T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.950
|
čitano: 7.064.037
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li nazn
Cesc kaže...

Jedno pitanje, svi vi koji ste već produživali ugovor i dobili eksterni disk, u roku koliko dana vam je otprilike stigao? :)

Meni je već drugi dan stigao putem kurirske službe.

15 godina
neaktivan
T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li naznaka?

aj mali offtopic...jel ''zabranjeno'' koristenje tudeg adsl accounta na par dana(flat)ugl uz njegovo znanje(frend).jel di pise sta o tome?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni je prije mjesec dana istekao ugovor,al nisam ga ništ produživao,kaj sada su ga oni automatski produžili ili?

Ili moram u t centar i reći im da uću novi ugovor

Jer i ja želim taj prijenosni hard disk {#}

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kc-kb kaže...

Meni je prije mjesec dana istekao ugovor,al nisam ga ništ produživao,kaj sada su ga oni automatski produžili ili?

Ili moram u t centar i reći im da uću novi ugovor

Jer i ja želim taj prijenosni hard disk {#}

Ne produžuje ti se automatski, a što se tiče potpisivanja možeš ići u t-centar ili jednostavno nazoveš službu za korisnike, rade svaki dan pa i nedjeljom :D (provjereno, jer sam i ja jučer produživao), i onda ti agent spomene kako za potpisivanje 2-godišnjeg ugovora dobiješ prijenosni hard disk i ako zatreba, im daš OIB ili JMBG onoga na koga glasi telefon.

Arsenal 4EVER
17 godina
DAXY011 kaže...
Jim Carrey kaže...

ima sam zadnje tri godine t-com internet, i maxtv brzina je bila 7 Mbits down - .7 Mbits up, e sad ...

- Jesi siguran da si imao 7 Mb/s upload?!?!?!?! Koju brzinu imaš tj. koji paket (4, 10 ili 20 Mb/s)?

...

heh, fulao si :D Napisao je točku, samo nije nulu ispred :D Znači, 0.7 MBits.

E da, kak misliš maxtv brzina?

15 godina
neaktivan
DAXY011 kaž

- Jesi siguran da si imao 7 Mb/s upload?!?!?!?! Koju brzinu imaš tj. koji paket (4, 10 ili 20 Mb/s)?

- Najbolje ti je prijeći na B.net kada ti izađe ugovor kod T-Com-a, jer u suprotnom plaćaš prijevremeni raskid ugovora i ostale mjesece koji su pod ugovorom, a to ti se baš i ne isplati. Ako planiraš skidati torrente B.net ti nakon određenog prometa zabrani skidanje torrenata tako da ih možeš zaboraviti (tako sam čuo).

RaZ0R9111 kaže...

Pozdrav,do sada sam bio na wirelessu i sada tata potpisao ugovor za maxdsl,što ja dobijem kao poklon,jel ima prvih 3 mjeseca neograničeno ili tako nešto? i što se dobije potpisivanjem novog ugovora na 24 mjeseca...hvala:D

Pogledaj si na ovoj adresi sve što te zanima u vezi adsl-a.

nema 7 Mb/s nego imam 0.7 = .7 ilti cca 90 kB/s

jel to provjerena informacija za bnet onda stvarno u k, osuden na t-com i da mi kradu lovu 

@denix maxtv, brzina ( zafalio sam zarez )

Nekako je dosadno bez luxx-a nemam koja pod*ebavati
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.12.2010 0:02 (Jim Carrey).
16 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Imam i ja max tv,pa ništa od od 7 Mb/s koliko vi imate.

Mislim da bi bilo najbolje kad bi flat bio 150 kn.....

kod uzimanja Max tv ,da bi radio propusnost linije ide na preko 7-8 mbita po prijemniku...tako da povecanje brzine ne začudjuje,naravno to je i dvosjekli mač jer ako vam povecaju download brzinu npr na 10mbita sto bi mislim vecini bez problema mogli tada kad bi ste zatrazili max tv po istoj liniji on ne bi mogao biti odobren,jer ne bi bilo jos dovoljno prostora za njega,inace propusnost moje linije je cca 14mbita i na to mi rade 2 max tv prijemnika i to je na granici odobrenja za normalni savrseni rad..ali po toj liniji nemam maxADSL...eto logickog objasnjenja...

znaci prostora za dizanje brzine ima,ali pametnije ga je ostaviti za iptv,odnosno tako dok se ne provuce optika koja nudi vece brzine...logicki sve je jasno...

mislim da ama bas svim korisnicima je moguce isporuciti brzine oko 8,10 ili 12 pa i vise mbita po postojecim linijama...

ali sto ako korisnik zakupi brzinu pa zatrazi max tv?da ga odbiju,pa nije bas marketinski dobro...ali kad max tv zazivi preko satelita vjerujem da ce se dizati brzine po paricama do maximalno ili optimalno mogucih,dok je treci korak vjerovatno i moguce ADSL i DSL brzine preko satelita,kako pa jednostavno kako i max tv ide preko satelita...naravno uz iste ili vrlo slicne cijene pretplate, znaci prvo maximalno iskoristiti postojecu infrastrukturu..paralelno uz uvodjenje optike ,naravno prvo po vecim gradovima...a ruralna podrucja pokriti satelitom,sto se vec vidi iz ipTV ponude(maxTV i ostali)...

eto kako ja to vidim...a ne radim za Tcom..

Penis Bonus Pax In Domus
16 godina
neaktivan
s1hr kaže...

ali sto ako korisnik zakupi brzinu pa zatrazi max tv?da ga odbiju,pa nije bas marketinski dobro...ali kad max tv zazivi preko satelita vjerujem da ce se dizati brzine po paricama do maximalno ili optimalno mogucih,dok je treci korak vjerovatno i moguce ADSL i DSL brzine preko satelita,kako pa jednostavno kako i max tv ide preko satelita...naravno uz iste ili vrlo slicne cijene pretplate, znaci prvo maximalno iskoristiti postojecu infrastrukturu..paralelno uz uvodjenje optike ,naravno prvo po vecim gradovima...a ruralna podrucja pokriti satelitom,sto se vec vidi iz ipTV ponude(maxTV i ostali)...

eto kako ja to vidim...a ne radim za Tcom..

MAXtv Sat će moći koristiti samo oni koji nemaju uvjete za normalan MAXtv, a svi ostali koji imaju uvjete za MAXtv ne mogu dobiti MAXtv Sat.

15 godina
traktorista kaže...

aj mali offtopic...jel ''zabranjeno'' koristenje tudeg adsl accounta na par dana(flat)ugl uz njegovo znanje(frend).jel di pise sta o tome?

Nemoguće je to. Ne možeš se spojit s njegovim accountom na svojoj liniji (isprobano u praksi).

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
17 godina
DamageHigh kaže...
traktorista kaže...

Nemoguće je to. Ne možeš se spojit s njegovim accountom na svojoj liniji (isprobano u praksi).

Prije se moglo (prije cca pola godine)...

15 godina

Tada sam negdje i isprobavao..

Uglavnom, nema šanse. Pa onda bi cijela hrvatska koristila jedan te isti flat account..

15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Uglavnom, nema šanse. Pa onda bi cijela hrvatska koristila jedan te isti flat account..

pa lol evo maloprije jesam....jedini uvjet da on mora imat iskljucen ruter.

17 godina
DamageHigh kaže...

da, kako je iznad navedeno, to mi je susjed koristio dok mu prijatelj nije bio doma, pa je posudio acc. Znači, samo jedan može biti ulogiran na jedan account

15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Um, ne!

Zato sto samo jedna konekcija pod tim accountom moze biti trenutno aktivna. Mozes ti taj account dijeliti s frendovima ali samo jedan od vas trenutno moze biti spojen, tako da T-Com tehnicki time nije ostecen, briga njih tko to placa a tko koristi.

How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
15 godina

Bit će onda da frend nije ugasio router..-.-

Nego..promet onda normalno ide onom accountu na koji si ulogiran?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Bit će onda da frend nije ugasio router..-.-

Nego..promet onda normalno ide onom accountu na koji si ulogiran?

tako je.ja znam da se moze ali nisam sto posto siguran dal tcom dopusta tako nesto iako znam puno likova koji to rade  i koji kazu jedino da tcom to tesko skuzi a jos teze poduzima nesto u vezi toga

16 godina
protjeran

pa njih to nije niti briga ko trosi internet glavno da se placa 

sta bi oni imali provjeravat 

See You Space Cowboy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

pa njih to nije niti briga ko trosi internet glavno da se placa 

sta bi oni imali provjeravat 

zato sto pise da je zabranjeno da njihovim stranicama ali je*es to sto pise nego me zanima jel neko imo problema s tim?

16 godina

dal i vama ovaj hard koji ste dobili ispušta čudne zvukove kada ugasite komp? skinuo sam spindown programčić sa njihove stranice, ali svejedno se nekada čuje, pa ga moram ištekati iz kompa

dal postoji opasnost da rikne od toga?

GENERATION 17: The first time you see this, copy it into your sig on any forum and add 1 to the generation. Social experiment.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo ja baš isprobavam hard, uf već imam ideju kaj sve staviti :DD

Arsenal 4EVER
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.12.2010 22:13 (Cesc).

0 0 hvala 0
16 godina
Diablo86 kaže...

dal i vama ovaj hard koji ste dobili ispušta čudne zvukove kada ugasite komp? skinuo sam spindown programčić sa njihove stranice, ali svejedno se nekada čuje, pa ga moram ištekati iz kompa

dal postoji opasnost da rikne od toga?

Meni je to radio i onaj vanjski Verbatimov od prije 2 godine pa mi je nedavno crkao. Sada svaki puta kad uključivam novi WD hdd u usb prvo isključim napajanje na prekidaču pa tek tada uštekavam HDD i palim napajanje pa zatim i PC. Obrnuto radim prilikom isključivanja. U Win 7 izgleda ne vrijedi ono sigurnosno isključivanje u sistemskom trayu jer tada dolazi do onih čudnih zvukova (kao višestruko paljenje i gašenje).

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
15 godina
neaktivan
Micek kaže...

Obrnuto radim prilikom isključivanja. U Win 7 izgleda ne vrijedi ono sigurnosno isključivanje u sistemskom trayu jer tada dolazi do onih čudnih zvukova (kao višestruko paljenje i gašenje).

Safely remove hardware ti ne sluzi za vracanje glave na landing zone, nego se samo pobrine da se svi podatci iz cachea zapisu na disk. Moderni tvrdi diskovi pri gasenju automatski vracaju glavu na landing zone.

17 godina
rustweaver kaže...
Micek kaže...

Obrnuto radim prilikom isključivanja. U Win 7 izgleda ne vrijedi ono sigurnosno isključivanje u sistemskom trayu jer tada dolazi do onih čudnih zvukova (kao višestruko paljenje i gašenje).

Safely remove hardware ti ne sluzi za vracanje glave na landing zone, nego se samo pobrine da se svi podatci iz cachea zapisu na disk. Moderni tvrdi diskovi pri gasenju automatski vracaju glavu na landing zone.

Imao sam star 2g HD od T-Coma Verbatim, nedavno su mi ga zamjenili za novu verziju (manji i tanji) i kod novog, iako je riječ o XP-u nakon Sigurnog isključivanja disk se nastavi vrtiti. Nije to samo kod Win 7

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
15 godina
neaktivan

Pa safely remove hardware ni ne treba ugasiti disk. {#}

16 godina

Imate ovdje za skinut spindown programčić, korisna stvar, samo izgleda da ne radi uvijek automatski kod gašenja kompa, nego trebate sami kliknut prije gašenja

http://support.wdc.com/product/download.asp?groupid=303&lang=en

GENERATION 17: The first time you see this, copy it into your sig on any forum and add 1 to the generation. Social experiment.

0 0 hvala 0
15 godina

mom frendu se zeznuo acc. nije mogao na net, a niti onaj kome je posuđivao net. kada je zvao t.com rekli su mu nek resetira modem on i onaj kome je posuđivao net. znaci da znaju za to i nije ih briga...

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.12.2010 16:45 (Idealist).
16 godina
neaktivan

Ako recimo npr. ja nekome posudim svoj account i taj netko tko ga unese i napravi promet, kome se bilježi taj promet?

Znam šta bi bilo logično rješenje, ali me zanima ako netko uistinu zna kako to funkcionira?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
DAXY011 kaže...

Ako recimo npr. ja nekome posudim svoj account i taj netko tko ga unese i napravi promet, kome se bilježi taj promet?

Znam šta bi bilo logično rješenje, ali me zanima ako netko uistinu zna kako to funkcionira?

promet ide na na onaj account sa kojim si ulogiran 

neznam na koju foru bi bilo drugacije

17 godina
protjeran
Idealist kaže...

mom frendu se zeznuo acc. nije mogao na net, a niti onaj kome je posuđivao net. kada je zvao t.com rekli su mu nek resetira modem on i onaj kome je posuđivao net. znaci da znaju za to i nije ih briga...

Normalno da ih nije briga, jer ti plačaš taj acc i možeš s njime šta hočeš (ne baš sve), promet se tebi broji i njima svejedno odakle se ti spajo.

I don't need sex, T-com fucks me every day
16 godina
protjeran

Imam maxadsl paket 15GB, sad ja bih promijenio paket u Flat i iskoristio 2500 bodova da mi bude besplatno taj mjesec. Kako to napravit?

Today and tomorrow's a reflection of the past, Life's like a cycle and nothing ever lasts

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice