T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.963
|
čitano: 7.096.794
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
T-Com Internet

Kako je njihov sistem los, to je nesto strasno, zato sto prije mnogo godina je na moju baku raden ugovor, sad ja moram baku vuc u t-com da se promjeni vlasnik na moju mamu.

te jos kad sam pitao za turbo opciju 30 tj VDSL nista AL NISTA konkretno mi nije rekao, kao probat cemo, ne znam, nisam siguran ovo ono.

pitao sam ga jedno 2 puta isto pitanje oce moc moje parice tj linija moci to, mislim da nije ni gledao noise margin ni line line attenuation.

bitno da mi je pokusao uvaliti mobitel posto mi je istekao ugovor(ADSL) i nudi da prijedemo u t mobile.

katastrofa usluga, bas me zanima kad budem dogovarao te sve opcije tamo s njime sta ce mi jos pokusati uvaliti i smjestiti neko sr***.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.3.2015 19:20 (Iron13).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
T-Com Internet

Sada sam gledao na t-com stranici nema vise turbo opcije pod brzinama.....brzo maknuli

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: T-Com Internet
ghost13 kaže...

Sada sam gledao na t-com stranici nema vise turbo opcije pod brzinama.....brzo maknuli

Zna li netko zašto?

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
15 godina

@neno20st

Moraš se ulogirati u ruter kao admin pasword !tc0Mht pa onaj broj sa modema

Origin: Mrtvo_Tjelo_cRo
11 godina
neaktivan
T-Com Internet

Ne znam za vas , ali meni sada ide upload do 6.20-50 bez problema

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NiramX kaže...
ghost13 kaže...

Zna li netko zašto?

Ja sam pitao sada online službu može li se aktivirati Turbo 30.Agent mi je  rakao da može ijako nema na njihovim stranicama te opcije.

Sad valjda može ako on kaže čudno da nema na stranicama više ništa o opciji Turbo.hm

16 godina
neaktivan
T-Com Internet

Meni danas stigao novi dsl, ali kada sam sve spojio niš ne radi, ni net, ni max tv, ni telefon. Navodno im uređaj nije prošao tcom postavke. Samo su ga isporučili bez provjera dali je uopće pripremljen za rad.  Radi se o ZTE, uzeo sam turbo 30.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
T-Com Internet

Pozdrav jučer sam podnio zahtjev,te sam zvao sluzbu za korisnike i rekli su mi da imam dobre predispozicije ,zanimaju me vasa iskustva,

koliko je dugo trebalo da tehničar dođe ili da se uspostavi vdsl.Hvala.

moja veza moja veza

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
macho666666 kaže...

Pozdrav jučer sam podnio zahtjev,te sam zvao sluzbu za korisnike i rekli su mi da imam dobre predispozicije ,zanimaju me vasa iskustva,

koliko je dugo trebalo da tehničar dođe ili da se uspostavi vdsl.Hvala.

Teško je reči kada če ti doči.Prvo ti trebaju poslati ruter međutim obaveznno aktiviraju Turbo opciju a nemaš ruter pa ostaneš bez neta i telefona.

Obično se čeka do 3 dana da pošalju ruter ali ako zoveš vamo tamo možda što i požure a neki su čekali i duže.Sve ti zavisi kako kome.Obično bude

zbrljano dok se sve riješi.A iskustva sa turbo 30 meni su ok za sad je dobro barem kod mene.

12 godina
T-Com Internet

evo moja iskustva.. prije nego sto sam naletio na dobrog agenta zvao sam 2,3x . ruter mi je stigao drugi dan i brzina mi je aktivirana odmah treci dan(ujutro).

brzina konstanta(20/2),nema pucanja veze kao sto sam imao sa starim ruterom(adb) ..

zasada sve odlicno.. 

speedtest speedtest
Amber Heard <3
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
cola777 kaže...

danas dobio novi ZTE ruter za vdsl i sve radi osim telefona, zvao SZK kaže neznaju šta je valjda će proradit danas tijekom dana, al eto ništa se ne događa, jel mogu ja ručno podesit port za voip na ruteru?

evo jutros rano pustili pravi profil, sve radi kako treba hvala tcom

turbo 20 turbo 20
Safet je kao himna, ustaneš kad ga spomeneš...
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.3.2015 10:57 (cola777).
10 godina
neaktivan
T-Com Internet

Evo danas dosao router,sam sam ga spojio,preuzeo je sam sve postavke,otisao prvi put na speedtest 10Down,5 up, jedan poziv i 30/5 

:) :D

1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
T-Com Internet

za šta služi onaj USB ulaz na ruteru (siemens oni standarni bijeli).Pošto mi se ruter grije,pa kad se pregrije padne brzina na 0.4-0.8 mbit/s i to ga još držim odvojenog od stola - napravio 4 stalka mala i u zraku je nekih 10cm zbog protoka zraka ali se svejedno nakon 2-3 dana pregrije pa ga moram uvijek ugasiti na pola sata da ohladi pa da se vrati brzina.Pa je moje pitanje el taj USB na ruteru mogu iskoristi na ventove,tj kao ona podloga s ventovima za laptop samo je iskoristim za hlađenje rutera

1 0 hvala 0
17 godina
windforce kaže...

za šta služi onaj USB ulaz na ruteru (siemens oni standarni bijeli).Pošto mi se ruter grije,pa kad se pregrije padne brzina na 0.4-0.8 mbit/s i to ga još držim odvojenog od stola - napravio 4 stalka mala i u zraku je nekih 10cm zbog protoka zraka ali se svejedno nakon 2-3 dana pregrije pa ga moram uvijek ugasiti na pola sata da ohladi pa da se vrati brzina.Pa je moje pitanje el taj USB na ruteru mogu iskoristi na ventove,tj kao ona podloga s ventovima za laptop samo je iskoristim za hlađenje rutera

Naravno da možeš za ventilatore. Inače je to USB port za spajanje prijenosnog diska, USB sticka i sličnih uređaja - mogućnost imanja mrežne pohrane.

Twitter: @191x7
12 godina
protjeran
191x7 kaže...

Naravno da možeš za ventilatore. Inače je to USB port za spajanje prijenosnog diska, USB sticka i sličnih uređaja - mogućnost imanja mrežne pohrane.

e hvala,bitno da može za vent.A ček šta spajanje diska?da sve što skidam npr taj dan s neta,sve se pohranju tamo ili na usb?

13 godina
neaktivan
Ne nego da ti se na kompu recimo pokaze kao mrezni disk, pa ga mozes koristit na svim racunalima u mrezi. Moze se u njega i printer spojit pa onda printat na jedan printer s svih racunala u mrezi itd.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
17 godina
windforce kaže...
191x7 kaže...

e hvala,bitno da može za vent.A ček šta spajanje diska?da sve što skidam npr taj dan s neta,sve se pohranju tamo ili na usb?

Ma ne, nego da imaš neki disk kojem mogu pristupati sva računala s mreže. Recimo staviš tamo neke dokumente i onda tome možeš pristupiti s drugog kompa na drugom kraju kuće i slično.

12 godina
protjeran
T-Com Internet

Odlično,znači tamo samo spojim usb/hdd i nemoram ništa podešavati?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Treba se malo poigrat, no usb 1.0 je ak se ne varam pa bas nike koristi od tog na gigasetu, tocnije sporoo prebacuje
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
17 godina
windforce kaže...

Odlično,znači tamo samo spojim usb/hdd i nemoram ništa podešavati?

Ovisi. Ne znam kako je omogućeno u t-comovom firmwareu ni jel ti disk koji želiš spojiti podržan od strane routera. No ne smeta ti probati.

12 godina
protjeran
T-Com Internet

a dobro,svejedno ima samo jedan ulaz a treba mi i za ventove!ali sad barem znam za ubuduće,ali cool je to.Pošto i ostali iz kuće gledaju iste serije/filmove nebih morao prebacivati usb-om s kompa na komp nego jednostavno spremim na to

0 0 hvala 0
17 godina
windforce kaže...

a dobro,svejedno ima samo jedan ulaz a treba mi i za ventove!ali sad barem znam za ubuduće,ali cool je to.Pošto i ostali iz kuće gledaju iste serije/filmove nebih morao prebacivati usb-om s kompa na komp nego jednostavno spremim na to

Pa ako ti je neki od kompova stalno upaljen, ta samo na njemu podijeliš jedan folder na mreži i svi iz njega mogu gledati. Također radi.

12 godina
protjeran

sa strane u moje računalo mi piše moj pc i još jedan kad je i taj upaljen i kad kliknem na njegov uvjek neku lozinku traži

12 godina
neaktivan
T-Com Internet

Moze kolega koji tu radi u t-comu neznam mu ime na forumu tocno provjerit ako kupim ruter koji daje brzine vece od 100mbs ocu mi moc tehničari pustit vecu brzinu?

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2015 1:25 (Nvidia GTX 680).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nvidia GTX 680 kaže...

Moze kolega koji tu radi u t-comu neznam mu ime na forumu tocno provjerit ako kupim ruter koji daje brzine vece od 100mbs ocu mi moc tehničari pustit vecu brzinu?

Ne, moraš imat njihov ruter ovaj zte. Ja sam isto pitanje postavio tehničaru i rekli su da samo to na ovima šljaka..

Bene docet, qui bene distinguit.
14 godina
neaktivan
Nvidia GTX 680 kaže...

Netko je vec u temi nabavio neki tp-link i primjetio da je brzina oko 170mbps u DL, vjerovatno pustaju vise radi stabilnosti.

Never let a computer know you are in a hurry.
15 godina
neaktivan
T-Com Internet

Iskreno,za optiku stoji brzina 100/20,u ponudi ti većih nema,tako da,to što nekima puste preko,greška neka,

neće ti pustiti na zahtjev,barem kako ja znam.

EUNE: 321Zdravko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
191x7 kaže...
windforce kaže...

Pa zar ne mozes isto tako taj USB koristiti umjesto Ethernet kabela? Znam da se sa starijim modemima/routerima moglo (routeri koje je dijelio t-com).... na novijim koji imaju USB port nisam probavao.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2015 10:53 (lovac82).
17 godina
T-Com Internet

ako sam dobro skuzio sa USB HDD-om pretvaras ruter u neki mali NAS ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
T-Com Internet

pozz ljudi, jel imao ko problema sa downloadom? Danas mi ukljucili brzinu: http://i.imgur.com/FK82TI3.png ali na speedtestu imam konstanto 7-8 DL http://www.speedtest.net/my-result/4195689757  

HELP!

An3lka555
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2015 12:58 (An3lka555).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice