T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.720
|
čitano: 6.676.824
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: T-Com Internet
DoctorEvil kaže...
Tirkiz kaže...

Hibridbox radi primarno preko bakrene telefonske žice a 4G se koristi kada žica ne radi.

Jel imaš dostupan telefonski priključak?

Ako nemaš, onda gledaj druge usluge kao Gigabox+ koje ne zahtijevaju bakreni priključak nego rade samo preko mobilne mreže.

Taj hibridbox bi trebao biti 200GB po 4G (brže) i onda dalje po bakru (sporije). Imam telefonski priključak i mislim da je 4G signal OK tako da mi nije jasno kak ne bi bilo dostupno. Trenutno sam samo na bakru koji daje nekakvih 25/5 već godinama, pa sam mislio neki upgrade uzeti.

Bakar je primarno, a hibridbox onda povrh bakra, npr, meni je trenutno ukupna potrošnja prometa 250 GB, a hibridbox 20GB. I brzina je limitirana, na mobitelu ide do 150/40, a hibridbox recimo 30/20.

Evo korekcija, krivo sam nešto gledao u moj telekom aplikaciji, sad mi baš stigao sms da sam potrošio svih 200GB hibridbox prometa. I to mi je sad malo čudno, jer sam ovaj mjesec prešao na novi ugovor, u prošle 2 godine nikad nisam dobio tu poruku, a korištenje recimo da je ujednačeno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.10.2024 12:37 (sosta).
10 godina
sosta kaže...

Bakar je primarno, a hibridbox onda povrh bakra, npr, meni je trenutno ukupna potrošnja prometa 250 GB, a hibridbox 20GB. I brzina je limitirana, na mobitelu ide do 150/40, a hibridbox recimo 30/20.

Evo korekcija, krivo sam nešto gledao u moj telekom aplikaciji, sad mi baš stigao sms da sam potrošio svih 200GB hibridbox prometa. I to mi je sad malo čudno, jer sam ovaj mjesec prešao na novi ugovor, u prošle 2 godine nikad nisam dobio tu poruku, a korištenje recimo da je ujednačeno.

Trebalo bi prvo biti tih 200 GB pa onda bakar, iz ovoga kako piše na njihovoj stranici.

10 godina
Tirkiz kaže...

Radi Gigabox+ i na 4G mreži ako nije dostupna 5G mreža

A jel ima još uvijek ono da kad potrošiš neki broj GB da te bace na 5Mbit/s brzinu? Mislim da je tako bilo prije. Ne vidim da to piše više na njihovoj stranici.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.10.2024 12:44 (DoctorEvil).
3 godine
DoctorEvil kaže...

A jel ima još uvijek ono da kad potrošiš neki broj GB da te bace na 5Mbit/s brzinu? Mislim da je tako bilo prije. Ne vidim da to piše više na njihovoj stranici.

Pisali smo to već, od ovog ljeta na Gigabox-u nema više limita na prometu nakon kojeg spuštaju brzinu :)

3 godine
T-Com Internet

12. 11. mi prestaje ugovor s T-com od 24 mj.

Inače, u kući sam, maltene u centru grada, a jedina "žičana" opcija je bakar.

No, dobro, imao sam maks brzine s gfast tehnologijom,

Downstream182499 kbit/s
Upstream50224 kbit/s
-uvijek stabilno, nemam zamjerke.

dodatno+ još jedan IPTv prijamnik, Mash tanjur za wi fi.

Ponovo bih ugovorio s njima 24 mj. s magentom za jedan telefon.

Ima li ovdje tko od agenata da mi da nekakav popust ? znam za 3 mj.

Može li npr 6 mj  free, ili nešto slično jer sam staaaari korisnik ?

Hvala, može na pm.

He, ni jedne greške na liniji.-..

合氣道
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2024 18:27 (Zaporožac).

0 0 hvala 0
3 godine
T-Com Internet

Ima li koga, bump ? 

合氣道

0 0 hvala 0
16 godina

nema, i ja sam prije 10 dana pitao isto, 0 bodova, tako da idem u iskon platiti 7e manje za identičnan internet u istoj firmi ali s drugim imenom

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
9 godina

Za 7€ manje si zadnja rupa na svirali u slučaju problema. Prioriteti su HT poslovni, HT privatni, komercijalno-regulirane (kvar HT dijela linije ili opreme) za treću firmu (A1, Iskon, Telemach, ostali...) i onda Iskon korisnici. Iz iskustva znam da ako nije HT korisnik kad je neka gužva, tehničarima malntene niti nisi na listi jer Iskon korisnika može samo poklikati na kartici kao da je nešto odradio i otići raditi nešto sasvim deseto, uključujuć i sjedenje u birtiji bez straha za umanjenje učinka tj. ostvarene "minute".

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2024 23:33 (Nuclear_Phoenix).
4 godine
T-Com Internet

Zato sam jučer u temi o Telemachu (i bakrenim paricama, a time i o HT-u) napisao da je to razlog mog ostanka na HT-u. Kad sam imao kvar, reagirali su brzo. Kvar je najduže trajao dan i pol, obično puno kraće.

0 0 hvala 0
14 godina
T-Com Internet

Već neko vrijeme u zadru imam problem sa internetom. Kad je max tv upaljen tj. neki programi kao npr amc ping u world of tanks skače sa 50 na 100 , a ako se premotava film onda na 200+ .. Kad sam zvao korisničku službu prije mjesec dana cura iz korisničke me uvjeravala da to nema veze, da bi na kraju rekla da je kao nešto bilo pušteno bez ograničenja..

Ima netko sličnih problema i ima li se smisla sa njima natezati oko toga?

**doma sam svaki par tjedana

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.10.2024 19:24 (anarky1988).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice