T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.965
|
čitano: 7.102.441
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: T-Com Internet
dinos3 kaže...
galinjo24 kaže...

Za koliko obicno dođe modem od slanja zahtijeva za vdsl....ja sam ga narucio u petak...i koja sluzba dostavlja?

Nedavno kad smo pricali posalo sam ti ja svoj razgovor s njima prije par tjedana...
Meni je trebalo 9 dana da stigne router, iako su mi oni napisali da ce doci u roku 7 dana.
Dostavlja ti ga HP.

Vidiš ja sam petkom naručio, u utorak je bio kod mene, vjv ovisi di živiš. Meni su poslali novi router iako sam imao vec takav, onaj zte 931 zxdsl

http://valid.canardpc.com/cache/banner/fmwm3z-4.png
12 godina
T-Com Internet

Ja sam isto naručio Turbo 30 u petak, u utorak je stigao router i u srijedu ujutro je došao mail da je pušta nova brzina. HP Express nosi router i uzima stari.

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
T-Com Internet

Hm, na stranici nema opcije mi za Turbo50 kad sam prijavljen, tehničar na chatu kaže da imam mogućnost aktivacije tog paketa

evo print screen 

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2015 19:29 (VedranMik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
T-Com Internet

Ima li netko VDSL na području Španskog u Zagrebu?

I je li moguće da line attenuation bude 21.9 ako sam udaljen 170m od centrale kako je tehnicar izmjerio? Čini mi se previše

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
minimalna zajamčena brzina interneta

Sestra na otoku ima paket internet+maxtv od T-coma i koliko sam vidio internet je prilično spor.
Slučajno sam išao izmjeriti brzinu interneta na http://www.speedtest.net/ i dobio sam ove podatke:
Download: 3.85 mbps
Upload: 0.55 mbps
To mi izgleda presporo jer ja imam B-net paket (najeftiniji paket) i brzina download / upload je u odnosu (oko) 12/2 mbps. Brzinu smo mjerili u prostoriji gdje je i ruter i signal je maksimalan (5 crtica)
Da li je stvarno to normalna brzina T-coma ili se sestra treba žaliti.
Da li ima igdje neki podatak koju minimalnu brzinu mora obezbjediti pružatelj usluga.

0 0 hvala 0
15 godina
Re: minimalna zajamčena brzina interneta

Evo nas na lijepom mjestu hahahhah

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2015 22:00 (galinjo24).
12 godina
neaktivan
peace_of_cake kaže...

dobro ste rekli, cjenik

opcija 'Turbo++ 500' dodatna pristupna brzina 500/250 Mbit/s , bez ugovorne obveze 500,00kn

ZNACI JEL IKO ZNA tu sa foruma ko radi za t.com ko agent ,kaj nije ruter optički ovaj koji sad imaju korisnici limitiran da nemoze podnest vece brzine od 100mb/s?? a oni nude 200mb/s?? jel to znaci da moraju doc spojit novi ruter da bi imo 200/100 ili??

13 godina
protjeran
tako velike brzine idu samo na optiku. za 30 mb/sec može i bakar.
A lie does not become truth wrong does not become right and evil does not become good just because it is accepted by a majority
12 godina

mislim da ako se spojis preko kabla da mozes bez beda imati tu brzinu...jedino wifi je upitno..

12 godina
neaktivan
glagoljica kaže...
tako velike brzine idu samo na optiku. za 30 mb/sec može i bakar.

imam optiku vec 100/20

13 godina
protjeran
u čemu je onda problem? veća brzina se automatski pusti.
A lie does not become truth wrong does not become right and evil does not become good just because it is accepted by a majority
12 godina
neaktivan
roby27 kaže...

mislim da ako se spojis preko kabla da mozes bez beda imati tu brzinu...jedino wifi je upitno..

Nemoguce sa ovim smečnim ruterom ( ZTE ZXDSL 913VII) imat 200mb i 100 upload nemoguce sad je frend gledo na internetu i max brzine koje ruter moze podnest su 100down i 50mb up tako da ako ocu imat 200mb i 100mb TCOM bi mi moro dat novi ruter koji podrzava vece brzine!

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2015 0:05 (Nvidia GTX 680).
13 godina
protjeran
jesi platio za tu 200/100 pa je ne možeš dobit?
12 godina
neaktivan
glagoljica kaže...

Nisam jos ali planiram tako da me zanima kako misle pustiti meni brzinu od 200mb ako ruter nemoze imat brzine vece od 100mbs znaci imam hardverski limit kak onda prodaju 200mb brzinu ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2015 0:06 (Nvidia GTX 680).
12 godina

a gdje ste nasli koliko ima limit taj ruter?

13 godina
protjeran
za svaku brzinu koju isporučuju t-com ima odgovarajući router. tu neće bit problema. ako treba stavit novi zamjenit će ti ga besplatno. btw, kolko bi te koštala ta usluga mjesečno?
13 godina
neaktivan
roby27 kaže...

Ako u user manual stoji da je max. za download 100, a za up 50 Mbit/s onda sumnjam da router može potegnuti 200. U tom slucaju T-Com mu daje drugi router i to je to. Ako Optima daje TP-Link routere koji idu do 300 Mpbs onda može i T-Com.

17 godina
Nvidia GTX 680 kaže...
glagoljica kaže...

Nisam jos ali planiram tako da me zanima kako misle pustiti meni brzinu od 200mb ako ruter nemoze imat brzine vece od 100mbs znaci imam hardverski limit kak onda prodaju 200mb brzinu ?

100 Mbps switch u ZTE 931 VII može, ako imaš 2 računala i vezu s 200 Mbps downloada u isto vrijeme na dva računala proslijeđivati po 100 Mbps.

Twitter: @191x7
12 godina
neaktivan
191x7 kaže...
Nvidia GTX 680 kaže...
glagoljica kaže...

100 Mbps switch u ZTE 931 VII može, ako imaš 2 računala i vezu s 200 Mbps downloada u isto vrijeme na dva računala proslijeđivati po 100 Mbps.

Imam jedan pc,vjerovatno cu dobit novi ruter onda hvala ekipi na odgovorima :D

15 godina
neaktivan
T-Com Internet

Šro se optike i brzine tiče, frendu smo uzeli 200/100 brzinu i u roku 2 dana došao tehničar sa novim routerom u ponudi, riječ je o Speedport W724V Type Ci.

Nisam stigao do frenda da malo pogledam kako se ponaša,al frend kaže na kablu je naravno 200/100 dok wlan šalje 60ak/90ak.

Bears, Beets, Battlestar galactica!
Moj PC  
3 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
T-Com Internet

Ja sam u ponedjeljak podnio zahtjev za Turbo 30 i rekli su mi da će router najkasnije biti kod mene u četvrtak. Nije došao ni jutros pa sam ponovno zvao i kažu da će doći do srijede 

0 0 hvala 0
14 godina
Ima di mozda kakav plan di ce i kad dovest optiku?
15 godina
FanBoy kaže...

Ja sam u ponedjeljak podnio zahtjev za Turbo 30 i rekli su mi da će router najkasnije biti kod mene u četvrtak. Nije došao ni jutros pa sam ponovno zvao i kažu da će doći do srijede 

Ja sam narucio u petak i kazu isporuka mora biti u 7 dana...nije još stigao

12 godina
neaktivan
galinjo24 kaže...
FanBoy kaže...

Ja sam narucio u petak i kazu isporuka mora biti u 7 dana...nije još stigao

Ja sam naručio u ponedjeljak, a kažu mi da će doći do srijede tako da ovo isporuka u roku 7 dana kod mene ne vrijedi. Svaki agent ima svoju priču...pet puta nazoveš i pet puta ćeš dobiti različit odogovor 

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2015 11:24 (FanBoy).
15 godina
GeneralPag1997 kaže...
Ima di mozda kakav plan di ce i kad dovest optiku?

Nema.

13 godina
protjeran
DwightSchrute kaže...

Šro se optike i brzine tiče, frendu smo uzeli 200/100 brzinu i u roku 2 dana došao tehničar sa novim routerom u ponudi, riječ je o Speedport W724V Type Ci.

Nisam stigao do frenda da malo pogledam kako se ponaša,al frend kaže na kablu je naravno 200/100 dok wlan šalje 60ak/90ak.

zašto nema punu brzinu na wirelessu?

12 godina
neaktivan
T-Com Internet

Naručio sam 200/100 brzinu saljem slike kad dode tehničar i sve spoji to od rutera i brzine :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2015 13:18 (Nvidia GTX 680).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
T-Com Internet

Imam MAX 3L paket, brzina internetske veze mi je 4Mbps.

Sada me zanima kako se i po kojoj cijeni recimo može podignuti brzina na 6Mbps?
Ako se ne varam na području gdje ja živim (otok Rab) može max 6Mbps...

Naišao sam na ovo , ali me zanima dali je to uisitnu tako recimo 6Mbps (sadašnja cijena računa +10kn) druga stavka po redu.

Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
T-Com Internet

Nazovi ih i pitaj dali ti je dostupan VDSL. Na ADSL-u nedaju više od 4mbps. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Vkm996 kaže...

Nazovi ih i pitaj dali ti je dostupan VDSL. Na ADSL-u nedaju više od 4mbps. 

a dal za taj VDSL moram mjenjat i papirologiju, jer mi je prvi T-centar gdje to mogu mjenjat u Ri (j*** kad živim na otoku)...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice