kaj onda nije najjednostavnije od optime (ili nekog drugog poštenog provider-a) uzeti internet zbog kojeg nemoraš zvat centralu itd.???
Najpovoljniji Flat - rate
- poruka: 125
- |
- čitano: 68.152
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
Ova ponuda mi se do sada činila najpovoljnijom - http://www.carnet.hr/duocarnet
TELEFONSKA LINIJA + ADSL do 5Mbps/512kbps + FLAT INTERNET = 100 KN!
LUDILO!!!!!
LUDILO!!!!!
LUDILO!!!!!
kad uzzmes b-net mozes skidat do mile volje...
LUDILO!!!!!
Zamirisao mi je AMIS 2u1 www.amis.hr
Pa me zanimaju Vaša mišljenja,prijedlozi, sugestije, iskustva i sl.
Zamirisao mi je AMIS 2u1 www.amis.hr
Pa me zanimaju Vaša mišljenja,prijedlozi, sugestije, iskustva i sl.
Mislim da je Optima zasad najjeftinija.
Nadamse!!! da se neću razočarat
Ljudi, nisu bez razloga bnet, metronet, iskon, optima... jeftiniji od t-coma.
1. t-com je provjerena, velika i stabilna kompanija. I stvarno, na telefon i net nemam nikakvih zamjerki (još dobiješ i WLAN router)
2. bnet, metronet, iskon, optima... nastoje svojim niskim cijenama privući korisnike (i to je ok), sad ne mogu pričati kolko su oni kvalitetni jer nisam sam isprobao, ali te tvrtke su tek u usponu... imam samo TV od bneta i ok je (s tim da su nas htjeli opljačkati za 199 kn i to cijelu zgradu no nije im uspjelo). Što se tiče kvalitete, slika je prosječna no dobro ovo je malo offtopic.
"t-com je provjerena, velika i stabilna kompanija."
Ha moja veza nije bila ni provjerena ni stabilna, ni brzina velika :P
To sta ti nisi imo problema ne znaci da niko nema. Ok to ne znaci ni da je opcenito t-com problematican, al cisto po nekoj osobnoj statistici, kad mi se 15-ak prijatelja zali da ima raznoraznih problema s njima, a jedan frend govori da je veza savrsena, reklo bi se da ipak je.
Ja sam redovito bio bez neta po 2 dana, a ovi nikako da se pojave da poprave.
Ali najveci dozivljaj je bio kad su mi prvi put donijeli ono smece od santis adsl a-100 modema, i probali sami instalirat drajvere. Nakon sta su driveri (s onog njihovog cd-a) svaki put zastekali kad bi trebalo pronac modem, covjek se fino usto, reko "ok vidio si kak ide instalacija, pa si reinstaliraj windowse i probaj ponovo" i otiso.
Nakon tog sam ja izvadio cd od santisa, instaliro sve za 3 minute, sam napravio konekciju s podacima s papira, i vidi vraga....radi.
Za tjedan dana su mi poslali t-com cd s "updated" driverima....da, ovi su radili za stvarno :P
evo, prije par dana prešo na optimu, sve ok, router ima jedno 3 puta veći wireless radijus od zyxela...
i sve je to bajno i krasno ali zna mi se dogodit par put na dan da mi neće otvorit pojedina stranice (BOL, PcExpert) a neke hoće (google, youtube, www.hr) a nešto rijeđe da mi potpuno pukne veza... ima li tko sličnih iskustava?
Amis je najbolji pružatelj svih usluga trenutno u Zagrebu, hoćeš od interneta, telefona, a do kraja godine u opticaj puštaju i IPTV, već godinu i pol sam njihov pretplatnik, imam pretplatu 168 kn, brzina internet veze mi je 4Mbps, telefon je 7 lp uspostava poziva u nacinalnoj mreži, razgovaraj koliko hoćeš nemaš brige, ja svaki mjesec imam skoro 30 sati razgovora, skidam preko 100 G prometa i do sada nikada nisam imao problema sa njima. Prezadovoljan sam sa njima. U godinu i pol nisam dobio račun veći od 200 kn. Dakle slobodno uzmi AMIS ako još nisi i uživaj u čarima telekomunikacije. Btw, na facebooku imaš grupu MRZIM T-com, to ti sve govori. Pozdrav!
ja na t-comovom maxadslu otkako je izaša i vise od 1 godinu na flatu, prije bi stalno gleda koliko sam, a jednon san pribacio na flat pa opet vratio na obicni i taj mjesec kad sa bio na flatu, potrosio san vise od 130 GB prometa!, i ako vam steka to vam vecinom nije do tcoma ili sta vec koristite nego je to do routera u mene je siemensov pa digod zna bit lagg kad igran i sl.
dobro mi je kod iskona sta imaju i 4 mbitas a cjena je 200 kn ,dok je t com 1 mbit 178 kn :S
dobro mi je kod iskona sta imaju i 4 mbitas a cjena je 200 kn ,dok je t com 1 mbit 178 kn :S
LUDILO!!!!!
flat t-com 178 kn..... u dvije i pol godine ni jednog problemcica ni pucanja veze....imam KASDA router i nije se gasio 2 i pol godine...nema lagga nema pucanja
Ovako ljudi imam jedno pitanje a da bezveze ne otvaram novu temu postat ću tu :
Jel postoji ikakav način ili program kojim se može blokirat internet promet nakon potrošene količine.Naime ja imam MaxADSL start paket 1GB 99 kn mjesečno,ali u zadnje vrijeme previše trošim (od 7-9GB) a stara samo kaj me ne ubije.Jel postoji kakav način da napravim da nakon što potrošim u mjesecu 1GB-1,5GB nemogu više na internet u tom mjesecu ????? Nekad mi i stara zabrani al ja sam opet na netu !
P.S. ADSL mi je spojen na USB , a brzina je 12.0 Mbps.
Jel postoji ikakav način ili program kojim se može blokirat internet promet nakon potrošene količine.Naime ja imam MaxADSL start paket 1GB 99 kn mjesečno,ali u zadnje vrijeme previše trošim (od 7-9GB) a stara samo kaj me ne ubije.Jel postoji kakav način da napravim da nakon što potrošim u mjesecu 1GB-1,5GB nemogu više na internet u tom mjesecu ????? Nekad mi i stara zabrani al ja sam opet na netu !
Da ne otvaram novu temu jel ima netko iskustva sa metronetom odnosno sa njihovim tv-om ,kakva je slika i ostalo ?
<quote>Ova ponuda mi se do sada činila najpovoljnijom - http://www.carnet.hr/duocarnet
LUDILO!!!!!</quote>
Nije ti to baš tako dobro kako to misliš. Možeš zaboravit na torrente, skidanje programa filmova jer će ti prvo doć opomena , a onda i isključenje.
Jedino ti se isplati ako gledaš internetTV.
<quote>Ova ponuda mi se do sada činila najpovoljnijom - http://www.carnet.hr/duocarnet
LUDILO!!!!!</quote>
Nije ti to baš tako dobro kako to misliš. Možeš zaboravit na torrente, skidanje programa filmova jer će ti prvo doć opomena , a onda i isključenje.
Jedino ti se isplati ako gledaš internetTV.
Osobno sam imao iskustvo za Carnet internet (dial-up 56kb/s) još prije 4-5 godina da mi je neki virus slao spam o steroidima prek maila pa mi je Carnetov admin skoro ukinuo account njihov.
Za flat ne znam? Ja bih volio uzeti upravo njihov net za 100kn no da li ITKO moze potvrditi ovo za torrent i to jer to je (u biti) jedino zasto trebam neki brzi internet :D inace bih s 56kb/s bio sretan da je 0-20kn mjesecno...
LUDILO!!!!!
ono za torrente je nažalost istina... možeš ih nazvat pa ih pitaj...
ovo ti je spika; iskon sam po sebi to dopušta, ali pri prelasku na 'Carnet.DUO' ti praktički prelaziš na Carnet, koji ne dozvoljava skidanje torrenta - ustvari, oni ti cijelo vrijeme gledaju kaj ti radiš (što mislim da je protuzakonito, zato kaj je isto tako protuzakonito prisluškivati nečije telefonske razgovore...)