o majko mila....
ja sam rekao da se mreza moze probiti u roku 2 minute na sto si ti odgovorio a ja sam super mario i nakon toga si poceo govoriti o wep2,a nitko nije ni spomenuo wep2 -.- ako se rece da se mreza moze probiti na sto ce covjek pomisliti wep koja se moze probiti ili wep2 koja se nemoze probiti? Ja ne govorim o tome kako pokupiti podatke s racunala u mrezi,lozinke itd ne mjenjaj temu! Ako se ti neslazes ovo sto sam rekao ako se zakacis nekome na net mozes viditi koje je brojeve zvao sto cu ti ja? ja sam samo iznio osobno misljenje,a mislim da nitko ovdje osim tebe zeli ako mu se netko spoji na wireless - ude u ruter i da mu moze viditi koji mu je username,mail,telefonski broj,koje si brojeve zvao,koji su brojevi zvali tebe.Ja sam svoje rekao, a ti ako ces jos par tema promjeniti briga me dovidenja.
Pa nitko nije spomenuo ni WEP. Ti si rekao da se mreža probije u 2 minute. Evo ti moja mreža pa ju probijaj. Da si rekao da se mreža zaštićena WEP-om probije u 2 minute, ne bi riječ rekao.
Nitko ne mijenja temu. Nitko ovdje ne želi da mu se netko spoji na wireless, pa tako ni ja. Ja ti želim reći da je to samo po sebi puno veći problem od toga da ti u sklopu toga može čitati ispis poziva. EOD.
A i ja sam isto našao s kim ću raspravu voditi.