T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.965
|
čitano: 7.111.559
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li nazn
DamageHigh kaže...
HDesignz kaže...

nemoraš pisat šta komplicirate ;)

nije kompliciranje s naše strane ;)

Poanta je bila da više ljudi ima uspjeha sa SZK nego ostalim načinima...;)

zovem ih svaki dan po 2-3 puta da vidim šta je....rečeno je prvo unutar 24-48 sati maximum...sad su prešli na 30 dana...moram točno znati jer ako sad kompliciraju sa zahtjevima šta će biti kad budem zatražio da vratim na startnu brzinu....hoću dobit u međuvremenu 2-3 računa dok se to vrati na staro....to mene najviše u cijeloj priči zanima...

17 godina
T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li naznaka?

2011 - 6 mjseci koristio 10Mbit

2012-  7 mjeseci

uvijek ukljucivano preko szk i stvar bi proradila kroz sat ili dva.  ovaj put i ja cekam 3 dana, uz nekoliko poziva i mailova.  na kraju smo zakljucili da je dva puta nalog poslan i dva puta se doslovno zagubio u šumi kreativnog nereda koji trenutno vlada,a jos je i mjesecno obracunsko razdoblje,pa moj telekom skoro krepava.   prije je bilo manje tehnickih provjeravanja, da nas je nuzno zbog gomile ostalih usluga koje dijele adsl kanal.  

stvar se moze odmah ukljuciti.  zavisi kako ti je pao grah...ako je tvoj nalog na gomili koja ce ici po ps-u, provjere i sva cuda..nacekat ces se i 48 sati.  sve preko toga, vrijedi ponovno zvati,jer su velike sanse da je prvotni zahtjev nestao.   meni je tako bilo i to su potvrdili u szk.   nestao je!  kreirajmo novi!  mogu lajat na mjesec.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
torrente kaže...

2011 - 6 mjseci koristio 10Mbit

2012-  7 mjeseci

uvijek ukljucivano preko szk i stvar bi proradila kroz sat ili dva.  ovaj put i ja cekam 3 dana, uz nekoliko poziva i mailova.  na kraju smo zakljucili da je dva puta nalog poslan i dva puta se doslovno zagubio u šumi kreativnog nereda koji trenutno vlada,a jos je i mjesecno obracunsko razdoblje,pa moj telekom skoro krepava.   prije je bilo manje tehnickih provjeravanja, da nas je nuzno zbog gomile ostalih usluga koje dijele adsl kanal.  

stvar se moze odmah ukljuciti.  zavisi kako ti je pao grah...ako je tvoj nalog na gomili koja ce ici po ps-u, provjere i sva cuda..nacekat ces se i 48 sati.  sve preko toga, vrijedi ponovno zvati,jer su velike sanse da je prvotni zahtjev nestao.   meni je tako bilo i to su potvrdili u szk.   nestao je!  kreirajmo novi!  mogu lajat na mjesec.

e pa to i ja pretpostavljam da je nekako nastao problem..a mene živcira ta ne ažurnost, ne samo kod t-coma, krenivši kod svih firmi a da o državnim institucijama za 1 papir koji treba radi 8 osoba to neću ni da dalje komenitiram, zaot men ezanima što će bit sa deaktivacijom :)

17 godina

evo ovako odlucio sam odjavit max tv(nemam ugovornu obvezu vise) da dobim ful propusnost na liniji od 20mbita(a linija mi moze i vise) i sljedec. tj idem se prijavit za max tv preko satelitske 

ista cijena kao i do sada osnovnog paketa koji placam preko adsla :) 

win-win situacija {#}

bdw ovo je samo za probu dns pusteno jos mi testiraju brzinu tj tehnicar nije fizicki tam nes najestil neg su samo mi par puta cistili liniju softwerski 

sto je super jer sam prije imao 9.5 sad skorom 14Mbita 

http://www.speedtest.net/result/2625678112.png

a i ping je odlican !

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 22:37 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
4mal kaže...

evo ovako odlucio sam odjavit max tv(nemam ugovornu obvezu vise) da dobim ful propusnost na liniji od 20mbita(a linija mi moze i vise) i sljedec. tj idem se prijavit za max tv preko satelitske 

win-win situacija {#}

bdw ovo je samo za probu dns pusteno jos mi testiraju brzinu tj tehnicar nije fizicki tam nes najestil neg su samo mi par puta cistili liniju softwerski 

a i ping je odlican !

koji lol... pa kad isključiš maxtv opet ti se brzina full poveća

[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/680763f317669c2b.png[/img][/url]
15 godina
Kiki-hr- kaže...
4mal kaže...

win-win situacija {#}

a i ping je odlican !

koji lol... pa kad isključiš maxtv opet ti se brzina full poveća

nije istina. Tako je samo na starim centralama, kod novih nije jer ide odvojeno signal za adsl i max tv, kod starih centrala je zajedno, zato se poveća download kad isključiš max tv kod starih centrala.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 22:54 (antimadridista).
17 godina

gle sad mi je 18.67Mbita cijela linija oko 4.5 ide na max tv i ostane kolko do 20 e pa kad maknem max tv imam cistih 20 + o tome pricam 

bdw udaljen sam od nje oko 300tinjak metara

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 22:45 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

meni ne i smanji mi se za skoro 1Mbit kad je ukjlucen zato ga i ukidam upotpunosti ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ford eleanor kaže...

Baš sam mjerio brzinu sa max tv-om uključenim i isključenim.Očita mi jednako 

također i meni. To je samo na starim centralama. Znači za osnovnu brzinu adsl-a i max tv, potrebno je nekih 9 mbita. Ako si na staroj centrali, kad isključiš max tv dobivaš 9 mbita download, što je super i žao mi je što i kod mene nije tako :)

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
4mal kaže...

win-win situacija {#}

a i ping je odlican !

Softverski čišćenje linije može rezultirati povećanjem brzine?

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
17 godina

da moze ali ne drasticno ... meni su ukinuli jucer max hd videoteku i tu sam dobio dodatnih 4Mbita 

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 23:12 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kontaktirao HT na Facebooku:

Nažalost promjena brzine će trajati nešto dulje od predviđenog. Molimo te za strpljenje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 23:26 (ToMisLaW).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

Kontaktirao HT na Facebooku:

Nažalost promjena brzine će trajati nešto dulje od predviđenog. Molimo te za strpljenje.

yup yup...svima odjednom...nešto sustav nije automatski odrađivoa pa moraju ručno...

13 godina
neaktivan

crko maxtv maloprije, reko to moze znaciti samo jedno !

poslusali su moj vapaj i podigli mi na 10 ! max rate se povecao, bolji je i noise margin i lineatentuation ! valjda zbog brzine, jer kolko znam nisam se premjestio blize centrali !

http://www.zaslike.com/files/b9mpc2ko8kxavloymc7u.png

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
ford eleanor kaže...

također i meni. To je samo na starim centralama. Znači za osnovnu brzinu adsl-a i max tv, potrebno je nekih 9 mbita. Ako si na staroj centrali, kad isključiš max tv dobivaš 9 mbita download, što je super i žao mi je što i kod mene nije tako :)

Eeee nema ti to veze sa novom ili starom centralom, i u jednoj i u svima je sve isto.

Fora je u tome da onima kojima je parica loša a imaju i maxtv i net, stave sve na isti port i onda se brzina mjenja po prioritetu, maxtv ima veći prioritet od neta, te uvjek kad se maxtv upali brzina če past za onoliko koliko maxtv mora imat da bi radio, ne ovosi o trenutnom strimu pa da če varirat, uvjek je jednako spuštanje neta dolje kad je maxtv ugašen.

Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
16 godina

Meni je brzina narasla na jedva preko 6mbita ;D Imam dva MaxTV-a i tu leži glavni problem :/

EDIT: Ugasio sam MaxTV u sobi i sad mi je skidalo 1000kbps i SpeedTest.net kaže da sad imam 9mbita o.O

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 23:49 (dreammaker).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
PC - stručnjak kaže...
antimadridista kaže...
ford eleanor kaže...

Eeee nema ti to veze sa novom ili starom centralom, i u jednoj i u svima je sve isto.

Fora je u tome da onima kojima je parica loša a imaju i maxtv i net, stave sve na isti port i onda se brzina mjenja po prioritetu, maxtv ima veći prioritet od neta, te uvjek kad se maxtv upali brzina če past za onoliko koliko maxtv mora imat da bi radio, ne ovosi o trenutnom strimu pa da če varirat, uvjek je jednako spuštanje neta dolje kad je maxtv ugašen.

neznam, meni je tako rekao jedan od njihovih kad je došao popravljati max tv. 

16 godina
neaktivan

Vrag mi ne da mira pa sam jutros zvao tehničku podršku SZK. Imam ukupnu propusnost 20, a zauzeto je 15 (4 ADSL+5 MAXtv+6 MAXtv HD). Rečeno mi je da bih mogao dobiti još oko 4 za ADSL, pa bi mi nova brzina bila oko 8. Na moj upit, a nakon kratkih konzultacija s njihove strane, kažu dovoljno bi bilo da ne gledam HD kanale na MAX-u, pa bih imao slobodno još 6, dakle, od tuda bi se uzimala ona 2 koja nedostaju do pune druge brzine od 10. Da rezimiram, ukoliko je uključen MAXtv i gledam HD kanale, imao bih brzinu oko 8, ako gledam SD kanale ili je TV ugašen imao bih punih 10.

Ima li netko sličnu situaciju?

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Ja sam ih jučer u 6 nazva i zatražio promjenu brzine i danas se probudim i vidim http://www.speedtest.net/result/2626775739.png

0 0 hvala 1
12 godina
protjeran
ford eleanor kaže...

Kod mene identicno i upload i download, al brate reci mi zar je moguće takav upload imat BRUKAAAAA {#}

To samo mi kod t-šrotovaca imamo {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.4.2013 12:48 (CroKoks).

1 1 hvala 0
17 godina

pa dobro kaj su samo meni digli vise od 10Mbita od kad traje akcija il sta :)

ovi kojim trebaju dici do 10 dobe odmah a ovi do 20 nes brljave {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.4.2013 12:59 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
4mal kaže...

pa dobro kaj su samo meni digli vise od 10Mbita od kad traje akcija il sta :)

ovi kojim trebaju dici do 10 dobe odmah a ovi do 20 nes brljave {#}

evo riješenoooooooooo...11 mb/s mjeri :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.4.2013 13:51 (HDesignz).
14 godina
Meni su prebacili na 10 mbita za 5 minuta doslovno
robimarko@gmail.com
17 godina

kaj nemres vise dobit {#} baci ss od rutera 

16 godina
robimarko kaže...
Meni su prebacili na 10 mbita za 5 minuta doslovno

Ja čekam već 3-4 dana, uvjeravju me da imaju problema i da moraj mjenjati fizički u centrali, a frendu 300m dalje su promjenili u 5min nakon poziva...

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
13 godina

4mal, moze tvoj speedtest i ss od routera posto jedini ti imas 20 mbps brzinu?

0 1 hvala 0
17 godina

nemam 20 nego do 20 citaj pazljivije imas moj ss par postova prije koje iznosi blizu 14 

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

2 0 hvala 0
17 godina

to je to za sad :)

http://www.speedtest.net/result/2626977025.png

sa prijasnjih 9.5-10 kako koji dan ....

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.4.2013 14:41 (4mal).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

Meni dosta, nakon 3 dana čekanja i natezanja sa szk napokon brzina promjenjena.

Udaljen dvjestotinjak metara od centrale.

Jel ovo ok ping??

Prije mi je bio od 10 - 15!

http://www.speedtest.net/result/2626960224.png

Moj PC  
0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice