T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.965
|
čitano: 7.099.607
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li naznaka?

Evo problema :D

Uzeo sam prosli mjesec za novu kucu fiksnu liniju i max adsl.

Ali sam sad skuzio da mi je povoljnija i bolja h1, te me zanima dal ja mogu prekinuti sad ugovor za max adsl i uzeti 3u1 paket kod h1. AKo je to moguce neka mi netko objasni kako :D

Hvala na odgovorima

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li nazn
MSN kaže...

Evo problema :D

Uzeo sam prosli mjesec za novu kucu fiksnu liniju i max adsl.

Ali sam sad skuzio da mi je povoljnija i bolja h1, te me zanima dal ja mogu prekinuti sad ugovor za max adsl i uzeti 3u1 paket kod h1. AKo je to moguce neka mi netko objasni kako :D

Hvala na odgovorima

ovisi kad si potpisao ugovor s t-com-om , ako je prošlo 2 godine onda možeš bez problema prekinut s njima, samo ih nazoveš i oni če ti objasnit kako se odjavit od njih, a ako još nije prošlo 2 god. onda moraš platit sve uređaje koje si dobio od t-coma i onda tek možeš prekinut....ja isto čekam da samo dođe mreža od h1 za int i tv, sad imam t-com i isteko mi ugovor već odavno.

13 godina
neaktivan

ne, uzeo sam kod njih max adsl za novu kucu, prije 2 tjedna...Zato pitam dal nisam imal neki rok da vratim, pa bih ja to vratio i otisao na h1

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Brzo vidi u ugovoru, kada ti je rok da se skines s njih!!! Inace ja mislim 14 dana od dana potpisivanja, pise ti pri dnu ugovora....ako si potpisao na 2 god morat ce otplacivati......

13 godina
neaktivan

budem kasnije pogledal ali od potpisivanja ako je 14 dana, pa trebalo im je skoro 3 tjedna da me prikljuce jer su mutili koliko su mogli

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pogledaj prvo kada si pitpisao ugovor, koliko je dana proslo i koliko dugo je trebalo da ti prikljuce adsl i ostalo, sve papire cuvaj, ako misis vratiti...i papir koji si diio od adsle, maxtv od sve te oprem da mozes doakzati kojeg datuma si dobio..i sve ce biti ok

14 godina
protjeran

nadam se da ce oko bozica imati nesto zanimljivo..... barem povecat upload ili neki qurac

14 godina

Evo blagdanske ponude. Ništa posebno. Što se tiče maxAdsl-a, novi korisnici od 2.12 dobivaju interent u pola cijene, lol i to je to. Nema hljeba za nas stalne korisnike.

Link

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 11:24 (fighterZu).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina

ma je lipo odo u Iskon(bez CARNet-a) pa ko ga hebe!!!!

Bilo bi potrebno, al' nije zgodno...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Smanjili su cijene na max-tv cak az 50% i to na 1 god + dobijes pakat koji odaberes (hbo, sporttski i td)

I za telefon su nesto smanjili!!
Jel to vrijeme da ce pojeftini adsl internet i povecati brzinu barem polovice iduce god najkasnije??

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Ma i da ovog časa dignu brzine ne znam koliko, šta mi to vrijedi kad i dalje plaćam 4 MB/s, a imam samo oko 1.8 (koja još ponekad i puca) - iz jednostavnog razloga šta živim u selendri u kojoj pola ulice ima punu brzinu, a druga polovica sve manju što se ide prema kraju ulice. Centrala je u susjednom selu (od mene udaljena preko 4 km), a od najbližeg grada sam nekih 7 km. Bolje da nadograde malo centrale i infrastrukturu, nego da uskoro plaćam 8 MB/s, a dobivam ovaj drlog... Eh, da bar T-Com ima uslugu satelitskog Interneta, koji ne ovisi o mjestu stanovanja - ili to, ili FTTx (samo šta bi kod njega morali upogonit par bagera) xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

ma sve je to isto,nude brda i doline NOVIM korisnicima a sto je sa starim? imam 4mb vezu sto je max download 485kb/s i sada zamislite u mene u kuci:

1 laptop - samo ide po stranicama fb,jubito....

1 laptop - ide po stranicama i nekad skida

1 komp (moj) - igram,idem po stranicama i kad idem spavat stavim da skida

a sto je najzalosnije kada ova 2 laptopa NISTA ne skidaju i ja idem igrat HoN trebam odabrati servere sa pingom od 42 pa na manje,tih servera ima jako malo.....u lobby-u pise da server ima ping 42,udem u njega ping mi varira 64-90 ali igram normalno bez stekanja i ako netko od ovih laptopa stavi skida nesto ja sam najebo. Sada razmisljam nadograditi brzinu na 10mb tada bi mi max brzina bila 1.2mb/s za razliku od sadasnjih 485kb/s  pa tko zna mozda bi mogao naci bolje servere a i da laptopi skidaju 200kb/s....

16 godina

Isto i kod mene. Ja sam na 1 kompu, buraz je na drugom , osjetim već na surfanju , a kamo li na igranju preko neta lag.
Slobodno možemo reći da t-com drži najveći udio korisnika, nove pridobiva razno raznim poklonima , pogodnostima , a za ostale ih nije briga jer će ponudit za produljenje zvućnike, hdd ili tipkovnicu i miša i u tom trenu ćemo produljit na 2 godine..
Da se povisi brzina - financijska razlika je pre, ali prevelika.

17 godina

Čekamo poduplane brzine već duže vrijeme, upload je katastrofa nad katastrofama.

17 godina

Čist sumnjam da bu t šrot dignul brzine postojećim korisnicima..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zvonac kaže...

Čist sumnjam da bu t šrot dignul brzine postojećim korisnicima..

neznam nešto sam ćuo da bi nam mogli brzinu dići na 8Mbit/s do kraja ožujka,nadam se do je ovo toćno

pošto je to na bazi samih prića budemo vidjeli hoćeli išta biti od toga

BF3:crna_bandera
14 godina
protjeran

tehnologija napreduje,sve vise i vise ljudi ima bolje monitore pa skidaju 720p ili 1080p filmove to je najmanje 4-5gb,svake godine igre su sve teze i teze....najmanje 10gb i ja nemogu tijekom dana skinuti ni obicni dvdrip od 700mb ma kojih 700mb.....ma nemogu skinuti video sa youtubea koji traje 10 min u 480p...... odmah svi seru kako nemogu nista raditi na netu (npr otvoriti stranicu), a da ne govorim o UPLOADU........ valjda kad udemo u EU bit ce bolje?

17 godina
BlaBlaLaLa kaže...

tehnologija napreduje,sve vise i vise ljudi ima bolje monitore pa skidaju 720p ili 1080p filmove to je najmanje 4-5gb,svake godine igre su sve teze i teze....najmanje 10gb i ja nemogu tijekom dana skinuti ni obicni dvdrip od 700mb ma kojih 700mb.....ma nemogu skinuti video sa youtubea koji traje 10 min u 480p...... odmah svi seru kako nemogu nista raditi na netu (npr otvoriti stranicu), a da ne govorim o UPLOADU........ valjda kad udemo u EU bit ce bolje?

To kaj ti veliš, sve to stoji, al ove u t comu i općenito ostali providere to ne zanima...Dok ima ljudi, bit će i love..

Jedino da t com masovno počne gubit ljude, možda bi ga to nateralo na razmišljanje, naravno ovo sve kaj govorim je SF, nažalost..

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2011 10:53 (zvonac).
15 godina
makopos kaže...

upload je katastrofa nad katastrofama.

kako kome, meni je super, sa 60-70 kb/s, a 4Mbit veza :)

za mene ne moraju ubrazavati nista, sve mi skroz ok (550/70 - TAMAN)

jedino mogu smanjiti cijene sto se mene tice

14 godina
neaktivan

MI smo medju najlostima u svijtu i najspriji upload imamo, taki i preskupe cijene!!

T-com krade an pare na veliko i zaraduju masovno na reklama i td!!
Mene samo zanima do kada, uskoro ulazimo u Eu, pa sam cuo glasine da ce biti brzine ko i na ostalim clanicama Eu, i jos peterostruko jeftinije!!

Glasine kazu, da samo adsl internet u buducnosti bi mogao biti 20 mphs najmanja brzina i to za 100 kn od strane t-coma i kao da bi mpoglo to poceti iduce godine negdje 10 mj!!

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ambush kaže...

MI smo medju najlostima u svijtu i najspriji upload imamo, taki i preskupe cijene!!

T-com krade an pare na veliko i zaraduju masovno na reklama i td!!
Mene samo zanima do kada, uskoro ulazimo u Eu, pa sam cuo glasine da ce biti brzine ko i na ostalim clanicama Eu, i jos peterostruko jeftinije!!

Glasine kazu, da samo adsl internet u buducnosti bi mogao biti 20 mphs najmanja brzina i to za 100 kn od strane t-coma i kao da bi mpoglo to poceti iduce godine negdje 10 mj!!

samo se nadaj {#}

Samobor je lepa varoš :))
14 godina
neaktivan

Nada umire posjednja!!

17 godina
bojim se da s tim glupostima skupljaju poene za glas za eu. Moj nece dobit. A nece ni dic brzine. Inace, za sve prosjecne korisnike je 4/256 dovoljna brzina, dovoljna i za gamere, jedino cijena ne valja..
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
14 godina
protjeran

dosla mi posta od t-coma da sam primljen u neki qurac i da mi telefon uskoro nece biti spojen na spliter nego na ruter i da cu morati aktivirati VOIP tako sto cu zvati njih gore,ako ih ne zazovem necu moci koristiti telefon -.-

16 godina
neaktivan
Još će početi i voip naplaćivati... Koji smradovi.
15 godina
flapo kaže...
Još će početi i voip naplaćivati... Koji smradovi.

A što bi trebao? Razgovarati besplatno? Pa i Skype naplačuje VoIP za razgovore s fiksnim i mobilnim mrežama.

Ali ovo jest loše - nema interneta - nema telefona. Nema struje - nema telefona.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
13 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...
makopos kaže...

upload je katastrofa nad katastrofama.

kako kome, meni je super, sa 60-70 kb/s, a 4Mbit veza :)

za mene ne moraju ubrazavati nista, sve mi skroz ok (550/70 - TAMAN)

jedino mogu smanjiti cijene sto se mene tice

Ajde mmolim te pusti link od speedtest-a da se i mi uvjerimo u taj tvoj upload....prakticki nemoguće...jer imas osnovnu brzinu....

Bockavis love u all...xD
15 godina

evo ga nevjerni toma...

pise da je 0,47mbit/s iliti 60kb/s i to konstantno drzi, ali meni po ostalim programima pise da ide do 70, naravno trenutno dode, ali zna drzati na kratke intervale...npr. kad dizem na zippyshare fajlove ili opcenito u programu netmeter...

meni je ovo SUPER, puno bolje od prijasnjih 25-30kb/s kako mi bilo godinama...

sto se mene tice DL od 550kb/s i UL od 60-70kb/s je odlicno, samo jedino mogu cijenu sniziti i ja super zadovoljan...i plus sa konstantnoscu veze, ne puca mi skoro pa nikad, ja sam zadovoljan t-comom, sta god vi mislili...pogotovo nakon sta cujem kakve probleme imaju na iskonu, optimi i tako...

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2011 14:54 (RuskeGTT).
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

evo ga nevjerni toma...

pise da je 0,47mbit/s iliti 60kb/s i to konstantno drzi, ali meni po ostalim programima pise da ide do 70, naravno trenutno dode, ali zna drzati na kratke intervale...npr. kad dizem na zippyshare fajlove ili opcenito u programu netmeter...

meni je ovo SUPER, puno bolje od prijasnjih 25-30kb/s kako mi bilo godinama...

sto se mene tice DL od 550kb/s i UL od 60-70kb/s je odlicno, samo jedino mogu cijenu sniziti i ja super zadovoljan...i plus sa konstantnoscu veze, ne puca mi skoro pa nikad, ja sam zadovoljan t-comom, sta god vi mislili...pogotovo nakon sta cujem kakve probleme imaju na iskonu, optimi i tako...

..žalosno je što se sve svodi na to da velika većina ljudi jednostavno NEMA mogućnost izbora, nego MORA plaćati T-Comu. I ja sam imao takvu brzinu, ali se jednostavno nisam mogao pomiriti s tim da nas mogu derati cijenama i nitko im ništa ne može, a pogotovo HAKOM koji je skoro isto govno ko i T-Sranje!

...Zat sam bio sretan ko malo dijete kad sam vidio da je konačno Vipnet popravio pokrivenost na mojem području (nije ZG, a čak nije ni grad) i oooodmah sam otkazao T-Comu.

Sad ti pogledaj sliku šta JA plaćam točno 148 kn / mjesečno (15 GB paket + flat po noći)

PS

Obrati pažnju na upload! ;)

Zdravac
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2011 15:08 (Zdravac).
15 godina

ma samo ti daj, ali meni 15GB ne bude dosta nikako mjesecno...ja radim 60tak GB prosjecno, a koji put i do 100GB mjesecno samo JA, a imam sve skupa 3 kompa spojena na net (brat radi jos recimo pola mog prometa, a stara nesto sitno, koji GB mjesecno, dakle nabere se)

dobro racunam da imas flat po noci, ali neznam...

svaka cast na uploadu, prvi put da vidim ovako nesto u hrv :)

a kad gledas cijena - ista je...ja toliko placam t-comu za 4mbit+flat...tako da neznam, jos uvijek ostajem pri t-comu i dobrim iskustvom s njime...

u pocetku nisam mogao ni ja birati provajdera, cekao sam optimu, ali nikako da dodu u moj kvart i onda srecom sam odustao od njih i uzeo t-com...sad imam svasta na biranje, ali nebi se micao od njih, posto imam samo dobra iskustva...

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice