Skrivanje kompjutera u office mrezi

poruka: 3
|
čitano: 4.081
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

kako da sakrijem svoj komp u office wifi mrezi. ja vidim njih, oni vide mene, IT zove i pita zasto sam koristio EICAR? (zato jer sam instalirao avast 5 i htio ga laicki provjeriti).

znaci, prate me...

da li da koristim hidemyass?

imam Sun Virtualbox sa Ubuntuom i XP. da li da njih koristim?

imam W 7 ultimate, a postavke sam stavio ovako. htio bi sebi jedino priustiti surfanje na miru, nocu zna biti jaako dosadno Cool.

tnx

kad kazem svoj komp, to je zaista moj laptop. radna jedinica je za rad, ne za zajebanciju.

Sta radi Chuck Norris u prokljucaloj vodi? -Ladi jaja. / DELL INSPIRON 6400 / Dual Core T2300 @ 1.66 / RAM 2.00 GB / ATI Radeon X1400
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2010 0:18 (hrabri zec).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

|Tvoje računalo| --- |Router/Switch| -- Internet

|Tvoje računalo (sa hide my ass etc| --- |Router/Switch| --- Proxy --Internet

Odgovor je nikako ne možeš sakriti svoju konekciju ako se gledaju logovi na routeru. Možeš jedino sakriti traffic enkripcijom (Tor mreža).

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_string)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Skrivanje kompjutera u office mrezi

napravio sam kako si mi rekao, sve mi radi. vidi li me ili ne, za sada nemam pojma. trazio sam malo po internetu i na cnetu sam ovo nasao:

Pros: None at all.

Cons: Allows hackers, spammers, etc. to potentially use your machine as a gateway, resulting in YOU being sued or otherwise held liable for their actions.
Violates the terms of service of all known ISPs by hosting a server / open proxy.
Doesn't work.
Summary: Using this software is a great way to get sued or have your Internet software cut off. When you're not using it, it stays running in the background and essentially turns your machine into an anonymous proxy for other people to use. You can be held legally liable for damages caused by people using such a service. Even if you think you are performing a service to oppressed people in China or elsewhere, think twice before running this software. Since it is considered an open proxy, it also violates the terms of service of all known ISPs. It also works very poorly for most of its intended applications. Bottom line: don't run this software.

sta mislis o ovome?

Sta radi Chuck Norris u prokljucaloj vodi? -Ladi jaja.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice