T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.965
|
čitano: 7.101.378
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li nazn
BlaBlaLaLa kaže...

o majko mila....

ja sam rekao da se mreza moze probiti u roku 2 minute na sto si ti odgovorio a ja sam super mario i nakon toga si poceo govoriti o wep2,a nitko nije ni spomenuo wep2 -.-  ako se rece da se mreza moze probiti na sto ce covjek pomisliti wep koja se moze probiti ili wep2 koja se nemoze probiti?  Ja ne govorim o tome kako pokupiti podatke s racunala u mrezi,lozinke itd ne mjenjaj temu! Ako se ti neslazes ovo sto sam rekao ako se zakacis nekome na net mozes viditi koje je brojeve zvao sto cu ti ja? ja sam samo iznio osobno misljenje,a mislim da nitko ovdje osim tebe zeli ako mu se netko spoji na wireless - ude u ruter i da mu moze viditi koji mu je username,mail,telefonski broj,koje si brojeve zvao,koji su brojevi zvali tebe.Ja sam svoje rekao, a ti ako ces jos par tema promjeniti briga me dovidenja.

Pa nitko nije spomenuo ni WEP. Ti si rekao da se mreža probije u 2 minute. Evo ti moja mreža pa ju probijaj. Da si rekao da se mreža zaštićena WEP-om probije u 2 minute, ne bi riječ rekao.

Nitko ne mijenja temu. Nitko ovdje ne želi da mu se netko spoji na wireless, pa tako ni ja. Ja ti želim reći da je to samo po sebi puno veći problem od toga da ti u sklopu toga može čitati ispis poziva. EOD.

A i ja sam isto našao s kim ću raspravu voditi.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
17 godina
T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li naznaka?

Da li imam pravo na raskid ugovora sa istim pošto je došlo do više propusta sa njihove strane bez ikakve nadokande, već sam im bio poslao mail i zvao ih telefonski itd..

Sad pitam ovdje da li cu imat potrebe potezat za odvjetnikom ili ce to ici glatko ??

Dobio sam krivu informaciju da je presljenje uredaja u roku 30 dana nekoliko puta, da bih kasnije pricali drugacije, takoder mi nisu reagirali na zahtjev kako je bilo receno i tak to, nekoliko puta su me prespajali agentima raznim i drzali na liniji pun kufer (valjda samo da me se riješe) cak su me jednom prespojili u t-mobile (djelatnica tamo pojma nije imala o cemu ja pricam) Takoder su mi stavili pozurnicu nekoliko puta sto imam dokaz mail i telefonski. I to nije pomoglo pa eto ,ja se iskreno nadam da je to dosta da bi raskinuli ugovor samnom bez ikakvih nadoplata i pizhdarija ali ako cu bas morat angazirat cu nekog odvjetnika ili nesto.

Najveci problem je bio u tome sto nisu prekinuli liniju na starom kucnom broju iako sam im ja rekao da to naprave odmah te da necu stanovat vise tamo.. Informacije radi zvao sam ih 22 puta i to su napravili tek nakon cca 20 dana- sramota

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. LoL nick: mNik (EU) HON nick : mNik
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2011 16:57 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

@toxiy - ne znam odgovor na tvoje pitanje, ali kakve to veze ima s ovom temom pobogu?

17 godina
dreammaker kaže...

@toxiy - ne znam odgovor na tvoje pitanje, ali kakve to veze ima s ovom temom pobogu?

ima.. da ne otvaram novu temu bezveze i ovdje ima daleko najvise odgovora.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. LoL nick: mNik (EU) HON nick : mNik
14 godina
neaktivan

T-com je navjeca gamad, sada su  me zvali i nagovaraju da uzem max-tv po povoljnoj cijeni od 50%!

A ja njima ne hvala, i sile me adje bozicna akcija, pa ih odburism sta je dolazi VAm konkurencija na tržistu pa zicate ljude da potpisu ugovore...a necete od mene,...mucka dubrad

4 0 hvala 0
16 godina
To je dobro za one kojima je dostzpan samo t-com jer svaka usteda je dobrodosla.... ostali, bjezite od toga i noga t-comu. Mene su nedavno zvali vezano za fiksni i nudili mi besplatno neki bezicni Panasonic telefon jer sam/smo njihovi dugo godisnji korisnici (oko 11 god), al pazi ovo, uz uvjet da potpisemo ugovor na 18 mjeseci ako se ne varam..... hah koja jeb**lana
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Nadam se polako dolazi t-comovcima iz one stvari u glavu, bilo bi vrijeme da podignu brzine, konkurencija ih trenutno lagano 'pretrčava'.
Ugovor mi istječe krajem 12. mjeseca , prije su me dobivali na ugovor sa nekim darovima tipa hard, tipkovnica, zvućnici, ali ove godine će mi najveći dar biti ugovor sa drugom kompanijom.

T-mobile također mijenjam sa tele2 početkom sljedeće godine.
Neću više T-posla imati.

13 godina
neaktivan

ja ukidam s t-comovima i več je u procesu da odem od njih i odlazim na optima telekom, dosta je bilo davanja svaki mj. 400-450 kn za račune i to imam 2 max tv, a to sam uzeo jer mi treba u kući jedan dole jedan gore, i to me nisu sad zvali več imam tako 2 god....kad sam potpisivao ugovor....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

poslao sam im na mail oib da mi produze brzinu i jos nema odgovora -.-  a jutros oko 5:00 nekoliko mi puta nije radio internet,telefon nije radio 2 ipo sata ma super^^

16 godina
neaktivan

zna li tko šta ovi  papci iz t-coma nude za produživanje ugovora, neda mi se zvati službu za korisnike moraš čekati pola sata da dođeš na red 

Uvijek budi nezadovoljan onim što jesi ako želiš postati ono što još nisi; jer tamo gdje si postao zadovoljan, tamo ćeš i ostati.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CANABIS kaže...

zna li tko šta ovi  papci iz t-coma nude za produživanje ugovora, neda mi se zvati službu za korisnike moraš čekati pola sata da dođeš na red 

Sve piše na njihovim stranicama, ne izmišljamo mi to, pa pišemo.

Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D
16 godina
denix kaže...
CANABIS kaže...

To sto si ti stavio odnosi se na poslovne korisnike

Pogodnosti za postojece MaxTV korisnike

Pogodnosti za postojece MaxAdsl korisnike

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
17 godina
lovac82 kaže...
denix kaže...
CANABIS kaže...

uglavnom ništa pošteno,  dijele macbook-ove za sitnu paru {#}.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2011 22:08 (sokre).
16 godina

Pa piše 19% popusta to je pogodnost, ne

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne znam šta da sad napišem... Sa jedne strane, već 8 godina nisam imao ni jedan jedini problem sa routerom, internetom ili nečim trećim. Internet uvijek dostupan, skoro pa uvijek konstantna 450-500Kbit/s brzina. A sa druge strane, oko 300kn mjesečno plaćam bez MAXtv-a.

I sad stari hoće MAXtv uzet sa sportskim paketom jer je vidio onu božićnu ponudu 50% cijene prvu godinu. Naravno, na 2 godine ugovor.

Sad ih nazovem, pitam dali se odnosi i na ADSL i na MAXtv 50%, ženska kaže da. Znači...

74kn pretplata telefonska
80kn FLAT
80kn brzina
65kn MAXtv osnovni
60kn sportski paket
sve skupa 360kn, ajmo reć 380.

I sad ako je 50% off na MAXadsl i MAXtv, onda je 40kn FLAT i 35kn MAXtv, što je prvu godinu sve skupa 300kn mjesečno, što je već manje od ovog što sad plaćam, a tu je i sportski i osnovni paket MAXtv-a.

A onda, odem po netu i pročitam svi govore bježite s T-Coma, gamad, lopovi, katastrofa. Koga onda uzet? H1 nema u RI, Bnet samo u stambene, ostaju Optima, Iskon i Metronet (vjerojatno i Metronet nema u RI). Ostaje Optima i Iskon na kraju...

Poludit ću sa tim providerima...

Hvala ti Bože što sam RIJEČANIN!
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Jel moguće da T-com u roku 2-3 godine makne brzinu od 4 Mbits i da najsporija brzina bude ova od 10, da ova od 20 bude srednja a npr. od 40 ili 50 da bude najbrža, kolike su šanse za to, jer stvarno počeo sam osjećat da ova od 4 Mbits je stvarno prespora, a ova od 10 je skupa ko svetog petra kajgana.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
proćerani kaže...

Jel moguće da T-com u roku 2-3 godine makne brzinu od 4 Mbits i da najsporija brzina bude ova od 10, da ova od 20 bude srednja a npr. od 40 ili 50 da bude najbrža, kolike su šanse za to, jer stvarno počeo sam osjećat da ova od 4 Mbits je stvarno prespora, a ova od 10 je skupa ko svetog petra kajgana.

Kod nas tesko, jer za toliku brzinu obicna parica nije dovoljna nego ti treba optika, a nekako sumnjam da ce u skorije vrijeme t-com vuci svoju opticku infrastrukturu do kuca, ako i bude, bit ce vecinom u Zagrebu..

15 godina
proćerani kaže...

negdje sam citao da ce krajem 2013 i pocetkom 2014 bit cijela hrvatska pokrivena optikom, ali onda recimo brzina 50/50 ce kostati 500 kn mjesecno

HRVATSKI LOCKERZ-REGISTRIRAJTE SE I ULOVITE MRAK STVARI ZA 1 KN http://www.pecalica.hr/users/add/3cc3a8170739df8f3d220d3e2fc0d02d
13 godina
protjeran

Mamu im je*em:) Iskreno se nadam kad dode ona 4G mreža kod nas da će bit neke flat tarife ili slično.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
proćerani kaže...

Sve je moguće, no u Hrvatskoj se i ta poslovica ne treba uzeti ozbiljno ;)

lnova65 kaže...
negdje sam citao da ce krajem 2013 i pocetkom 2014 bit cijela hrvatska pokrivena optikom, ali onda recimo brzina 50/50 ce kostati 500 kn mjesecno

Gdje to ?

Imaš neki link ?

Samo za pripremu, analizu, projekt, rješavanje problema s ostalom infrastrukturom (plin,struja), za razne dozvole za tako veliki projekt treba 5 godina.

Mi smo već trebali imati optiku da nije ispalo njesra s T-comom i njihovim monopolističkim zanemarivanjem razvoja optike.

16 godina

Js sam prije 2 godine prešao na optimo ,plačam 220 kuna mjesečno,brzina 8 Mb/s i super zadovoljan.

1 1
x
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

jel treba imat telefonski broj od t-coma da bi mogao imat max adsl internet?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Više ne,ali ti je viša cijena nego da imaš i telefon u tcomu

Zaradite novce http://bux.ratovi.net/?r=robimarko
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2011 15:52 (robimarko).
15 godina
        Gdje to ?

Imaš neki link ?

Samo za pripremu, analizu, projekt, rješavanje problema s ostalom infrastrukturom (plin,struja), za razne dozvole za tako veliki projekt treba 5 godina.

Mi smo već trebali imati optiku da nije ispalo njesra s T-comom i njihovim monopolističkim zanemarivanjem razvoja optike.

http://www.ezadar.hr/clanak/hrvatska-ce-do-2015-imati-500-000-optickih-prikljucaka

HRVATSKI LOCKERZ-REGISTRIRAJTE SE I ULOVITE MRAK STVARI ZA 1 KN http://www.pecalica.hr/users/add/3cc3a8170739df8f3d220d3e2fc0d02d
13 godina
protjeran
zzz kaže...

Js sam prije 2 godine prešao na optimo ,plačam 220 kuna mjesečno,brzina 8 Mb/s i super zadovoljan.

Iz Crikvenice sam, jučer zovem optimu da bi prešao na onaj O3 paket, i ovaj mi kaže da je dostupan ali sam po brzini od 2 Mbits, to mi je sporije od t-coma. kvragu, kad živim u zabiti:)

16 godina
brane47 kaže...
proćerani kaže...

Kod nas tesko, jer za toliku brzinu obicna parica nije dovoljna nego ti treba optika, a nekako sumnjam da ce u skorije vrijeme t-com vuci svoju opticku infrastrukturu do kuca, ako i bude, bit ce vecinom u Zagrebu..

Sve i da hoce, sumnjam da nam to tehnici uvjeti mogu omoguciti (zamisli samo npr. 100.000 korisnika s brzinama 40-50 MB/s), ne zelim ni pomislati na to. Sto se tice downloada, vise bih volio da se upload digne......   100-150 KB/s upload i 6 MB/s down za pocetnu brzinu bi bilo sasvim dovoljno, a 20 MB/s je vjerujem vecini cak i previse, takve ljude vise brine upload jer im nije puno veci kao nama sa manjim brzinama.

lnova65 kaže...
proćerani kaže...

Citao sam i ja, mislim da se spominjalo oko 500.000 novih optickih prikljucaka u 2014 ako se ne varam.... nadam se da ce nesto biti od toga.

domac5 kaže...

jel treba imat telefonski broj od t-coma da bi mogao imat max adsl internet?

Ne treba, al onda ti je internet duplo skuplji :S tako da ti dode na isto....

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2011 16:13 (lovac82).
17 godina
lovac82 kaže...
denix kaže...
CANABIS kaže...

ah, brzopletost. U biti, to je više bilo za pouku -> prije ćeš dobiti odgovor ako sam tražiš nego da čekaš da ti netko odgovori.

Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D
13 godina
neaktivan

ima kakvih  naznaka povećanju brzina? :S

0 0 hvala 0
14 godina
razbijach** kaže...

ima kakvih  naznaka povećanju brzina? :S

to i mene interesira...imam filing da ove godine ništa(-:

16 godina

Ima prebaci se na skuplji/brži paket samo pazi da ti parica dozvoljava taj luksuz

ako njih čekaš načekat ćeš se :)

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice