T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.965
|
čitano: 7.100.968
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Re: T-Com Internet
Ag008 kaže...

S drugog foruma, došli novi MAX 2/3 paketi, uključuju turbo 50 i neograničene razgovore sa svima za 150kn odnosno 209kn sa snimalicom za max3, dobivaju se preko prodajnog predstavnika

Cjenik posebnih i proteklih ponuda
stranica 9

Od 18.05.2017. dostupna je ponuda novih MAX2 paketa u prodajnom kanalu za teleprodaju i savjetovanje korisnika i terenskoj prodaji za ugovornu obavezu od 24 mjeseca po cijeni od: novi MAX2 paket od 119,20 kn bez PDV-a odnosno 149,00 kn s PDV-om na bakrenoj infrastrukturi; novi MAX2 paket od 135,20 kn bez PDV-a odnosno 169,00 kn s PDV-om na optičkoj infrastrukturi; novi MAX3 paket od 167,20 kn bez PDV-a odnosno 209,00 kn s PDV-om na bakrenoj infrastrukturi; novi MAX3 paket od 183,20 kn bez PDV-a odnosno 229,00 kn s PDV-om na optičkoj infrastrukturi. Ova ponuda nije dostupna uz Magenta 1 ponudu.

https://www.hrvatskitelekom.hr/ResourceManager/FileDownload.aspx?rId=3129&rType=2

Svi MAX paketi na jednom mjestu
MAX2 i MAX3

MAX3
MAXtv osnovni paket
Snimalica 10
Neograničeni (Flat) internetski promet
Brzina do 50 Mbit/s
Neograničeni razgovori prema svim fiksnim i mobilnim mrežama u Hrvatskoj bez naknade za uspostavu poziva
Prikaz broja pozivatelja (CLIP)
POGODNOSTI PO IZBORU
Do 530 kn uštede uz HT električnu energiju
Vrijednosni bon od 400 kn za Sancta Domenica trgovine
Wi-FI pojačivač signala ili neki drugi koristan uređaj po super cijeni
https://www.hrvatskitelekom.hr/max-paketi/paketi

Najveća dostupna brzina interneta u paketu ovisi o vrsti infrastrukture (bakrena ili optička) i tehničkim uvjetima vašeg kućnog priključka kao što su kvaliteta linije i kućnih instalacija ili udaljenost od telefonske centrale. Osnovna brzina na bakrenoj infrastrukturi iznosi do 50 Mbit/s (download).

da, zgodno, samo do te cijene tog paketa se ocito "mora cekat" predstavnika sto kuca na vrata. na SZK ne nude to, zanimljivo..

steta nemam broj od nijednog da zvrcnem i pitam hah

14 godina
Ag008 kaže...

Još kome su "moj HT- moji dokumenti" prazni?

http://prntscr.com/fgo0be

Do jučer su tu bili ugovori i zahtjevi u pdfu

I kod mene je takva situacija, ali lagao bih da sad kažem da je tu ikad išta bilo. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
odjavljen
T-Com Internet

Kod mene ista stvar, jucer pod mojim dokumentima ne nalazim nista, dok prije koji dan sam uredno pregledavao ugovore. Prijavio na chatu rekli su da ce otkloniti problem

0 0 hvala 0
8 godina
@hrca

Na webu ht poklikaj da te kontaktira prodajni predstavnik. Meni su isti dan dosli doma.
8 godina
neaktivan
bunker kaže...
@hrca

Na webu ht poklikaj da te kontaktira prodajni predstavnik. Meni su isti dan dosli doma.

Je, nasao sam to, medjutim jedino veci gradovi su im u opcijama o.O

stavio sam najblizi, pise da ce zvat prije radi dogovora pa cemo bas vidjeti..

tnx za info! :)

8 godina
Meni ponudili na bakru vdsl, 60 mbps, flat net, flat voice 149 kn, free panasonica, ... Odnedavno imamo uu kvartu novuu ht centralicu, ona kaj lici na semaforski ormarić, pa sad mi tako nude...
8 godina
neaktivan
bunker kaže...
Meni ponudili na bakru vdsl, 60 mbps, flat net, flat voice 149 kn, free panasonica, ... Odnedavno imamo uu kvartu novuu ht centralicu, ona kaj lici na semaforski ormarić, pa sad mi tako nude...

ja bi pecao ovaj max3 za 210kn ako bude moguce :D ali i ovo tvoje je ok cijena da. kontam da je s PDV-om taj iznos (tj. iznos racuna, ne paketa?)

8 godina
Da, to su cijene sa pdvom. Dosao mi i ugovor na mail, ali ga jos nisam potpisao, pokusavam izvući jos pokoju pogodnost.... 😊
14 godina
neaktivan
T-Com Internet

Ponudili su zi 50 ili 60 brzinu? Znam da ima do 50, ako ima i 60 onda super :D

BF4 & BF1 - Tonyhrv
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Ht predstavnik je spominjao 60 ili 50, sad si me zbunio... 😊

U ponudi na ugovoru nema tih brojki a prava brzina bi se odredila kad dodje tehnicar sa modemom. Kako sam 200 m od te nove centrale, brzina bi trebala biti dobra.

Malo me brine modem kojeg dijele, speedport w724 da mu je wifi losiji pa mi nebu pokrivao obje etaže kuće.

.
15 godina
bunker kaže...
Ht predstavnik je spominjao 60 ili 50, sad si me zbunio... 😊

U ponudi na ugovoru nema tih brojki a prava brzina bi se odredila kad dodje tehnicar sa modemom. Kako sam 200 m od te nove centrale, brzina bi trebala biti dobra.

Malo me brine modem kojeg dijele, speedport w724 da mu je wifi losiji pa mi nebu pokrivao obje etaže kuće.

.

meni nitko nije odgovorio pa cu ja tebi. Taj speedport ako dobis baci ga u zid,ne valja ni lan ni wifi,dva put mjenjali i isto,sad sam uzeo svoj ruter i sve preko njega uredno radi.

Na speedportu wifi imas u toj sobi,izvan zaboravi. Lan ti malo dela malo ne,kak mu se da. Drugi ruter nemaju...

8 godina

Da...znam da taj ruter nije baš reprezentativan primjerak. Zbog toga sam i zvao teh podrsku ( pravu, a ne studente u szk ) i covjek rece da kada me nazove tehnicar da bi dosao sa modemom, da inzistiram da ponese sva 4 modela koje imaju u ponudi ( tako meni rece da imaju 4 modela trenutno, danas smo razgovarali ) i da isprobamo sve, i ako neradi odmah mogu i odustati od usluge...

.
13 godina
odjavljen
T-Com Internet

Broj od T-com službe koja se bavi starim korisnicima 0800 247 248 

Preko njih sam ugovorio novi paket po povoljnoj cijeni..eto nadam se da će nekom biti od pomoći.

0 0 hvala 2
8 godina
neaktivan
T-Com Internet

a jel ima neki predstavnik tu na forumu ili jel ima netko broj od nekog da ga mogu kontaktirat i pitat bas za onu ponudu s prosle stranice?

0 0 hvala 0
8 godina
hrca02 kaže...

a jel ima neki predstavnik tu na forumu ili jel ima netko broj od nekog da ga mogu kontaktirat i pitat bas za onu ponudu s prosle stranice?

Mislim da ti terenski prodajni predstavnici imaju teritorijalno ograničenje na kojem mogu djelovati pa ti ništa ne vrijedi broj osobe koja je bila kod mene ukoliko nismo u istom dijelu istoga grada.

Ti vanjski prodajni predstavnici su u stvari nekakve male tvrtkice koje su dobile koncesijski ugovor sa HTom na neko određeno vrijeme na nekom određenom prostoru.

Budi oprezan, jer to nisu nekakve dugoročne firme a niti su im djelatnici nekaj posebno obrazovani i isto znaju da je to sve na ograničeni rok, pa dok traje traje. Mom susjedu su obećali svašta a kada je došao ugovor tek tada je skužio bananu....   

Imaš 08009000 i sve kaj ti neko obećava provjeri putem te linije na kojoj se razgovori snimaju pa ipak moraju paziti kaj lupetaju. Ovaj terenski predstavnik spika na mob i zna da može i pretjerati a ti to posle nemaš čime potkrijepiti...

.

8 godina
neaktivan
bunker kaže...
hrca02 kaže...

Mislim da ti terenski prodajni predstavnici imaju teritorijalno ograničenje na kojem mogu djelovati pa ti ništa ne vrijedi broj osobe koja je bila kod mene ukoliko nismo u istom dijelu istoga grada.

Ti vanjski prodajni predstavnici su u stvari nekakve male tvrtkice koje su dobile koncesijski ugovor sa HTom na neko određeno vrijeme na nekom određenom prostoru.

Budi oprezan, jer to nisu nekakve dugoročne firme a niti su im djelatnici nekaj posebno obrazovani i isto znaju da je to sve na ograničeni rok, pa dok traje traje. Mom susjedu su obećali svašta a kada je došao ugovor tek tada je skužio bananu....   

Imaš 08009000 i sve kaj ti neko obećava provjeri putem te linije na kojoj se razgovori snimaju pa ipak moraju paziti kaj lupetaju. Ovaj terenski predstavnik spika na mob i zna da može i pretjerati a ti to posle nemaš čime potkrijepiti...

da to je problem ako je tako.. a u dve god mi nitko nije pokucao na vrata ni nudio nista, sumnjam da ce danas haha

pa moze on meni obecat sta hoce, kad ja nista ne aktiviravam dok ugovor ne vidim i potpisem. taman ne aktivirao nista. ja nisam penzic sa sela da vicem samo "moze, sinko" iako jesam sa sela :D plus naravno provjera na SZK dok sjedi pored mene. a imaju i foru provjere agenta po imenu i prezimenu na stranici kolko sam vidio.

steta, dobar im taj paket i cijena preko agenta al ocito nista od toga.

14 godina
hrca02 kaže...
 dobar im taj paket i cijena preko agenta al ocito nista od toga.

Ak si novi korisnik nazovi službu za savjetovanje pa probaj dogovoriti približno tu cifru. Možda će ti i dalje biti prihvatljivo makar malo skuplje. Imaš naveden broj par postova iznad.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
hrca02 kaže...
bunker kaže...
plus naravno provjera na SZK dok sjedi pored mene.

Nevalja to.

Ovi na 08009000 nemaju ponude od prodajnih predstavnika. Prodajni prica s nekim drugim odjelom, neznam kojim, al nije 08009000 tako da ono sto ti prodajni da, trazi da ti bude napisano u ugovoru i onda ti nemoze nista prodavat vise nego sto moze ispunit, ali ako budes isao provjeravat ponudu prodajnog na 08009000 ocekuj da ti oni recu da to nemozes, jer je meni bila ista prica, samo s drugim razlogom.

Prodajni dosao, pricao s nekim odjelom, potpisali mi sve kako smo rekli (max2xs+ono sta je vec islo sve s tim). Na ugovoru je tocno pisala svaka stavka i mjesecni racun nakon toga, crno na bijelo. Pri ukljucenju mi stave 4mbps adsl i kao nema vdsla opce. Zovem 0800 ovi naravno "nemozete vi vdsl, nema sanse" plus jos ove druge stvari sto sam potpisao. Zovem prodajnog, on slucajno jos radio (jer je nakon mjesec dana broj bio iskljucen, valjda istekao ugovor), kazem mu sve, on zove svoj odjel i javi mi da je potvrdjeno ono kako je meni rekao, ali da ja mogu raskinut ugovor ako hocu ako mi ne ukljuce. Rekao je da ce poslat tehnicara da me ukljuce na vdsl. Nakon 2 dana me zove tehnicar i pita u cem je problem, ja mu objasnim, potpisao vdsl, 0800 govori da nemoze, prodajni da moze, i da ako ne moze da raskidam. Kaze on da ovi na 0800 pricaju gluposti, da mu dam par minuta i da ce on sredit, i naravno, vdsl ukljucen. Ista stvar s maxtv, nisu neke stvari bile ukljucene, 0800 pojma nema da ti paketi ne postoje ko me prevario, al da ce me spojit s nekim odjelom od maxtv-a, kasnije tijekom dana me zvao neki lik bas za maxtv s obicnog moba (098 neki), ja mu rekao o cemu se radi, i on samo rekao nema probelma, sa cemo to rijesit, oni tamo ne vide te pakete pa nemogu vam oni to ni ukljucit.

Uglavnom, nemozes provjeravat ponude prodajnih na 0800, ali neka ti sve sto on kaze bude crno na bijelo u ugovoru i nemas brige.

12 godina
T-Com Internet

Meni je pak rečeno da ako uzmem preko prodajnog predstavnika taj kao jeftiniji paket da nemam pravo na nikakve pogodnosti, a vidim da drugim ljudima koji su isto to uzeli daju. Kak je onda sad na kraju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
T-Com Internet

Ma oni ne znaju ni sami sta rade i kako mogu. Ja sam imao brzinu 20 dvije godine, pa su mi smanjili na 10... Nakon nebrojenih poziva i zafrkancija poslao sam prigovor pisanim putem, da bi mi odgovorili da ne mogu imati 20 brzinu (iako mi linija podrzava 25), i da nisam nikad ni mogao imati tu brzinu. A ja sam skoro 2 g koristio 20 bez problema. Rade budale od ljudi i totalno su nesposobni... Oni bez problema vide koju sam ja uslzugu koristio, jos sam im poslao i screenshot stare izmjerene brzine (20) i isto tako ss iz rutera preko admina gdje se vidi da linija podrzava preko 25... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ovisi kako ugostiš prodajnog predstavnika.

Ako mu ponudiš piće, kolače, on je dobro raspoložen

https://www.hrvatskitelekom.hr/predstavnici

Radno vrijeme prodajnih predstavnika je većinom 12-18h.

Ugovor se ne može sklopiti preko telefona već morate otići u njihov ured (ZG, ST, RI, OS) ili će on doći do vas ako ste u tim gradovima i bližoj okolici.

uz Max 3XS 209kn

(neograničeni pozivi prema fiksnim i mobilnim mrežama bez uspostave poziva, uključen prikaz broja pozivatelja, flat-osnovna brzina Turbo 20,  MaxTV osnovni paket, Snimalica 10*-> extra, ako je dobro raspoložen)

+ mogućnost Sport Plus HD za 15kn/mj

+ mogućnost Pickbox 4kn/mj -12 mj (nakon toga nemaš)

ako je dobro raspoložen dobivaš i za 1kn jedonkratno:

Panasonic bežićni telefon (7 dana od uključenja) i

D-Link wifi extender (7 dana od uključenja)

ili

Pixi Tablet 8"-99kn jednokratno ali tada ne dobivaš gratis prikaz broja pozivatelja (15kn/mj)  i osnovna brzina je 4Mbps.

Navedeno preko prodajnih predstavnika važi isključivo za nove korisnike i novi telefonski broj, ne vrijedi za prijelaz sa drugih operatera, postojeće HT-a.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com +Banggood kuponi za -10$ na PP
8 godina

Ja prenosim broj sa amisa na ht, i ponuda je 149 kn, flat net, flat fiksni voice, 1000 mobilnih minuta, caller id, bežični panasonic, 20-50 mbps ovisno o liniji. Jucer sam im potpisao. Imam 14 dana od ukljucenja da odustanem ako me negdje zakinu. Nudili su i maxtv za 30 kn ( 20 pa onda 40 u drugoj godini ) no zasad to nisam htio. Nude i struju sa 45 kn mjesecnog popusta no niti to zasad nisam htio.

Zvao sam 08009000 i već jucer navecer im je u sistemu vidljiv moj ugovor i zahtjev te kazu da su vidljive sve stavke koje sam dogovorio sa prodajnim predstavnikom.

Prije vise godina sam imao losa iskustva sa ht, pa su svi savjeti dobrodosli. Ako vidite di i kako me mogu sprciti,javite na vrijeme...

😊

.
17 godina

Za Maxtv si pogrešno shvatio, Maxtv nisi mogao dobiti za tu cijenu, već bi onda bio max3 paket od 209kn, postoji opcija "dodatni maxtv prijamnik" najjeftinije, 20kn prva, 40kn druga godina ali kada već imaš jedan maxtv prijamnik.

Ovo je standardni Max2 XS za 149kn.

Te cijene predstavnici imaju samo za nove korisnike ili za prijelaz sa VIP grupe (B.net, Amis, VIP), ne vrijede za prijelaz sa Iskona, Optime i H1 (HT grupa).

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.6.2017 11:04 (Ag008).
8 godina

Ok. Hvala ti. Ovo kaj sam znaci dogovorio i potpisao bi trebalo biti ok ? Nisam siguran da li ću morati doplaćivati 10 kn za brzine veće od 20 mbps....
17 godina

Da, ima puno ljudi to.

Morati ćeš +10kn/mj za Turbo 50 tj ako želiš brže od 20mbps.

13 godina
odjavljen
bunker kaže...

Ja prenosim broj sa amisa na ht, i ponuda je 149 kn, flat net, flat fiksni voice, 1000 mobilnih minuta, caller id, bežični panasonic, 20-50 mbps ovisno o liniji. Jucer sam im potpisao. Imam 14 dana od ukljucenja da odustanem ako me negdje zakinu. Nudili su i maxtv za 30 kn ( 20 pa onda 40 u drugoj godini ) no zasad to nisam htio. Nude i struju sa 45 kn mjesecnog popusta no niti to zasad nisam htio.

Zvao sam 08009000 i već jucer navecer im je u sistemu vidljiv moj ugovor i zahtjev te kazu da su vidljive sve stavke koje sam dogovorio sa prodajnim predstavnikom.

Prije vise godina sam imao losa iskustva sa ht, pa su svi savjeti dobrodosli. Ako vidite di i kako me mogu sprciti,javite na vrijeme...

😊

.

pod moj telekom na tcom stranici pod moji dokumenti možeš vidjeti sve zahtjeve i ugovore koje si sklopio i koliko ćeš plaćati..

Neznam hoćeš li moći vidjeti sad pošto je nešto u kvar,  bar ja nemogu svoje dokumente vidjeti trenutno..al tamo uglavnom sve vidiš,  isto tako bi trebao dobiti ugovor na kućnu adresu..sa cijenom koju si ugovorio

8 godina
Kaj mogu već sad kreirati taj mojtelekom account ?

.
13 godina
odjavljen
bunker kaže...
Kaj mogu već sad kreirati taj mojtelekom account ?

.

mislim da možeš,  dovoljno je upisati oib kad pravis profil i oni ti povezu sve usluge koje imas na profilu.

15 godina
neaktivan
T-Com Internet

zvao sam za novi STB i dan dva nakon me zovu iz t-coma sa ponudom pošto nemam ugovor za 2 godine.

broj 0800 247 248 je taj odjel za postojeće korisnike i mogu ponuditi veće popuste nego ovi obični iz odjela prodaje.

Dosad bez ugovor plaćam stari max3m paket (osnovna halo usluga,osnovni max tv, i flat adsl 4 mbit) =319 kn

iz običnog odjela prodaje mi nudili isto to samo uz snimalicu za 250,00 dok iz odjela za postojeće imam sve isto kao i dosad što plaćam 319 kn ali su oni snizili cijenu na 209,00. 

Eto, sve se da s njima cjenkati pa možda nekome pomogne informacija.

Moj PC  
2 0 hvala 3
8 godina

Ima netko ovdje iskustva kao kupac struje od ht-a ?

Ako uzmem i struju od njih, uz max2, nude mjesecni popust od 45 kn na dve godine....bar me tako uvjerava prodajni predstavnik. Usporedbom vidim da im je osnovna cijena struje ipak malo skuplja od npr Gen-I ....pa neznam koliko onda taj njihov popust nakraju stvarno umanji racun u odnosu na sadasnji...

.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice