T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.950
|
čitano: 7.063.339
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li nazn
xDinichx kaže...

hmm meni ugovor ističe za oko 18 dana :P Ja ga ne mogu produžiti sada? jer sam ih zvao jučer i pitao imaju li kakav disk pa su rekli da nemaju i da bi kroz 2-3 tjedna trebalo biti. Pa me zanima što ste im vi rekli da biste dobili hdd :S

Ukoliko ti ističe unutar promotivnog razdoblja (do 31. 12) HDD disk možeš dobiti, a moraš im napomenuti kako bi htio i jeftiniji flat jer su to dvije odvojene ponude, ona će ti trajati 12 mjeseci, a HDD i Simpa kartica će te koštati 24mjeseca obaveze.

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
15 godina
neaktivan
T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li naznaka?

aha jer su mi rekli da trenutno nemaju nikakav HDD pa mi nije jasno... probat ću ih opet danas dobiti pa pitati... nije mi samo još jasno ako mogu ugovor produžiti prije isteka :S (ističe za 18 dana)... i koliko je to jeftiniji flat :)

0 0 hvala 0
17 godina
xDinichx kaže...

aha jer su mi rekli da trenutno nemaju nikakav HDD pa mi nije jasno... probat ću ih opet danas dobiti pa pitati... nije mi samo još jasno ako mogu ugovor produžiti prije isteka :S (ističe za 18 dana)... i koliko je to jeftiniji flat :)

ako nemaju ništa za ponuditi za sada sačekaj do božića/nove godine... ugovor ionako nemoraš produžiti poslje isteka a obično kada dođe blagdansko vrijeme puknu raznorazne akcije...

www.gricni.com
15 godina
neaktivan
sokre kaže...

ako nemaju ništa za ponuditi za sada sačekaj do božića/nove godine... ugovor ionako nemoraš produžiti poslje isteka a obično kada dođe blagdansko vrijeme puknu raznorazne akcije...

Svakako bi ja sačekao i sve mislim da hoću, ali ako već imaju taj hdd i taj jeftiniji flat zašto ne uzeti :P trenutno mi najviše jedan HDD treba :)

17 godina
xDinichx kaže...

Svakako bi ja sačekao i sve mislim da hoću, ali ako već imaju taj hdd i taj jeftiniji flat zašto ne uzeti :P trenutno mi najviše jedan HDD treba :)

mozes odmah to naruciti, premda ne sumnjam da od velikog broja agenata ne nastane pomutnja oko necega sto jos sluzbeno nije zapocelo.

evo moje recenoce..."postovanje xxxx pri telefonu, imam informaciju da se moze dobiti wd hdd 320gb uz produzenje ugovora... ali to ne vidim na sluzbenim stranicama"... oni:  da, mozete,samo da provjerimo imate li ugovorenu obvezu,koji je vas broj? ...kuc kuc kuc.. da mozete, zelite da produzimo ugovor?

ja : da!

oni: inace informacija o hdd-u krece 15-toga kroz kampanju za bozicne pogodnosti. zbog toga jos nista nema na sluzbenim stranicama.

slobodno zovni opet.

Say cis again. Say cis again! I dare you! I double-dare you, motherfucker! Say cis one more goddamn time!
15 godina
neaktivan
torrente kaže...

mozes odmah to naruciti, premda ne sumnjam da od velikog broja agenata ne nastane pomutnja oko necega sto jos sluzbeno nije zapocelo.

evo moje recenoce..."postovanje xxxx pri telefonu, imam informaciju da se moze dobiti wd hdd 320gb uz produzenje ugovora... ali to ne vidim na sluzbenim stranicama"... oni:  da, mozete,samo da provjerimo imate li ugovorenu obvezu,koji je vas broj? ...kuc kuc kuc.. da mozete, zelite da produzimo ugovor?

ja : da!

oni: inace informacija o hdd-u krece 15-toga kroz kampanju za bozicne pogodnosti. zbog toga jos nista nema na sluzbenim stranicama.

slobodno zovni opet.

zvao prije ovog posta jedno 20min

rekao da imam info o tom HDD-u i jeftinijem flatu i ona meni: "da, da, možete to naručiti"

i eto :D lakše nego što sam očekivao

puj puj na pod da mi se ne urekne :D

14 godina

cekajte, znaci od 15 ovog mjeseca ta ce ponuda biti sluzbena, a kolika ce biti cijena flat rate za vrijeme te božićne ponude, ako itko zna??

recimo meni je istekao ugovor prije 2 mjeseca, imam 15 gb a doista bih želio preći na flat, inače plaćam 140 kn mjesečno(i brzinu i promet)

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2010 16:44 (fighterZu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
eo i ja produžio i dobio jetinije flat i hdd, jel ima tko ime i link od hdd-a i da li je to uopće ovaj sa slike? znam da je wd-ov ali me zanima malo više od toga :P
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
17 godina
xDinichx kaže...

imaju diskove, pričao sam s njima neki dan u vezi toga i mogu ga bez problema naručit uz produženje ugovora što ću i napraviti sutra..

i ako se ne varam, ovo je taj disk

ne znam koji je kontroler unutra al za disk sam poprilično siguran

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2010 16:47 (nixass).
15 godina
neaktivan
eterna luchar kaže...
eo i ja produžio i dobio jetinije flat i hdd, jel ima tko ime i link od hdd-a i da li je to uopće ovaj sa slike? znam da je wd-ov ali me zanima malo više od toga :P

potpisujem... kada mi je rekla da ima hdd pitao sam jel' to WD-ov pa je rekla da je (mada ne vjerujem njima baš nekako :P)

15 godina
eterna luchar kaže...

Znači uz produljenje ugovora na 24 mjeseca možeš uzet i jeftiniji net i HDD?

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
17 godina

to vam je taj wd elements.

odlican hdd, premda ste navikli vidjati wd passport-e.

Say cis again. Say cis again! I dare you! I double-dare you, motherfucker! Say cis one more goddamn time!
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan

Vjerovatno je to onda ovaj LINK pa evo pogledajte/mo što ćemo dobiti... dizajn jako lijep... bar meni, imam fetiš :P na crnu boju

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
eterna luchar kaže...

Vjerovatno je to onda ovaj LINK  pa evo pogledajte/mo što ćemo dobiti... dizajn jako lijep... bar meni, imam fetiš :P na crnu boju

ide mi uz laptop :)

17 godina
DamageHigh kaže...
eterna luchar kaže...

Da,  Flat će ti od sada mjesečno koštati 158kn (Prije 179kn) +HDD od 320GB+Simpa kartica sa 100kn na računu

17 godina
Ag008 kaže...
DamageHigh kaže...
eterna luchar kaže...

Da,  Flat će ti od sada mjesečno koštati 158kn (Prije 179kn) +HDD od 320GB+Simpa kartica sa 100kn na računu

to je zanimljivo..

mada mislim da meni flat već i je jeftiniji od prošlog produljenja..

karticu bi mogo koristit za net preko moba

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
protjeran
xDinichx kaže...

puj puj na pod da mi se ne urekne :D

Prije 3 dana braticu mi riknuo HDD kojeg je dobio s produzenjem ugovora!

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2010 20:46 (MorciTheCroat).
16 godina
neaktivan

a 2 godine su jamstva pa bar će dobiti drugi, a i sto riknutih hdd-ova ne može etiketirati cijelu seriju... nadam se {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2010 20:55 (eterna luchar).
17 godina
protjeran
eterna luchar kaže...
a 2 godine su jamstva pa bar će dobiti drugi, a i sto riknutih hdd-ova ne može etiketirati cijelu seriju...

Slazem se, ali u svakom slucaju losa reklama za tu seriju.

Isto kao i s mojom HD kamerom Toshiba Camileo p10 kod koje su baterije sa serijskom greskom.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2010 20:56 (MorciTheCroat).
15 godina

meni istice adsl 25.3.

jel mogu ja obnoviti prije, tj sad dok je ova akcija? htio bi na 24mj opet, treba mi hitno prijenosni, a 320GB ce dobro doc...plus 30kn jeftiniji flat - SUPER

jel tko ima iskustva sa prijevremenim obnavljanjem?

EDIT: ja vec sad placam 158kn, nakon prve godine koristenja su mi smanjili...kad bih obnovio sad bi dobio jos popust ili je to to?

EDIT2: sad sam vidio da su svima cijene 158kn...tako da mi nije jasno kako su ovi rekli da je to neki popust, kad je svima tako...

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2010 21:56 (RuskeGTT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RuskeGTT kaže...

meni istice adsl 25.3.

jel mogu ja obnoviti prije, tj sad dok je ova akcija? htio bi na 24mj opet, treba mi hitno prijenosni, a 320GB ce dobro doc...plus 30kn jeftiniji flat - SUPER

EDIT: ja vec sad placam 148kn, nakon prve godine koristenja su mi smanjili...kad bih obnovio sad bi dobio jos popust ili je to to?

Uopće ne možeš dobiti HDD niti popust, već ti je uračunat,a ukoliko ti ističe do 31.12 (tebi ne) možeš dobiti disk

16 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

meni istice adsl negdje u 3. 4. mjesecu...

jel mogu ja obnoviti prije, tj sad dok je ova akcija? htio bi na 24mj opet, treba mi hitno prijenosni, a 320GB ce dobro doc...plus 20kn jeftiniji flat - SUPER

ugovor možeš obnoviti max. 30 dana prije isteka,a 20kn jeftinije to možeš sada,ideš na moj t-com i odabereš flat 12mj

edit:vidim da već imaš jeftiniji flat

West Side
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2010 21:59 (al zagorec).
15 godina
protjeran

pozz ljudi, meni je ugovor istekao 7.10. Dali mogu i ja dobiti HDD ako sad produžim {#}

0 0 hvala 0
17 godina

Da, HDD i Simpa kartica sa 100kn na računu :) Ali samo na 0800 9000

14 godina
neaktivan

..

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.11.2010 0:31 (donmica).
14 godina
neaktivan
sokre kaže...
donmica kaže...

Evo ovako. Imam MAXadsl i kad sam ga dobio brzina mi je bila 7mB/s,a svima ostalima je bila brzina 4mB/s sto je normalna brzina. Ta brzina spada i pod cijenu i uslugu koju MAX adls pruža. Ali iz neznam kojeg razloga meni je zadnjih godinu dana i vise brzina bila dupla. Ali ne cijelo vrijeme. DOk bi MAXTV bio upaljen imao bih normalnu brzinu od 4mB/s ali kad bih ga ugasio brzina bi skocila na 7mB/s.  

mogu vam pokazat sliku:

http://img543.imageshack.us/img543/5281/dwspeed.jpg

Eh sad u cem je problem,to naravno mi nije bio nikakav problem nadasve bio sam sretan zbg toga... Ja sam dan nakon sto sam ovu sliku napravio korisio program "speedup my PC2010" i "ocistio" PC s tim programom i najednom idem provjerit brzinu vidim 4mB/s, gledam kako to. I tako sljedecih dana ista stvar nema promjene niti nista do dan danas. Bio MAX TV upaljen ili ugasen brzina je normalna kakva i treba bih 4mB/s. Cak bolje radi za 0,2 kad je MAXTV upaljen. Zasto se to dogodilo i mogu li ikako vratit kako je bilo. Je li moguce da je to od tog programa da se zbog njega to dogodilo ili su jednostavno u T-com-u to napravili (u što sumnjam jer sam prije instalacije tog programa imao "normalnu" brzinu ko inace i poslije provodjenja tog programa doslo je do promjene. Molim vas koji bi mogli znat kako da vratim na staro ili poništim radnje koje je onaj program napravio ili sto se tu dogadjalo da napisu svoje misljenje. Hvala svima

evo ja još uvijek jašem na 8mB/s

kako sam imao problema sa vezom njihovi tehničari/podizvođači su kampirali pa sam se malo raspitivao...

nije baš pogreška T-coma. tj. to je do hardvera u centrali (ako se nevaram simmens) na koji si spojen. u  t-com-u znaju za to ali im se ne isplati stavljati/mjenjati hardver dok nebude recimo krepao ili dok nebudu vršili nadograđivanje...heh molim se da to kod mene neće još dugo biti slučaj:) ili barem dok kod nas ne zaživi VDSL jer očito od optike ništa dogledno vrijeme.

jel znas nacin na koji bi vratio to nazad? PS nisam skuzio na koji simmensov hardwer mislis?

17 godina

u biti taj model simmensove centrale ne ograničava propusnost na adsl i max-tv tako da ako si na 4 i uzmeš max -tv pošto ti moraju za njega dići propusnost dobiješ 8mB/s, recimo kod mene u kvartu nas pola ima 8mB/S a pola nema jer mislim da kod širenja centrale nisu stavljali simmens ili je došao  novi model centrale koji može ograničiti brzinu.

povratka na staro nema zato jer su tebi vjerojatno premjestili priključak sa simmensa...

www.gricni.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

hm...

ja imam 2 max tv-a i 4mbits ADSL.

bio bih sretan da kad teveji ne rade imam 12 Mbits download a kad jedan radi, drugi ne, da imam 8Mbits

bem ti, ja ne bih onda ni gledao TV {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

disk je na putu {#}

16 godina
neaktivan
i moj baš sam jutros dobio sms :D
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice