T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.965
|
čitano: 7.125.260
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li naznaka?

Zna li tko kako dodati mac adrese na listu a ostalima zabraniti pristup wirelessu? U pitanju je bijeli TG782i ruter.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Koliko košta postavljanje 1 km optičkog kabla (kabel i radovi)?

All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2014.
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.6.2014 20:35 (Diplomirani pješak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Sad čekanje da se postavi optika... "ovo ljeto".

Imam već Amis postavljenu al je drek kad je 40/20 max isplativa brzina i dosta ljudi koje znam je imalo problema s njima.

Koliko god T-Com imao loše cijene za DSL pakete uvijek sam dobivao 8/0.7 ili više na paketu od 4/0.25.

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // 4820K@4.6GHz // 6GB DDR3 // R9 280X // Ereboss // Silencio 652
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li nazn
Diplomirani pješak kaže...

Koliko košta postavljanje 1 km optičkog kabla (kabel i radovi)?

Zavisi da li se provlaci kroz kanalizaciju ili se kopa 1km :)

14 godina
neaktivan

Ee tu kod nas ove i slijedeće godine se postavlja kanalizacija. Kome to treba predložiti da se postavi optika?

EDIT: I stvarno su svi skupa budale, za 10-15 godina bude se netko sjetio idemo postaviti optiku i razbijat će novu cestu itd, a sad nitko ništa ne mrda dok se može. Da bar netko od više pozicioniranih u HT-u vidi ovu temu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.6.2014 9:42 (Diplomirani pješak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Upravo poslao upit za max2 S paket 215 kuna..

Pa da vidimo da li stare korisnike imalo poštuju..

Inače, već dosta vremena razmišljam o odlasku sa t-coma..Iako to njima ništa ne znači..Ali jednostavno je taj prelazak tlaka, odjave, prijave, hoće li biti sve u redu..Mislim, komplicirano je..

0 0 hvala 0
17 godina
Diplomirani pješak kaže...

Ee tu kod nas ove i slijedeće godine se postavlja kanalizacija. Kome to treba predložiti da se postavi optika?

EDIT: I stvarno su svi skupa budale, za 10-15 godina bude se netko sjetio idemo postaviti optiku i razbijat će novu cestu itd, a sad nitko ništa ne mrda dok se može. Da bar netko od više pozicioniranih u HT-u vidi ovu temu.

Zato što se to protivi našoj (hrvatskoj) poslovnoj etici koja kaže:  Zašto nešto naplatiti jedanput kad možeš 5 puta.

Znači svako kopa svoje (vodovod, plinovod, ht, HEP itd)

Ali s pozitivnog gledišta bar ti je zemlja ispred kuće rahla i meka {#}

14 godina
neaktivan

Koji router trenutno HT isporučuje korisnicima? Još uvijek Thomson ili su se uozbiljili?

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sinatra kaže...

Koji router trenutno HT isporučuje korisnicima? Još uvijek Thomson ili su se uozbiljili?

ja sam neki dan dobio ZTE ZXDSL 931VII, ukućani kat iznad dobili siemensa sx763, neki dobe ADB, tako da što te zapadne zapadne čini mi se

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.6.2014 15:22 (mamutarka).
13 godina
neaktivan
Znaci svih mogucih modema ima, osim ST780. TG782, SX763, ADB, ZTE H201L, ZTE931VII, TG788vn (tog se za sad daje samo velikim poslovnim korisnicima). Znaci sto monteri imaju to se dobije. Nema pravila e sad su ovi sad oni u opticaju.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
16 godina

Ukoliko bi zatražio prelazak na vdsl, koji me ruteri mogu spopasti? Kakvi su u usporedbi sa SX763, kojeg trenutno imam?

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.6.2014 19:44 (dreammaker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Meni su za prijelaz na vdsl kojeg nisu realizirali jel su nesposobni dali Technicolor TG789vn v3

16 godina

Jel ZTE931VII bolji od ZTE H201L ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako produžim ugovor na godinu dana (eventualno dvije) kolko će me mjesečno stajat flat internet i jel uz to telefon obvezan? Znači intresira me najpovoljnija opcija....

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zte 931 VII je neusporedivo bolji od H201l i sto se mogicnosti tice i svega ostaloga.
12 godina
neaktivan

Jedno brzo pitanje,

danas sam primjetio da mi svijetli VoIP lampica (sx 763) što prije nije bilo. Odem na mojtelekom kad tamo obavjest o e-migraciji, valjda zele da sad telefon ide direktno u ruter a ne preko splitera. Da li su oni upalili VoIp lampicu te jel neko nesto vise o ovoj migraciji :D.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da, kod mene u Slavoniji je migracija počela još u 12. mjesecu. Prvo 15.12. u Osječkoj županiji, pa 15.1. u Virovitičkoj. Inače, migracija će ti sada značiti da ti telefon (budući da se spaja direktno u router) ne radi ako nema struje i/ili ako ti ne radi router. Trebale bi ti stići sa računima od tcoma upute kako trebaš spojiti telefon i router, ali mislim da ima i na netu uputa, uglavnom, za par minuta si gotov sa time, nema puno posla. :D

Why so serious?
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.6.2014 14:00 (Cesc).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Oni su ti to upalili, znaci modem je pristupio ACS-u i pokupio podatke za voip. Uskoro ocekuj upute a ako ne spojis doce ti tehnicar, ovisi na kojem si podrucju, ako je u pitanju VIROVITIČKO PODRAVSKA ili OSJEČKO BARANJSKA, mozda se i vidimo.
11 godina
neaktivan

Za informaciju ostalima..Nakon 15 dana, napokon mi je uključena brzina 10 Mbit/s..Paket koji sam uzeo bio je upisan u postavke isti dan, no brzina nikako da stigne..Uz nekoliko mail-ova, ništa se nije događalo, sve dok nisam jučer popodne prijavio kvar linije..Jutros su riješili..

Očito postoji čudna procedura koju treba pogoditi, znači treba "zakucati" na prava vrata da bi se riješio problem..

Da napomenem da zvanje i razgovor sa szk, ne vodi ničemu, jednostavno te mlade cure i dečki, veze nemaju o čemu korisnik priča..Djelatnica s kojom sam razgovarao čak nije bila upućena u opće uvjete poslovanja tcom-a, a kamoli da razumije što je ruter i bandwith, pušten profil brzine itd..Njima u szk je pisalo da je sve u najboljem redu i nema problema, a da ne spominjem prespajanja, te ponovno objašnjavanje problema prilikom svakog prespajanja..

Na kraju, mislim, malo je bedasto da moraš prijaviti kvar linije , da ti riješe, relativno, sitan problem..

0 0 hvala 0
14 godina

A evo kod mene na primjer, u utorak popodne podnesem zahtjev putem Moj telekom portala za 10MBit i u srijedu ujutro već je povećano.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Ja sam imao problema s brzinom i tehnicar mi je preko telefona nadogradio brzinu medutim to je bilo na staroj centrali, kada su me stavili na novu centralu sve postavke su mi se izbrisale, nisam imao ni telefona ni neta sigurno 8-10 dana, tako da ako pokusavate preko telefona nesto reci da vam ubrzaju to povecanje brzine nemojte, pustite da sve ide svojim redom i nikada nemojte povecavati brzinu sredinom ili krajem mjeseca da vam nebi dosao racun za vecu brzinu :)

www.mmo-balkan.com www.starcitizen-balkan.com
13 godina
neaktivan
Racuni dolaze proporcionalno izracunati danima koristenja usluge.
13 godina

Jeli se vama naglo povecava ping svakih 30sec na 3000?I programi kao skype kada se to dogodi zastanu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav,

Pokušavam kod t-coma uzeti adsl i kad odem u njihov centar dobijem informaciju da postoji mogućnost brzine do 10mbit/s ali zahtjev se svaki put stronira i nakon mjesc dana natezanja s njima dobijem informaciju da na mojoj liniji nije moguća brzina veća od 1 mbit/s .... Da li postoji način kako da ih natjeram da naprave da mi bude dostupna brzina od 10mbit/s i da li to zahtjeva neke radove na centrali jer kuća mi je fizički spojena s kablom do njihovog stupa i do prije godinu dana je bio adsl brzine do 4 mbit/s i sve je super funkcioniralo ....

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ivanzu kaže...

Jeli se vama naglo povecava ping svakih 30sec na 3000?I programi kao skype kada se to dogodi zastanu.

Da, ali samo na wifiju dok sam na 3 crtice ili manje (windows 7).

11 godina
neaktivan

pozdrav, nakon saznanja da ostali provideri ne pokrivaju moje podrucje, prisiljen sam uzeti tcom ili vipnet, a posto vipnet imam sad i nisam zadovoljan uslugom odlucio sam se za tcom.

eh sad, uzeo bi internet i telefon, onaj paket od 215 kuna, s tim da bih za onih 10 kn povecao brzinu na 10mbit sec ( ne znam koliki je upload jer ne pise na njihovom webu) te bi me to kostalo nekih 225 kn na mjesec bez poreza, sad me zanima dali je to isplativo uzeti i kakva je kvaliteta usluge? hvala :)

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Paket je 215 kn s povećanom brzinom, 205 s osnovnom. {#}

“Life is about passions. Thank you for sharing mine” Michael Schumacher
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

MAX3 S "najbolja ponuda" - jel to stvarno tako kako piše za 300 kn, flat i 10mbita uz osnovni maxtv i telefon ili postoji neka kvaka. Ipak im je u standardnom cjeniku flat po cijeni od 101kn (80 uz ugovor) te brzina 10mbit za 110kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Genius10 kaže...

MAX3 S "najbolja ponuda" - jel to stvarno tako kako piše za 300 kn, flat i 10mbita uz osnovni maxtv i telefon ili postoji neka kvaka. Ipak im je u standardnom cjeniku flat po cijeni od 101kn (80 uz ugovor) te brzina 10mbit za 110kn

Je, danas zvao tcomovac i ponudio sve to za 299, jedino je ako se želi uzet tablet za 200 kn mora se i nekakva mini tarifa za 25 kn mjesecno ili zastarjel mob LG L40 (da bar nude Nokia Lumia 520 ili sličan)

15 godina

Znači nema cake, odlično. Al kako je da je, malo mi bilo sumnjivo da daju i 10mbit-a pod tu cijenu, a trenutno imam sve isto aktivirano, osim brzine koja je 4mbit i račun ispadne ~310kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice