Internet povezivanje problem

poruka: 5
|
čitano: 5.262
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Ovako kada upalim kompjuter dođe mi na desktop a dolje mi za internet onaj ko uskličnik da nije povezano ,pise da nisam povezan na net,kada odem da mi otvori mapu da vidim što je problem bude slika nešto kao ova http://chakkaradeep.files.wordpress.com/2007/10/vista-network-icon-not-direct-limited.PNG

nakon toga moram otići i restartati ruter pa net opet radi u čemu je problem,imam max adsl flat internet 

HELP!

=)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Internet povezivanje problem

Zovi operatera i reklamiraj, vjerovatno je do njih i zbog njih puca veza. Ja sam imao takvih problema sa b-netom, zvao, prominili mi router i od tada sve radi odljično..

zeko73
14 godina
neaktivan

evo sad mi puko internet kada sam igrao league of legends i tako 4 put svaki put pukne kad igram league of legends il kada ga upalim bude odma srušena veza šta da radim,prije sam imao sličan problem i ništa nisam poduzimao sam je nestao a što sada ?

League of Legends (EU):Joza is immortaL PLAY 4 FREE http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4db5951a84dbd764677505
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Bok, molim pomoć. 

Dobio sam novi laptop, sa svim postavkama i napravljeni su svi updatovi, znači već je bio spajan na internet, i kad sam ga donio kući ( da ga priključim na svoj Intrnet -normalno pojavila mi se lista aktivnih mreža, izabrao sam svoju kućnu (na nju je još spojeno ovo stolno računalo), pričekao da se poji -onda je tražio da upišem šifru-upisao sam šifru (znam da je točna šifra jer sam je nedavno upisivao na ovaj komp) i ono me izbaci -piše -da nije siguran u autentičnost šifre -i tako kojih 50-puta{#}. Nemam iskustva s ovim, pa ne znam u čemu je graška, imam osjećaj da nešto preskačem -možda treba s ovog kompa podesiti nešto za dijeljenje internet veze ili nešto slično, ali ne znam što? a možda i ne treba, stavrno nemam iskustva s ovim .....pa molim sve koji znaju nešto više za pomoć

-i da sad gledam detalje u internetskim postavkama i vidim da uopće nema adresu niti bilo koji drugi podatak unesen-Trebam li što tu unositi ? možda adresu od ovog stolnog? -a na onom kabelu ( ma ikona laptopa ---------X-------( i ovakav kabel koji valjda simbolizira povezivanje ) nalazi se crveni X ( znak ne mogućnosti povezivanja) -i on prelazi u žuti trokut s uskličnikom kad se povezujem na kućnu mrežu( koje 2,3 sekunde) i onda me opet izbaci i postane crveni X

-ma znam da je ovaj opis problema malo čudan, ali tako mi je bilo najlakše objasniti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2011 12:27 (antonio56).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Internet povezivanje problem

Što baš nitko ne zna kako riješiti ovo? Imam Windowse 7, dajte neka jednostavne upute. Lik se bez problema spojio u prodavaonici, ne znam u čemu je problem? Dosadno je gledati u laptop bez interneta {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice