Htio bih znati nešto više o tome pošto su moji potpisali sa H1 tu uslugu predodabira operatera jer kao navodno pretplata ostaje na Tcomu a promet ide preko H1. Sad me zanima jel to i za internet ili samo za pozive i da li se to uopće isplati.
Htio bih znati nešto više o tome pošto su moji potpisali sa H1 tu uslugu predodabira operatera jer kao navodno pretplata ostaje na Tcomu a promet ide preko H1. Sad me zanima jel to i za internet ili samo za pozive i da li se to uopće isplati.
Ajde ako tko zna trebao bih čim prije znati. Hvala
Da preplata ti ostaje na T-comu a promet naplaćuje H1, ali samo još mjesec dana.
Od 01.07 svi korisnici koji koriste uslugu predodabira operatera će moći plaćati preplatu i promet istome operateru.
Znači za mjesec-dva H1, Optima, Amis itd će svim korisnicima moći ponuditi uslugu predodabira tako da plaćaju samo jedan račun
Da preplata ti ostaje na T-comu a promet naplaćuje H1, ali samo još mjesec dana.
Od 01.07 svi korisnici koji koriste uslugu predodabira operatera će moći plaćati preplatu i promet istome operateru.
Znači za mjesec-dva H1, Optima, Amis itd će svim korisnicima moći ponuditi uslugu predodabira tako da plaćaju samo jedan račun
Zanimljivo. A šta s internetom. To ostaje na Tcomu, pošto H1 nije dostupan kod mene.
Mislim da ti preko bitstreama mogu ponuditi ADSL. To je dostupno svugdje gdje Tcom ima svoj ADSL i jeftinije je od T-coma.
Pogledaj malo po njihovoj stranici ili ih nazovi da ti objasne.
Sve je točno osim jednog u vezi Amisa...U cijenu usluge je već uključena T-com pretplata..odnosno ne plača se ništa t-comu posebno
Dajte mi recite jel valja kaj taj H1 što se tiče supporta, jer Tcom mi je u nedjelju ujutro dolazil net slagat, tak da sam s njim dosta zadovoljan s te strane.
Ja sam prije par godina imao H1 preko predodabira pa sam se prebacio na Optimu jer mi je jedina mogla ponuditi net i telefon.
Nisam nikad imao problema ni na H1, ni na Tcomu ni na Optimi što se tiče kvalitete usluge, sve je to isto.
Jedino mi je na Tcomu jednom kada sam prebacivao promet u flat došao račun od 1000 kn jer ga nisu prebacili taj mjesec, a nisu me obavijestili. Dosta se ljudi po forumu žalilo na takve propuste i račune pa prepostavljam da je to smišljeno da uzmu lovu.
S H1 se bar ne moraš bojati da će te prevariti...
Zanimljivo. A šta s internetom. To ostaje na Tcomu, pošto H1 nije dostupan kod mene.
u cijeloj hrv ti je dostupan iskon za usluge neta i telefona