Random pucanja veze (OPTIKA)?Pomoc

poruka: 1
|
čitano: 1.741
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Random pucanja veze (OPTIKA)?Pomoc

Pozdrav imam tcom i optiku vec 3god,nikad problema ,internet radio savrseno godinama bez da i jednom pukne linija,sada prije jedno 2tj puca mi veza random svaki dan po nekoliko puta.Zvao sam sluzbu za korisnike prvo su mi poslali tehnicara da zamjeni ruter,nekim cudom veza nije pucala 5dana ali mozda slucajno jer se zna desit da radi i po 7h da ne pukne pa onda opet po par puta u sat vremena,moja greska sta nisam pratio stanje u ruteru da li je bilo prekida pa nemogu sa sigurnoscu reci je li radilo ili nije od kad je novi ruter postavljen.Da nastavim,zovem opet nakon tih 5dana sluzbu za korisnike i objasnim da sam ress po sto puta ruter,provjerio kablove,nema sta nisam i da opet mi puca veza random.kazu poslat ce tehnicara no posalju mi poruku za par sati da je moja greska uklonjena ali i dalje sam imao isti problem,zovem treci put i kazu da nema sanse da na optickim kablovima dolazi do toliko pucanja veze da obavezno mi netko to mora doci pogledat,proslo je vec 2dana tehnicara nema,nece doci ni sutra jer je praznik,pa sam htio vidjeti ima li netko od vas optiku i da li je imao problem kao i ja.hvala 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice