Pozdrav ljudi,
zanima me da li itko od vas ima ADSL kod T-Coma bez usluge telefona. Naime, telefon mi ne treba i ne bih ga htio placati u stanu, pa me zanima da li je to prpreka za uslugu ADSL-a.
Zahvaljujem.
heh lukav ti je T-com.....
Mozes ti iskljuciti telefon bez problema ali pazi, ADSL ce ti poskupjeti za 75 KN (i pogadaj samo jednom zasto se to odnosi bas na brzinu ADSL-a, a ne na promet ADSL-a.... hh). Ugl, nista ne dobivas ako iskljucis telefon, zapravo gubis jer bolje ti je imati telefon i ne zvati nikoga (doslovno) nego nemati teledon i placati doslovno istu cijenu kao i kada imas telefon koji skuplja prasinu. Osim toga, nikada ne nas, mozda ti bas bude telefon tu i tamo zatrebao (pa makar jednom u pola godine).
Pozdrav svima,
Ja sam trenutno na Optimi,a t-com nudi maxtv 6 mj za 1 kunu..Bi mogao ja sad uzet samo maxtv kod njih ?
Vidio sam da se moze,ali je vrlo skup :)
Koliko vidim, to mozes samo ako imas MaxADSL odnosno ako produzis ugovornu obvezu MaxADSL-a na dvije godine kod njih, tada ti je prvih 6 mj besplatan MaxTV tj 1 KN (takoder ti je i jeftiniji internet ako potpises ugovor na 24 mj odnosno nebi se placalo 180 mjesecno vec 160 mjesecno). MaxTV mozes otkazati unutar prva tri mjeseca, ako prode dan vise od toga automatski ce ti se produziti ugovorna obveza odnosno 3 mj + 21 mj.
Ako ti je internet na Optimi, bojim se da nista od toga.....