Danas sam vidio da je kod mene dostupan Bnet, svi paketi.
Ono sto mi je zanimljivo je 2D paket tj. internet + iptv
Kod interneta, to je onaj "Mega 8" paket tj. 8192/512 brzine i kod TV-a ovaj osnovni analogni paket.
Vise o tome IPTV tj. ponudi osnovnih analognih programa ovdje.
Kako sam cijeli zivot na t-comu, ne kuzim bas sve kod Bnet-a tj. ne kuzim onaj dio gdje mjesecno placam najam modema te dali mi netko moze napravit u kratko usporedbu Bnet IPTV-a tj. njihovog "Osnovnog paketa analognih TV programa" i onog osnovnog paketa kojega placam kod t-coma. Koji je bolji, ima vise programa i sl....ili je totalno ista stvar?
Te ono najvaznije, dali se isplati preci sto se tice stabilnosti, cijene i na kraju podrske (ako ima uopce potrebe za SZK...kod t-coma nisam imao potrebu zvati SZK).
Koliko bi me na kraju uopce ispao taj 2D paket: TV i internet sa "Mega 8" paketom i najosnovnijim paketom programa za TV?
Onaj manji paket tj."Mega 3" mi se ne isplati posto je download 3 MB (bar tako pise) pa ne bih sa 4 MB (tj. najcesce 5 MB) prelazio na neku manju brzinu.
Ili mozda najbolje (financijski/isplativost) uzeti ovaj 3D paket, ali opet ne znam koliko me sve na kraju ispadne sa najmom modema i tko zna sta jos uracunaju?
Najvise me zanima dali se isplati prijeci sto se tice financija te dali je njihova ponuda programa ok (ista ili bolja nego sto je to kod t-coma).
Zahvaljujem na odgovorima!