ljudi kako provjeravate promet gdje ,kako ja to nemogu naći nigdje
Za pocetak nam reci koji ISP imas? :)
a joj sad ćete se smijati a šta je to misliš operatera ili ...........sad ću ispasti totalni kreten ali eto
a joj sad ćete se smijati a šta je to misliš operatera ili ...........sad ću ispasti totalni kreten ali eto
Podjećam te da je Google tvoj prijatelj. Upiši ISP i dobiti ćeš objašnjenje, a nitko ne mora znati da nisi znao što je ISP.
Pružatelj internet usluga (ISP - Internet Service Provider) je poduzeće koje pruža uslugu pristupa internetu svojim korisnicima. Ukratko: da, operater.
Nekoliko primjera: T-com, Bnet, Optima, Iskon, Metronet...
Ovisno o You Tubeu jer gledamo i slušamo muziku. Prošli mjesec 10GB, ovaj će biti oko 35GB!
40-80 gb hh
20-25 GB
Moj rekor je oko 130gb. Prosječno 50gb.
ovisi, ako izađu 2-3 nove igre, onda je oko 40 gb
a ovak 20-30 gb
Inače, ne spuštam promet ispod 110 GB, ali evo, zadnji mjesec nisam prešao preko 80gb..ne znam kako se to dogodilo...
Uglavnom preko 100 GB, t-com.
nisam računao ali u dva mjeseca sam napunio prijenosni od 1 Tb programima i igrama...
brzina 5 mb, računalo neprekidno radi i skida...
Nemam flat,ali u školi moj USB uvijek je skoro pun.Skinem oko 12GB.
za ovaj mjesec do sada 138.20gb
Lani 12. mjes 34.95GB, danas 4.44GB do danas ovaj mjesec...
Ovaj mjesec do danas samo 50GB prepun mi je i interni i externi disk tako da nema skidanja više dok se ne pobriše ili ne popali ono što ne treba
Imam novi net tek 2 tjedna i otislo je vec 136,8 Gb ako se ovako nastavi moglo bi biti 300 Gb, u max teoriji mogao bi u mjesec dana skinuti nekih 5.5 Tb - 6.5 Tb ali brijem da bi dobio instant iskljucenje . No kad stavimo na stranu promet postavlja se pitanje sta da se skida jer suludo brz net sa flat prometom je san, a realnost je totalno bezveze, no to je vec neka druga tema.
475 GB do sad
Kako ti nije jasno. Ja na primjer skinem 5 HD filmova u 1080p za 7 dana i to je je već oko 40 GB plus igre koje skidam....dalje sam računaj.
meni je rekord 180GB (sam) al to je bilo kad sam tek ukljucija flat.... sada mi je prosjek cca 50GB
a ja msilio da ja trosim puno, hahaha, meni je oko 80-90 gb prosjek, na metronetu...
15.22 GB
zasad
16 GB barem za ovaj mjesec ali vidićemo možda još nakupim ,nekad znam i puno više kad nađem nešto zanimljivo na internetu
T-com, ovaj mjesec samo 289.77 GB.
T-com, ovaj mjesec samo 289.77 GB.
aj sad budi iskren i reci kolko si potrosija na HD-ove?
E ljudi pa kako provjerit promet ja imam t-com (flat) gdje se to provjerava
user.t-com.hr
max je bio nekih 300 GB, prosjek je 70 GB mjesečno...