "proslijediti, pa ce vam se netko javiti", jer taj netko ocito ne zna gdje je ostavio mobitel..."
"Dragi T-com kako je moguce da vec 4 god. zovem zbog tel. zice koja mi prolazi kroz terasu i uvijek dobim isti odgovor: ...bit ce uklonjena u roku od... bla bla bla,ali zica je uvijek na istom mjestu!(operater mi je u jednoj prilici rekao da njemu pise da je RIJESENO!!!!!!)"
"Meni je isteka ugovor na obiteljskom tarifi pa kad sam z va za produzit oni su poskupili tarifu za sto posto i oni nesto daruju mos mislit"