T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.963
|
čitano: 7.096.956
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Re: T-Com Internet

Ne mora biti. Neke su na nebuloznim mjestima (ono, nikad nebi pogodio da je tu centrala) a neke su u T-comovim zgradama koje nisu nužno označene. A za dio uopće nebi rekao da je to centrala (izgledaju ko oni građevinarski kontejneri)...

My name is Legion... For we are many!
13 godina
neaktivan
T-Com Internet

Downstream Attenuation mi je 25db to je otprilike 1800m a u SZK tcoma mi kažu da sam od centrale udaljen manje od 900m.

Kome sada vjerovati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
T-Com Internet

Pa kad svi pitaju, eto i mene.

:-) :-)

Da li ja mogu imati VDSL, a ako mogu, koju brzinu bih dobio?

http://www.bug.hr/forum/board/opcenito-o-ict-biznisu/17.aspx?sort=act

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
T-Com Internet
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
protjeran
dado123 kaže...

Downstream Attenuation mi je 25db to je otprilike 1800m a u SZK tcoma mi kažu da sam od centrale udaljen manje od 900m.

Kome sada vjerovati?

Meni su rekli da sam "jako blizu", a po attenuationu sam na cca 1300 metara. 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
14 godina
T-Com Internet

Definitvno je to centrala na kojoj sam spojen.
Ima jedna u centru sela.

Prema izračunu, udaljen sam preko 1.500 metara, a zračne linije ~800m ako ne laže Google.

Jednom kad centrala dobije VDSL, znat ću koliko ću moći imati 

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
T-Com Internet

otisao danas na ht-ovu stranicu i rekoh ajde da probam preko live chata pitati za turbo opciju. na moje iznenadenje agent mi je aktivirao turbo opciju i sada cekam samo da stigne modem :)

Koliko ste vi cekali da vam stigne modem?

inace nalazim se u selu,i udaljen sam od centrale maksimalno 250-300m zracne linije.

edit:metara,ne kilometara xd

Amber Heard <3
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.2.2015 17:59 (res03pem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ma modem ti dođe kroz dva dana na kucnu adresu a ti mislis da si udaljen od centrale 250-300m a ne km zar ne?? 

12 godina
res03pem kaže...

otisao danas na ht-ovu stranicu i rekoh ajde da probam preko live chata pitati za turbo opciju. na moje iznenadenje agent mi je aktivirao turbo opciju i sada cekam samo da stigne modem :)

inace nalazim se u selu,i udaljen sam od centrale maksimalno 250-300m zracne linije.

sada mi se rr modem 2,3x i na kraju je sve proradilo,jel to normalno i sto je napravljeno s tim?

Amber Heard <3
15 godina
neaktivan
T-Com Internet

U Dubravi još uvijek nije moguće, maloprije sam zvao SZK. 

Duljina petlje je 800 m

Ako netko iz Dubrave dobije VDSL neka napiše ovdje, očito još uvijek nisu instalirali VDSL DSLAMna centrali

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.2.2015 18:10 (juwa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
T-Com Internet

Cudno za turbo brzine..pol tih agenata na love supportu kaze.da nema informqcija

0 0 hvala 0
15 godina
T-Com Internet

Sve ovisi na kojeg agenta naletiš. U pravilu tek svaki peti ima pojma o tome šta tražiš

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
T-Com Internet

Ljudi, koliko ste cekali na ZTE router onda dana podnosenja zahtjeva? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Rav3n kaže...

Ljudi, koliko ste cekali na ZTE router onda dana podnosenja zahtjeva? 

Evo 17tog potpisao ugovor za optiku, jos cekam.

15 godina
T-Com Internet

Zahtjev napravljen prošli utorak, danas stigla obavijest da je router na pošti i da se može podići uz donošenje starog routera

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
T-Com Internet

BOk. Može mi netko objasnit T comovu logiku. 20.2 sam predao zahtijev za vdsl2, i sad ih zovem i kažu da mi moraju dostaviti novi ruter, a ja im kažem da imam već zte 931 vii koji podržava vdsl2. I oni mene spoje s tehničkom službom, da mi ženska kaže da mi moraju dostavit novi ruter, iako imam isti takav. Sta da radim?

http://valid.canardpc.com/cache/banner/fmwm3z-4.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
T-Com Internet

Evo update 

mader of gad xD

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tony1999 kaže...

BOk. Može mi netko objasnit T comovu logiku. 20.2 sam predao zahtijev za vdsl2, i sad ih zovem i kažu da mi moraju dostaviti novi ruter, a ja im kažem da imam već zte 931 vii koji podržava vdsl2. I oni mene spoje s tehničkom službom, da mi ženska kaže da mi moraju dostavit novi ruter, iako imam isti takav. Sta da radim?

Kazes im da imas vec takav i da ti puste brzinu? :P

14 godina
Rav3n kaže...
Tony1999 kaže...

jesam, i kazu da ce me spojit s tehnickom sluzbom, i tamo mi ženska kaže da nema veze što imam takav ruter, da moram dobit novi

Moja poruka Moja poruka
Njihov odgovor Njihov odgovor
http://valid.canardpc.com/cache/banner/fmwm3z-4.png
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.2.2015 18:58 (Tony1999).
13 godina
Rav3n kaže...
Tony1999 kaže...

Mozda ima drugaciji firmware ili nesto...

13 godina
neaktivan
Ma nije proso kroz ACS pa oni neznaju da imas taj modem i onda ko budale tupe da moras dobit novi.
U fw nema razlike jer sto mu treba povuce kroz acs.
Ma sacekaj novi ovaj vrati i dobro.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
14 godina
res03pem kaže...

O kojem je selu točno riječt?
Ako se želiš baš sakriti iza te vijesti, napiši mi u PP.

Moja opžina broji ~3400 stanovnika i bilo bi nice kad bi dobili to u centralu.
A možda bi se moglo zahtjevati preko organa lokalnih vlasti neko požurivanje 

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
12 godina
sudy_freak kaže...
res03pem kaže...

O kojem je selu točno riječt?
Ako se želiš baš sakriti iza te vijesti, napiši mi u PP.

Moja opžina broji ~3400 stanovnika i bilo bi nice kad bi dobili to u centralu.
A možda bi se moglo zahtjevati preko organa lokalnih vlasti neko požurivanje 

ma nema potrebe za sakrivanjem.. Piškorevci,pored Đakova.. ima manje stanvnika(~2000)..

Amber Heard <3
15 godina
T-Com Internet

Vodim rat več nekoliko dana sa njima , u Donatu mi stoje kriva mjerenja , maksimalna brzina 8.5 a zapravo je 36 . Zna li netko tko to ispravlja jer me šetaju par dana - prodaja - tehnička - smc - dis- prodaja . tehnička i tako u krug danima anitko da ispravi problem.

Zna li netko tko ažurira donat?

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2015 8:18 (Wontay).

1 0 hvala 0
16 godina

Ako smc kaže da je 8,5 onda je 8,5...daj broj u inbox pa provjerim i eventualno proslijedim na provjeru

Bit će!
16 godina
neaktivan
T-Com Internet

Ooo ostade ugodno iznenadjen. U petak sam podnio zahtjev za VDSL i evo jutros stigao router postom. Nisu ni zahtjevali vratim stari XD 

Edit: Sad cekam da mi aktiviraju brzinu. U medjuvremenu gledam sad kad sam zamjenio router Line Attenuation mi je 3.6/14 a na Thompsonu bilo 2,5/6,5 .. Sudeci po ovome sam se preselio xD

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2015 11:23 (Rav3n).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
T-Com Internet

Jutros dosao covijek po "stari" router, koji su mi uzeli tijekom test faze jos 2010 godine, internet radi preko optike sad ali nemam jos ZTE router niti brzine, niti maxtva i iskljucili mi bakar tako da ce telefon biti uveden preko optike, dakle ni telefona nemam, jedva ih dobio preko mobitela zvao....
Da li itko zna kad bi mogli tehnicari doci spojiti ZTE router?? Ono wtf vise... idu mi na zivce, sad da mi je pokupio stari router nebi ni imao interneta.

edit: samo da napomenem, znaci da sam sad imao stari bakreni router u sebe, nebi imao telefon, niti internet, niti maxtv, sad imam barem jos internet dok nedodju tehnicari, a ovi iz sluzbe za korisnike nemaju pojma kad ce mi se javiti :(

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2015 11:04 (Luka123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
T-Com Internet

Zvao sam ih jucer navecer kako mi je upload 3 umjesto 5 na vdsl2 turbo 30 i onda su mi sada pustili 5 napokon :D 

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
T-Com Internet

Evo meni je istekao ugovor, pa ma zanima kaj dalje napraviti. Evo podatke:

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2015 13:07 (Amazon637).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
T-Com Internet

Evo mali update.

Znaci u petak putem fona podnjet zahtjev za VDSL-om. Danas jutros dosao router, prije pola sata aktiviran. :)

http://www.speedtest.net/result/4167469000.png

Edit: nece mi postavit sliku kak spada o.o

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2015 16:05 (Rav3n).
Moj PC  
1 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice