Ja koristim start paket ali nekoliko puta godišnje si priuštim flat na mjesec dana tako da znam. Nazovi službu za korisnike i oni će ti to potvrdiit. Sada je puno bolje nego prije. Prije ako si npr. 3. dana u mjesecu aktivirao flat, morao si čekati do 1. idućeg mjeseca da ti to vrijedi. Sada ako aktiviraš flat minutu do ponoći, poslije ponoći već možeš koristiti taj flat. Evo ti slika u prilogu:
T-Com Internet
- poruka: 19.950
- |
- čitano: 7.065.156
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo jucer sam nazvao t com sluzbu za korisnike i preso na flat,oni su rekli da ce flat aktivirati poslije ponoci...(imao 15 gb do sada)..
I sad ja neznam vraćaju li mi se oni zbrojevi ukupnog prometa na 0 (t com user) ili se samo nastavlja dalje... da mi nebi doso racun slucajno od 15 gb...
Za ovaj mjesec ćeš morati platiti taj račun za 15 GB (+ dodatni potrošeni promet) ali za 28 dana, a flat će ti računati za ovaj mjesec samo 3 dana (znači dodatnih 10-tak kuna). Ipak provjeri nakon ponoći na: https://user.t-com.hr/ da ne bi bilo...
Pise mi da imam maxadsl flat..ali frend mi rekao da ce taj flat biti aktivan tek od sljedeceg mjeseca..e sad ja neznam
Ja mislim da ti to ide ovak;
1) Promet 15Gb češ platiti za 28 dana (cijenu za cijeli mjesec podijeli s 31 i pomnoži sa 28 = toliko češ ti platiti)
2) još češ platiti Flat promet za 3 dana (isto cijenu za cijeli mjesec podijeli sa 31 i pomnoži sa 3 = toliko češ ti platiti)
znači 1+2=platiš
S tim da si za ta 3 dana Flat prometa mogao/možeš skidati koliko te gooood volja! ;-)
btw. još nije kasno - za ova preostala 2 dana se dosta može download-ati.
Samo nazovi službu za korisnike i potvrdi si da sigurno imaš flat promet uključen!
pozz.
ja sam od 15 gb placao 100 kn ravno!
Znaci sad bi mi doso racun??
ne kuzim bas
ne kuzim bas
Jel ti ne bi taj paket trebao biti 140 kn (15 GB)?
Oko 15.-og u 1.-om mjesecu će ti doći račun za 12. mj.
Uzeo sam da je cijena za paket od 15 GB 140 kn i za 28 dana korištenja ti ispadne 126,5 kn, dok za flat za samo 3 dana ti ispadne 17,5 kn. Na kraju bi ti trebao ispasti račun u iznosu od 144 kn.
ne kuzim bas
Jel ti ne bi taj paket trebao biti 140 kn (15 GB)?
Oko 15.-og u 1.-om mjesecu će ti doći račun za 12. mj.
Uzeo sam da je cijena za paket od 15 GB 140 kn i za 28 dana korištenja ti ispadne 126,5 kn, dok za flat za samo 3 dana ti ispadne 17,5 kn. Na kraju bi ti trebao ispasti račun u iznosu od 144 kn.
100 kuna mi račun...
Hvala
Dali netko zna moram li vratiti modem t-comu nakon što mi je istekao ugovor?Oni tvrde da moram, ali nigdje to ne piše.Tko zna neka mi brzo odgovori,dolazi mi lik po modem a znam da me muljaju.
hmm nebi rekao da ga moraš vratiti, ja svoj zadnji dao frendu ali opet to je bilo neko sranje. mislim da je uređaj tvoj nakon 2 godine, mjenjaš li davatelja usluge ili samo nisi produžio ugovor?
Dali netko zna moram li vratiti modem t-comu nakon što mi je istekao ugovor?Oni tvrde da moram, ali nigdje to ne piše.Tko zna neka mi brzo odgovori,dolazi mi lik po modem a znam da me muljaju.
eto meni je istekao ugovor pa mi nisu uzeli. Nitko nije ništa spominjao
Čuj, po ugovoru tebi T-com iznajmljuje modem (opremu) i samim time, ako nije drugačije navedeno u ugovoru, si im dužan vratiti poslije ugovorne obaveze.
- ALI, ja do sada neznam ni jedan slučaj da je T-com dolazio po modem ili da je netko trebao vratiti. Neznam kak si im se zamjerio?!
Stvarno, pitaj ga zbog čega ga moraš vratiti, malo "cendraj", reci da si ga ti kroz mjesečne pretplate več 10X otplatio, i tak slično, budi uporan, i mislim da ti ga budu ostavili.
- Probaj, ništa ne košta!
Čuj, po ugovoru tebi T-com iznajmljuje modem (opremu) i samim time, ako nije drugačije navedeno u ugovoru, si im dužan vratiti poslije ugovorne obaveze.
- ALI, ja do sada neznam ni jedan slučaj da je T-com dolazio po modem ili da je netko trebao vratiti. Neznam kak si im se zamjerio?!
Stvarno, pitaj ga zbog čega ga moraš vratiti, malo "cendraj", reci da si ga ti kroz mjesečne pretplate več 10X otplatio, i tak slično, budi uporan, i mislim da ti ga budu ostavili.
- Probaj, ništa ne košta!
mislim da ti ga iznajmljuju na dužinu ugovorene obveze a nakon toga je tvoj. meni kad je isteko ugovor nisam ga produžio mislim 1 god a modem je ostao kod mene. heh po toj logici čovjek ostaje kod njih u mreži ali mu oni oduzmu modem da ju nemože koristiti. definitivno im ga nebih dao!
Ovak je bilo:modem su mi zamijenili mjesec dana prije isteka ugovora jer nije radio(KASDA).Nakon što mi je istekao ugovor,prešao sam na b-net.Sad me zove tip koji mi je promjenio modem da moram vratiti modem i da to vrijedi od 9-og mjeseca i da to piše na računu.Gledao sam na računu i nigdje to ne piše .
Fala,skinut ču ih s k...a za sva vremena.
Sve zavisi o tome koliko dugo si njihov član, koliko trošiš i slično. Kada sam se prije 6 mjeseci žalio na modem od Kasde, njihov čovjek je već sljedeći dan došao i provjerio o čemu je riječ te ostavio novi modem Gigaset i dao da zadržim stari. Mene i zovu, te često nude ponude, poput sada hard diska i simpa kartice, ili pak da imam dovoljno bodova u t-clubu i da ih mogu zamjeniti za neke nagrade. Ni jedan operater osim T-Coma nema ljude koji će ti doći u kuću, spojiti sve i provjeriti. Govorim s iskustvom, susjed mi je na Optimi i kada se on žali preko službe za korisnike na modem govore mu da ga resetira i proba ponovo,a opremu šalju poštom. Nema potrebe da se prelazi s T-Coma.
Otišao sam od t-coma zbog očajne brzine i velikog računa.Imao sam telefon i internet kod njih a račun boli glava.U b-netu,3d paket 226 kn a brzine 3x veče.Pa tko je tu lud.Istina,služba za korisnike u t-comu je dobra ali sve ostalo je dno dna.
Ja kad sam uzimao net u 5.mjesecu,plačao sam kojih 80kn prvih 6 mjeseci i onda mi dođe račun od 400kn,jer su kreteni nesposobni zaboravili "nadopisat",i naravno ja morao platit jer su mi to poslali na istom računu kao i telefon pa da mi ne isključe.I sad naravno plaćam kojih 160kn ;)
Prije su prodavali modeme za 1 kunu svojim korisnicima, a od prije 4 mjeseca su počeli davati modem u najam. Nakon prestanka korištenja njihovih usluga, modem se mora vratiti.
ovo bi značilo po nekoj logici da onda i nakon 4 godine ako modem krepa (kada je sigurno istekla garancija na njega) da ga oni mjenjaju za novi jer je njihovo vlasništvo. barem je tako kod iskona, ako nešto krepa mjenjaju na njihov račun al modem nikad nije tvoj.
Prije su prodavali modeme za 1 kunu svojim korisnicima, a od prije 4 mjeseca su počeli davati modem u najam. Nakon prestanka korištenja njihovih usluga, modem se mora vratiti.
ovo bi značilo po nekoj logici da onda i nakon 4 godine ako modem krepa (kada je sigurno istekla garancija na njega) da ga oni mjenjaju za novi jer je njihovo vlasništvo. barem je tako kod iskona, ako nešto krepa mjenjaju na njihov račun al modem nikad nije tvoj.
Upravo tako, dok god koristiš uslugu oni če ti davat sve što ti treba da radi ispravno no nije tvoje... :D
Ja sam uzeo net kod T-coma prije jedno 2 godine...
Imam router Thompson SpeedTouch 780 i počeli su se događati problemi s tim routerom...Preko noći mi se isključi internet,pa ga svako jutro moram resetirati,ponekad se resetira sam od sebe,a nakon što se upali,upali mi se i komp...Sad mene zanima dal će mi oni zamjeniti router besplatno i dal si mogu zadržat Speedtouch...?
Pa, kako je već napisano - Ak koristiš njihove usluge (a vidim da koristiš), ruter će ti sigurno zamjeniti besplatno, a da li će ti ostaviti stari - ja mislim da neće.
pozz.
Imam pitanje, isteko mi je ugovor (onaj dio di vam se smijem :P) i sad imam ovaj ruter (sx763). Jel je on sad moj ili ? Glupo mi ga je vraćat kad imam naštelan ip za web kameru (ko za sigurnost), triggane i forwardane portove, dhcp i nat
Ja sam uzeo net kod T-coma prije jedno 2 godine...
Imam router Thompson SpeedTouch 780 i počeli su se događati problemi s tim routerom...Preko noći mi se isključi internet,pa ga svako jutro moram resetirati,ponekad se resetira sam od sebe,a nakon što se upali,upali mi se i komp...Sad mene zanima dal će mi oni zamjeniti router besplatno i dal si mogu zadržat Speedtouch...?
Meni su samo dali novi uređaj i zadržao sam stari, vjerovatno će tako biti i tebi
Imam pitanje, isteko mi je ugovor (onaj dio di vam se smijem :P) i sad imam ovaj ruter (sx763). Jel je on sad moj ili ? Glupo mi ga je vraćat kad imam naštelan ip za web kameru (ko za sigurnost), triggane i forwardane portove, dhcp i nat
Ukoliko te ne pitaju da im vratiš ne moraš vratiti.
šta nije on odmah u tvom vlasništvu čim potpišeš ugovor i dobiješ ga na korištenje?
šta nije on odmah u tvom vlasništvu čim potpišeš ugovor i dobiješ ga na korištenje?
Nope... po novome ti samo iznajmljujes od T-coma...
Nope... po novome ti samo iznajmljujes od T-coma...
ja sam ga "uzeo" na 24 mjeseca, za jednu kunu, a njegova cijena je uključena u pretplatu :P
ma i nije neki ruter, nema kvalitetnu podršku od strane softvera
Ne ide ovako... oni koji us pod starim ugovormom bili ostaje im oprema, no novu moraju vratit ako potpišu novi ugovor i dobiju novu opremu.... ja max tv sam odjavio i dan prije odjave mi crko pa sam zavo i dobio drugi no nisam ništ moro vratit... i svaki puta kad su mi mjenjali ruter osto mi stari... isprava.. a imam novi.. :D nešt na centrali nije bilo ok.. sad imam 3 thomsona :D :D
Situacija kod mene istekao mi je ugovor i u to vrijeme mi krepao ruter i nisu mi htjeli zamjeniti posto nisam vezan ugovorom nakon toga sam posudio ruter od prijatelja i produzio ugovor i pokupio nagrade za produzenje i onda ponovno prijavio kvar i zamjenili mi ruter besplatno! naravno stari ruter je ostao kod mene!
ma T-Com ili kako ga ja zovem T-šrot
u subotu je kod mene došlo do misterioznog kvara, prestalo mi je sve raditi i max tv, dls i telefon jednostavno su me iskopčali ko dan isam platio račune, a ja sve redovno plačao!
tako da sam sada izvisio i čekao cijeli vikend naravno bez zabave bez tv bez neta, jedva sam cekao ponedjeljak, danas da dođem u školu na net.
Maloprije me zvao tehničar da mi kaže da će sutra doći u 3 sata -.-
baš me zanima kakav će kvar naći.
dok saznam javim vam!
Imam od T-coma internet od 4Mbits/s maksimalni download mi je 491 KB/sec dal je to normalna brzina za 4Mbit/s.
Imam od T-coma internet od 4Mbits/s maksimalni download mi je 491 KB/sec dal je to normalna brzina za 4Mbit/s.
Da.